Nieuws - 1 Februari, 2022
Door Jordy, Erik en Jason

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Nieuwe collega’s

We wensen jullie veel succes met het werken bij Uberpolis. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben. Onze nieuwe collega’s zijn: Rik Zoontjes, Vlad Ceausescu, Leon Whong, Frederique Constant, Tommy Santana, Kobe.V, Freddy.O, Tom.V, Amber.T, Boet.B, Giel.C, Theus.S, Joey.a, Tatta.N, Johan Brecht, Vince Mulder, Drxpssy Vdb , Henkie Verstraten, Danny Putter, Jelte Van der Beken, Hassan Van de Buurt, Pietje Schuur

Medewerkers van de week

De volgende mensen hebben een extra promotie gekregen.

Team B: Piet van dam Facturen: 112
Team C: Joop Kampelaar Facturen: 377
Team E: Vlad Ceausescu Facturen: 161

Hun haalden de meeste facturen binnen hun team. Daardoor zijn hun werknemers van deze week

Foto's en Video's

Taxi klonen

Zoals jullie weten is het leven van een taxi chauffeur in Tedeapolis erg zwaar door de honderden meldingen die we dagelijks krijgen. We willen natuurlijk zoveel mogelijk meldingen pakken en zoveel mogelijk klanten gelukkig maken. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er enkele collega’s die zichzelf gekloond hebben om al het werk aan te kunnen.

Hersenloze lopen uit de hand

Vorig week schreven wij als marketingteam een artikel over een hersenloze die agressief werd en een deur kapot maakte van een taxi voertuig. We dachten dat dit al heftig was, maar moet je eens kijken wat er nu is gebeurt. Deze hersenloze gaat compleet door het lint en steelt gewoon een taxi voertuig. Het voertuig is nooit meer terug gevonden. We vermoeden dat de hersenloze de wagen in de zee heeft gedumpt.

De Ramp chauffeur Van de Taxi is Salocin.H

Bij deze is onze Salocin verkozen tot Ramp Taxi van De Taxi hij sloopt zijn auto binnen 10 minuten en mensen vragen zich alleen af Hoe doe je dit toch waar hij op antwoord ik rij gewoon Maar niemand anders krijgt het zo goed voor elkaar om zijn auto zo erg kapot te krijgen

Taxi dierentuin

Vele onder jullie wisten dit nog niet maar Taxi Uberpolis neemt ook dieren mee. Dus als één of meerdere dieren een melding maken neem je ze gewoon mee en stuur je netjes een factuurtje. Ik betwijfel of ze een leuk gesprek aan zullen gaan, maar wees ook gewoon voor deze klanten vriendelijk en beleefd!

Taxi redders

Zoals u kunt zien geeft de taxi enorm veel om het leven van alle mensen in de stad. Ze proberen altijd iedereen overal en altijd te helpen in nood. Zo zie je hier bijvoorbeeld dat een collega een ambulance medewerker helpt in een noodsituatie. Over het volgende incident valt niet veel te zeggen.


Motor Op de Weg gevaarlijk

Onze Lieve Collega's kwamen er achter dat een Motor Voor een Auto heel gevaarlijk kan zijn het kosten bijna hun leven Maar ze zijn nog heelhuids er van af gekomen en zijn weer lekker aan het werk.


Collega’s met een te zware voet!

Met grote snelheden door een kruispunt of een bocht nemen onder te grote snelheden. Maakt ze niets uit! Als de klanten maar “veilig” op hun bestemming komen.