Nieuws - 3 Januari, 2022
Door Jordy, Colin en Seppe

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Nieuwe collega’s

We wensen jullie veel succes met het werken bij Uberpolis. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben. Onze nieuwe collega’s zijn: Nio Star, Bas de Groot, Mike.M, Kelvin.Veldhoven, Brent Dol, Salocin. H, Piet.D, Pablo.G, Laurens de Groot, Willem.W, Teddy Schuurmans, Peter Gilles, Osman.Y, Peter Gilles, Bas.P, Quinxy.X, Alie Djalla, Devin Lomp.

Medewerker van de week

Gefeliciteerd ERIK VAN DER ZAK met je extra promotie. Hij haalde maar liefst 233 facturen deze week.

Foto's en Video's

Corruptie als Taximedewerker

Beste lezers van de Uberpolis krant, bij deze is ex-medewerker Jaron Devos ter plekken ontslagen wegens corruptie. Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen. De goden tolereren geen corruptie.

K3 zangkunsten

De goden hoorden onze goede manager Colin zingen, K3 bij de politie zong Colin. Staff lid [TDA]Mart heeft hem hiervoor gecomplimenteerd en wij zetten hem ook even in het zonnetje. Bedankt voor het zingen Colin!

Vliegkusten van Sem Knaap

Top piloot Sem Knaap krijgt het zelfs voor elkaar om een vliegtuig kapot te maken. Daar heb je geen tegenliggend verkeer. Zelfs met de vliegtuig een probleem dan Ali is de redder in nood.

ANWB met genoeg werk

Zoals jullie kunnen zien is op 1 Januari 2022 een leuk nieuwtje gekomen voor de ANWB, genoeg auto's om te repareren. Nou diegene die alles heeft gerepareerd heeft vast goed geld verdiend!

Jaylin leert vliegen

Dat blijkt maar weer toen onze lieftallige collega Jaylin een aanrijding had met wat kegeltjes. Toen er toevallig een andere collega voorbij reed. Gelukkig kon iedereen er om lachen en zijn er behalve wat kapotte kegeltjes en een kapotte voor bumper geen gewonden gevallen!

Taxi Event

Het Taxievent was met succes weer! De nieuwjaarsprong was uitstekend en veel enthousiaste gezichten gezien. Jammer genoeg zijn ook mensen omgekomen tijdens deze sprong, iedereen wie dood is gegaan wordt herdacht door onze geliefde broeders en zusters.