Nieuws - 21 November, 2021
Door Jordy en Ward

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Nieuwe recruiters

Er zijn deze week twee nieuwe recruiters aangenomen genaamd Colin Popz en Tim Schaap. Veel succes met inwerkingen.

Ward rijbewijs kwijt

Ward is deze week zijn rijbewijs kwijt geraakt. Hij werd geklokt op 278 km/u. Hopelijk heeft hij snel zijn rijbewijs terug en gaat hij in het vervolg trager rijden.

Taxi evenement

Het taxi evenement is niet echt geslaagd deze vrijdag. Er zijn amper mensen komen opdagen om mee te gaan rijden. Uit armoede zijn we in dienst gegaan om zo toch iets nuttig te doen

Video's

Taxi bijeenkomst

Deze week zijn er toevallig 3 collega’s elkaar tegen het lijf gelopen op dezelfde plaats. Zij moesten namelijk alle 3 op dezelfde plaats een hersenloze afzetten. Je kan de clip bekijken als je wilt.
https://medal.tv/games/gta-v/clips/4TNlDeuIS5cNF/Ty2ZPJqSqLPF?invite=cr-MSxNTm8sMjgzNDAxMTYs.

‘I believe i can fly’

Tegenwoordig zijn er dus meerdere mensen die denken dat ze kunnen vliegen met een taxi en dat dit graag willen uitproberen. Misschien moeten jullie binnenkort eens voor jullie vliegbrevet gaan.
https://medal.tv/games/gta-v/clips/4TYDoLV_uVzTz/11HUUNOi51fw?invite=cr-MSxydVMsNjI2Njc0Myw.

Tesla tanken

Tegenwoordig moet je dus ook een tesla tanken. Ik had deze gekocht om zuinig te kunnen rijden op elektriciteit, maar dat gaat dus blijkbaar niet.