Nieuws - 7 November, 2021
Door Said

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Vliegen met de brabus

Wij als taxi willen natuurlijk snel onze klanten brengen / ophalen dit was ook het geval van Jos. Hij nam het iets te nadrukkelijk en ging vliegen door de bomen. Dat is met de deur binnenvallen. https://medal.tv/clips/70347129/d1337hZndeHO?invite=cr-MSx2TkssMTc3ODc0Njcs

Typische “niet kunnen rijden mensen”

We gaan vaak naar de ANWB als taxi, meestal door toedoen van andere. Dit is een mooi voorbeeld, na alle borents, electro’s heb je ook joviale wegpiraten die de weg lekker voor hunzelf nemen. https://medal.tv/games/gta-v/clips/4KokKzABQ_rQD/d1337vQPB1NV?invite=cr-MSwxRE4sMTg4NjE4NDYs

Geertje wilt badass zijn

Wij als taxi willen ons graag houden aan de verkeersregels, Geertje denk daar anders over. Hij heeft zijn luxueuze limousine op een no-parking plek neergezet. Je bent echt badass Geertje.

De taxi loont

Vaak zeggen mensen dat de taxi niet veel verdient, dit beeld zegt wat anders. Wat een topprestatie, mooie snelle voertuigen opgesteld op het taxi HB.

Updates

Updates die de afgelopen tijd realiteit waren.

Noodknop

We hebben nu een noodknop. Na enige tijd hebben wij toestemming om deze knop te gebruiken. Hiervoor dient een rang behaalt te worden en een examen voor deze knop. Zie #taxi-mededelingen voor meer info.

Website

Op de websites zijn veel updates geweest en die updates nog komen. Hou #taxi-informatie en #taxi-dev in de gaten voor nieuwe en leuke updates!