Nieuws - 30 November, 2021
Door Jordy en Ward

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Nieuwe collega’s

Deze week zijn er een hele hoop mensen aangenomen bij Uberpolis. Veel succes met jullie nieuwe job en hopelijk vinden jullie het hier leuk. Dit zijn alle nieuwe collega’s. Kees Barbara, Giovanni Van Tuinen, Maxime Biasino, Milan van der Logt, Sander Pronk, Seppe Boye, Sergio Hernandez, Dustin Gresima, Peter Crouch, Jan Derksen, Johnny Sins, Rick van der Scheer en Senne Slicks.

Paar collega’s nemen ontslag

Spijtig genoeg zijn er ook weer collega’s die gaan stoppen bij Uberpolis. We wensen jullie nog veel geluk buiten het bedrijf en hopelijk zien we jullie snel terug.

Inwerking met sneeuw

Er is een inwerking geweest in de sneeuw. De nieuwe collega heeft zo direct laten zien wat hij kon en hoe hij rijdt in bepaalde weersomstandigheden.

Video's

Is het HB kogelvrij?

Een paar agenten wilden graag weten of onze ramen in het HB kogelvrij waren. Dit hebben ze dan ook ineens getest door een keer te schieten met iemand achter het raam. Onze collega is daarbij geraakt, maar alles gaat terug goed met haar.

Foto's

Sneeuwstorm

Een collega van ons heeft deze week een gevaarlijke dienst gereden. Hij kreeg namelijk te maken met hevige mist en sneeuw in de stad. Dat is ook logisch want de winter komt er aan. Al geluk dat hij veilig terug is geraakt.

Top chauffeur

Bij Uberpolis hebben we natuurlijk goede chauffeurs om onze klanten veilig naar hun bestemming te brengen. Soms twijfelen we daar wel eens aan. Jos had net een nieuwe wagen gekocht en heeft hem binnen de 15 seconden volledig kapot gekregen. Ik denk persoonlijk dat dat een record is.

Evenementen

Er is terug een evenement ingepland door de marketing van Uberpolis. Dit is voor alle inwoners uit de stad. Meer info vindt u in de onderstaande bijlage.