Nieuws - Week 27, 2021
Door Nikki Sixx

Nieuw kantoor

Jullie weten vast wel dat wij een prachtig nieuw hoofdbureau hebben gekregen. Dit hebben wij te danken aan Ali Osram (en zijn voorgangers) die hier al even om vraagt. Ook wil ik even Kenneth R. bedanken voor het gebouw en Kobe A. voor het invoeren van de nieuwe voertuigen. Dit gebouw en deze locatie brengt ons als taxi naar een eerste-rangs bedrijf, en dat is ook terug te zien in de sollicitaties en algemene interesse! Wij zijn hier uiteraard heel blij mee.

Gebouw

Ons nieuwe kantoor van buitenaf.

Binnenkomsthal

Hier kunnen de mensen even wachten en eens leuk onze modelwagens bekijken om de tijd te vullen.

Receptie

De Taxi heeft nu ook een bali om mensen te ontvangen en vragen te beantwoorden. Aan deze bali zal er meestal ook een medewerker zijn die u verder kan helpen.

Garage

We hebben een mooie nieuwe garage en 3 nieuwe wagens. Hierdoor is er wat meer variatie binnen de taxi wat voor iedereen ook leuk is. De Mercedes CLA en de V-Klasse vallen enorm in de smaak onder de taxi-medewerkers.

Huren

Huurwagens komen binnenkort er zullen een aantal voertuigen verkrijgbaar zijn en je zou ze kunnen huren voor een prijs van €3499/24uur.

Kantoor

Ali is de koning van de taxi in deze troon. Hier wordt alles besproken wat belangrijk is. Hij doet hier natuurlijk ook zijn speciale zaken (zie zakdoekdoos).

Kantine

Deze eetruimte wordt gebruikt om af en toe kleine dingen te bespreken onder de collega’s of een idee voor te stellen aan de verantwoordelijke.

Gebeurtenissen

Soms gaat er iets mis, soms gaat er iets goed, en wat algemene beelden. Je ziet ze hier!

Bugatti

Nu nog wachten tot Cor z’n wagen aankomt op een vrachtschip in Taiwan. (Rem Osram)

Bo-Rent

Taxi vs Bo-Rent... (Roy L.)

Nieuwe wagens

Het staat vol tijdens de verhuizing. Even de autos showcasen! (Nikki Sixx)

Geertje's RS7-R ABT

De Populaire RS7 ABT van Taxi Geertje waar veel naar gevraagd werd. (Geertje)

Kruiswoordpuzzel

Speel en win! De persoon die dit raadsel als eerst oplost kan de antwoorden doorsturen naar Nikki Sixx#3952 om een bonus te krijgen van 10k.