Nieuws - 25 Augustus, 2021
Door Johnitó

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

300 km/u BP

Deze week begon met een prachtige snelheidsduivel op blokkenpark, de dienst van onze teamleider Geertje begon soepel op de vroege ochtend. Een kort kiekje op blokkenpark werd helaas iets te fataal..: https://medal.tv/clips/61482371/d1337oU6PJGmA Als taxichauffeur krijg je veel te maken in het verkeer met onervaren chauffeurs, dit zijn meestal de gevaarlijkste in het verkeer.

Woef woef

Onze Geertje had later op de avond een apart geval dat weg was van de 'politiehond'..: https://medal.tv/clips/61482603/d1337JWZ163C Binnenkort ook maar een taxihond?

Surprise Paalty

De taxichauffeurs zijn uitstekende bestuurders van voertuigen op vier wielen, we hebben dat weer mooi bewezen!: https://medal.tv/clips/61482722/d13379f1peFQ Uiteraard niet onze fout..

Op de bank

UBERPOLIS🚕 heeft nogal een opmerkelijke eigenaar.. namelijk Ali Osram, deze biljonair slaapt als het kan het liefst buiten op de bank: https://medal.tv/clips/61483291/d1337wpblZN8 Wel met de vrouwkes natuurlijk. De meeste taxichauffeurs hangen in hun pauzes op blokkenpark rond, hier vind je zo'n 1/3 van de taxi toko terug!

Ali's reclameliedje

Zonder Ali hadden we wel allemaal pech, hierbij zijn eigen reclame spot: https://medal.tv/clips/61483406/d1337sJuUtVC Altijd al een hekel aan de radio gehad? Yup.. wij ook! 😏 Daarom hebben wij onze eigen radio: Ali538. Uiteraard alleen beschikbaar voor de UBERPOLIS chauffeurs in hun pauzes.

Ali zingt

Vraag je je af, worden er concerten in TEDEAPOLIS gehouden? Nee.. maar wel bij UBERPOLIS🚕. Onze taxichef Ali Osram en zijn gitaar zijn samen; 'the sound of music' ugh.. ik bedoel 'the sound of UBERPOLIS': https://medal.tv/clips/61483747/d1337LkVit7I & deel twee uiteraard: https://medal.tv/clips/61483918/d1337Hn0TDtm

Said krijgt een klap

Rood is rood.. maar voor sommige toch ook weer niet, dit ervaarde onze manager Said in zijn dienst. Een achterligger klapte vol bovenop onze prachtige Taxi Mercedes 🥴..: https://medal.tv/clips/48AyYEj5GJMwd/gQqZJcMyJbDz

Wachtrij

Over de queue gesproken, taxichauffeurs krijgen geen voorrang! Wat je dan ook vaak tegenkomt in onze kanalen zijn dit soort berichten.. 😅
Ach, neem het ze niet kwalijk! 😅

Foto's

Een aantal mooie foto's en de verhalen erachter!

💸 Het salaris

Altijd al afgevraagd wat het salaris van een taxichauffeur is? Nou dat zal ik dan maar eens vertellen..
Hier komt de bank fetis waarschijnlijk ook vandaan.

🚖 Mercedes Vito bus

De familiebus

🚖 Mercedes CLA

Onze luxe Mercedes taxi

🚖 Mercedes E63 AMG

De auto van onze uber-3 ex-collega Johnitó U. (kom terug 😥)

🚖 Tesla Model X

Van onze taxichauffeur-4 Lorenzo T.

📱 Taxi discord verplaatst

Apart? Klopt! vanaf nu is er een andere discord voor de taxichauffeurs van UBERPOLIS. Wij zitten nu in de 'overheidsdiensten discord' van de TEDEAPOLIS gemeente app. Dit om het overzichtelijker te maken voor zowel de goden, dan ons als overheidsjob. Meer kanalen, rangen en uiteraard porto's. Hier een foto: