Nieuws - 19 December, 2021
Door Younnes, Jordy en Ward

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Nieuwe collega’s

We wensen jullie veel succes met het werken bij Uberpolis. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben. Onze nieuwe collega’s zijn: Danny Danskovic, Apski.A,Tura Ilter, Damian.V, mco gb, Yassine.F ,Jannes.W, Sander.V ,Job.B, Younnes Suani, Droef Toeter.

Medewerker van de week

Gefeliciteerd Baschan Zane met het halen van medewerker van de week! Je hebt maar liefst 107 facturen deze week gehaald. Daardoor ben jij medewerker van de week.

Foto's

Taxi uitje

Taxi diensten zijn natuurlijk erg gezellig, maar om elkaar net wat vaker te zien en beter te leren kennen was er een taxi uitje georganiseerd met alle collega's om samen parachute te springen. Zo bouw je een betere band met elkaar op en leer je elkaar beter kennen ook maak je nog eens leuke dingen mee! Zou jij het aan durven van zo'n grote hoogte...?

Nieuwe Stagiair Marketing

We hebben een nieuwe stagiaire bij het Marketings Team, genaamd Younnes Suani. Hopelijk laat hij het beste uit zichzelf zien en ook zal er voor hem een nieuw hoofdstuk opengaan! Daarnaast wensen we hem namens de Taxi heel veel succes en een mooie tijd bij dit team!

Auto-ongeluk

Deze week is er een zwaar ongeluk gebeurd bij één van onze collega's. Hij was betrokken bij dit ongeluk tijdens een dienst, zoals u ziet aan de auto was dit geen zachte klap. Momenteel is onze collega al uit het ziekenhuis en is weer herstel, gelukkig kan hij weer zijn diensten draaien. Ook zijn de monteurs van ANWB druk bezig geweest om de auto weer helemaal in een goede staat te krijgen. Dus uit eindelijk is alles weer goed afgelopen!

Taxi Event

Er was weer een mooi event met hummer limo's, we konden de klanten hiermee ophalen. Daarna hebben wij de klanten vervoerd van hun locatie naar het coMplex gebouw. Zoals u ziet was het een groot succes geworden!

Overig

TikTok Van De Taxi

Wij als taxi hebben nu ook een eigen TikTok Kanaal. Heb je leuke video's daarvoor stuur die dan naar Colin door dan kan hij hem online gooien op de TikTok. https://www.tiktok.com/@taxi..tda?

Sudoku

Ben jij goed in puzzels...? Haal dan nu alles uit de kast, want als jij deze weet op te lossen dan maak jij kans op volledige toestemming om 24 uur met jou eigen auto een dienst te draaien! Natuurlijk is dat na de sneeuw, als dat uit de stad is dan heeft de winactie meer waarde. Stuur het Juiste antwoord naar @KekkeMenne2#7964 (P.S: Lees ook even de regels door in #Taxi-Mededelingen waar jouw auto aan moet voldoen, voordat jij met je eigen auto mag rijden!)