Nieuws - 17 Januari, 2022
Door Jordy, Jason, Frank, Nio, Said, Erik en Colin

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Nieuwe collega’s

We wensen jullie veel succes met het werken bij Uberpolis. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben. Onze nieuwe collega’s zijn: Hans Stuntpiloot, Joris Verdikke, Evanah De Witte, Johannes Tepel, Ricardo Kivits, Dripxyy.Cool, Jamil.B.

Hersenloze stoppen met gokken

Zoals jullie misschien al opgemerkt hadden willen hersenloze personen niet meer naar het casino om hun geld te vergokken. Dit probleem is opgelost door gemeentelid Willem, waarvoor erg veel dank. Dit vormde een probleem omdat de pier sinds kort niet meer te betreden is met een wagen.

Medewerkers van de week

De volgende mensen hebben een extra promotie gekregen.

Team B: Piet van Dam met 72 facturen.

Team C: Joop Kampelaar met 77 facturen.

Team E: Dandi Bonanno met 63 facturen.

Team F: Jaylin Ferluci met 85 facturen.

Hun haalden de meeste facturen binnen hun team. Daardoor zijn hun werknemers van deze week.

Corruptie Korte uitleg

Voor de mensen die het niet weten wat onder corruptie valt. Alle verschillende criminele activiteiten dus interactie met drugs en wapens en huurmoordenaar op mensen afsturen om andere dood gemaakt te laten worden ETC. Dat mag allemaal niet. Als je het niet zeker weet wat nog meer vraag het gewoon aan je manger van je team.

Kort samengevat:

Strafblad: corruptie Interactie/verkoop/bezit (vuur)wapens: corruptie

Interactie/verkoop/bezit drugs: corruptie

Interactie/verkoop/bezit zwartgeld: corruptie

Interactie/verkoop/bezit illegale visserij: corruptie

Foto's en Video's

Soms hebben de Goden ook niet echt zin om de regels te volgen...

In deze clip kan je zien dat werknemer Frits problemen had met zijn auto en dat de ANWB hem wou helpen, vervolgens kwam er een staff lid met zeer hoge snelheid op hun in gevlogen. Dit kan natuurlijk niet, maar de staff lid kon er niks aan doen aangezien hij problemen had met zijn netvlies. (dit is netjes opgelost)

Taxi heeft het stuur niet goed vast.

Er was een taxi collega richting de stad aan het rijden maar hij reed misschien een beetje te hard en hij hield het stuur niet goed vast en stuurde recht de brug af. Hoe het met hem is helaas onbekend we hopen natuurlijk dat hij in goede handen is! De onderzoekers troffen ook drinken aan op de grond in de auto dus hij zou mogelijk gedronken te hebben.

Geld geluk of ongeluk.

Het was een normale dag voor bijna alles collega's. Er waren helaas 2 mensen die geen geluk hadden. De een had beetje geluk en de ander helaas pech eentje pech. De ene verdiende gewoon 5.5k en de andere helaas helemaal niks.

Geertje nieuwe functie

Geertje Kistenmaker is vanaf nu de onderbaas van Ali. Geertje hielp vooral de laatste tijd Ali heel erg met het maken van de website. Ook hielp hij medewerkers heel hard en doet hij dus echt heel hard zijn best voor Taxi Uberpolis. PS. Laat een baard staan! < Said En Jordy

Hoe pas je nou je callsign precies aan naar het nieuwe systeem?

Zie hieronder de video voor de uitleg, gebruik je eigen gegevens!

SNACK CORNER!

Twee collega’s zijn begonnen aan een eigen zaak waar er heel wat lekkere snacks worden bereid. Meestal zijn ze te vinden op de paring aan Uberpolis! “Heb jij ook lekkere trek? Kom dan naar de snack corner! Voor een lekkere BigMac, Hotdogg, Kipnuggets of een lekker huis gemaakte Chocomel. Kom dan gezellig achter het Taxi HB parkeerplaats.”.

Parkeren in stijl!

Te wild willen beginnen aan je shift is zelden goed! Dat kan je wel zien aan deze foto. Met minder dan 30km/u je auto op z'n kop krijgen is een kunst! Rijlessen voor gevorderden moet je bij Jason Sully wezen!

Taxichauffeur spot een natuurfenomeen!

Op een rustig dag richting berging werd het noorderlicht gespot. Het noorderlicht bestaat uit schitterende groene en rode lichten die je maar op enkele plekken in de wereld kan zien. Daarom is dit zeker een zeldzaam fenomeen.

Besprekingen van 15.01.2022

Een hoop informatie maar lees de info zelf rustig door.Verlaten taxi voertuigen.

De laatste tijd worden er erg veel verlaten taxi auto’s gevonden. We zijn hier als taxi zeker niet trots op dit geeft geen goed beeld over de taxi. We roepen dan ook alle taxi medewerkers op om altijd netjes je bedrijfswagen terug op te bergen in de garage. Voor de rest blijf lekker ritjes rijden!