Nieuws - 11 Januari, 2022
Door Jordy, Nio en Erik

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Nieuwe collega’s

We wensen jullie veel succes met het werken bij Uberpolis. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben. Onze nieuwe collega’s zijn: Dandi.B, Beun.D.B, Kenneth van Vliet, Naish Bosch, Igor popovski, Piet Wijst, Charlotte Schmid, Victor Verhaegen, Sphoeky Knaap, Nick Pleijhuis, Ralf Janssen, Joop Kampelaar, Bart Brecht, Jacko Estrada, Face La gunos, Mo Habibi, Kirayno Beunon.

Medewerker van de week

Gefeliciteerd Piet van Dam met je extra promotie. Hij haalde maar liefst 166 facturen deze week. Daardoor is hij medewerker van de week.

Foto's en Video's

Landing op Ali

Geertje had de landingsbaan gemist en wist niet meer hij moest landen. Hij zag Ali en dacht hij kan wel tegen Ali landen want Ali is toch sterk genoeg om hem tegen te houden.

De taxi die vlieg les krijgt

Op een dag vloog een collega die misschien een beetje erg hard reed. Hij is hard door de bocht gevlogen. En van de berg af geknald, hoe het gaat is nog onbekend met de collega is nog onbekend.

De tornado

Op een dag bij Taxi HB kwam er een erge wind stoot dus er vloog een auto door de rond en gelukkig is het goed afgelopen met iedereen.

Nieuwe collega's voor het marketingteam!

We wensen jullie veel succes met het werken bij het Uberpolis Marketing Team. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben en schieten jullie maar snel door jullie proefperiode. Wij Wensen jullie veel succes namens het taxi marketingteam.

Slechte dag

Zoals je ziet gaat de taxi-dienst niet altijd zoals gepland. Taxichauffeur kan vaak een levensgevaarlijke job zijn dit kun je navragen aan collega Solocin. Hij kwam terecht in meerdere ongelukken onderweg. Het resultaat: taxi auto is Total los, maar gelukkig gaat alles goed met onze collega! Ik denk niet dat Ali Osram hier zo blij mee was.

Taxi gang weer aan het werk

Onze goede collega's van de Taxi Gang waren weer is een keer bezig en hebben een nieuwe begraafplaatsdienst bedacht. Wat een meedenkers zijn ook!

Fotoshoot

Er is een nieuwe auto aangekomen in de stad, namelijk de Mercedes-Benz CLS 63S. Enkele collega’s waaronder Sjakito, Kaatje en Buck hebben deze al reeds aangekocht. Ze zijn erg trots op hun nieuwe auto dus besloten ze om even samen een fotoshot te houden met hun auto’s. Dit is Het resultaat!De ongelukken waar de taxi collega mee betrokken was

Er was eens een dag dat er een auto een beetje snel reed en helaas een collega raakte. Of hij buiten bewust is of als hij nou gered is weten we niet. We hopen natuurlijk dat hij nog levend is! Op een mooie dag was de ANWB hard aan het werk. De ANWBer was druk met zijn melding alleen het is niet helemaal goed afgelopen. Die 2 sleep wagens belanden op elkaar maar gelukkig zijn ze ANWB dus het werd snel gefixt!