Nieuws - 13 December, 2021
Door Jordy en Ward

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Nieuwe collega’s

We wensen jullie veel succes met het werken bij Uberpolis. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben. Onze nieuwe collega’s zijn: Frits Zevenhuis, Noenie Flex, Thomas Willemsen, Gerrie van Krimpen, Mootje.F, Nio star, Eric Van Der Zak, John Vermeers, Ray Vijver, Montzaro Guzman en Bassie.

Medewerker van de week

Gefeliciteerd Peter Crouch met je extra promotie. Hij haalde maar liefst 111 facturen deze week. Daardoor is hij medewerker van de week.

Video's

Gladde weg

Onze collega had deze week een beetje last van de sneeuw. Hij had het moeilijk met zijn auto op de weg te houden. Door het gladde wegdek is hij uit de bocht geschoven tegen een andere collega.

Vliegende auto aan het HB

Barry Batsbak heeft geprobeerd om te vliegen met zijn auto. Spijtig genoeg is deze poging mislukt. Ook sprong hij uit de auto zonder parachute. In het vervolg beter nadenken Barry. Even voor de duidelijkheid een auto is om mee te rijden en een vliegtuig of helikopter om te vliegen.

Hersenloze steelt taxi

Een hersenloze inwoner heeft deze week een taxibusje gestolen. Hij durft want alles staat mooi op camera en toch is hij nog steeds spoorloos. Hopelijk vinden we het busje snel terug.

Foto's

Gladde weg

Even een foto gemaakt van de crash in de video!

Top Fotograaf Said

Said heeft een nieuwe passie erbij, hij is een Meester Fotograaf. Zijn foto's gaan binnenkort voor meerdere miljoenen weg, moet je maar eens kijken.

Groot Taxi Feest

Hallo mensen die het grote Taxifeest hebben gemist! Volgende keer beter want de mensen die er wel heen zijn gegaan hebben het heel erg naar hun zin gehad, want Ali heeft prachtig gezongen GVD we hebben Ali z'n zangkunst gemist...