Nieuws - 9 Februari, 2022
Door Rebecca, Kaatje, Jordy, Erik en Jason

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Nieuwe collega’s

We wensen jullie veel succes met het werken bij Uberpolis. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben. Onze nieuwe collega’s zijn: Roog Bilal, Domo Wavey, Humberto T, Kamal Hassan, Dae.J.S, Jordi Kheadra, Michael Osch, Ivan Tarkovic, Elias De Witte, Rashid Khan, Dennis Wouters, Mathis Laurent, Lennos Vogelvanger, Mbandz.K, Yassir Peters, Danny Hofland, Bram Watish, Sesam Open, John Kolp

Medewerkers van de week

De volgende mensen hebben een extra promotie gekregen.

Team A: Erik van Der Zak 59 Facturen Team B: Giel Capone 89 Facturen Team C: Joop Kampelaar 107 Facturen
Team D: Ivan Tarkovic 66 Facturen Team E: Milan Van varenbergh 54 Facturen
Team F: Frederique Constant 172 Facturen
Team G: El Chapo 13 Facturen

Hun haalden de meeste facturen binnen hun team. Daardoor zijn hun werknemers van deze week

Foto's en Video's

Modeshow

Er was deze week een modeshow met enkele collega’s, deze werd georganiseerd door nieuwe marketingbaas ‘Kaatje Keutel’. Bedankt aan iedereen die hier aan wilde meewerken! Dit is het resultaat van al jullie harde werk.

Nieuwe collega's voor het Mangers Team!

We wensen jullie veel succes met het werken bij het Uberpolis Mangers Team. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben en schieten jullie Het Ver als Manager. Wij Wensen jullie veel succes namens het taxi Team. En tevens Gefeliciteerd aan de 2 nieuwe Marketing Bassins en wij hopen dat jullie met leuke idees Kommen binnen Het Marketing.

Onze Taxi Zone

We hadden heel vaak last van dat mensen niet konden herkennen dat we een Taxi Zone hebben maar nu Zijn we Met mooie Gele verf Naar onze zone gegaan en hebben Met Groten Letters het er neer geschreven nu kan niemand meer zegen dat ze het niet weten dat het een TAXI ZONE IS!!!!

Ramona en Melvin stappen het huwelijksbootje in

Melvin en Ramona stappen samen in het huwelijksbootje en gaan op 22 Februari trouwen. Laten wij als taxi hun feliciteren en dat zij lang em. gelukkig samen zullen zijn.

Geertje zijn baardje

Geertje... we hebben je advies gegeven een baardje te laten staan maar het is nog steeds niet beter geworden. We zijn erg teleurgesteld in jou als marketingteam, elke keer een teleurstelling. Wij wachten met volle vertrouwen het eerste haartje af met de foto daarbij natuurlijk.

Chillen met de Taxi-Gang

Eén van de belangrijkste dingen bij een succesvol bedrijf zijn goede connecties. Natuurlijk zijn wij als Uberpolis Taxi een zeer succesvol bedrijf, dus doen wij ook ons uiterste best om goede connecties te onderhouden. Op deze foto zie je enkele collega’s de connecties onderhouden met de agenten van de stad.

Taxi dierentuin deel 2

Vorig week hadden we in de nieuwsbrief al duidelijk gemaakt dat dieren altijd welkom zijn bij de taxi zolang ze maar netjes de factuur betalen. We zien dat jullie dit goed doen en zijn erg trots op jullie. Op deze foto zie je dat collega Jaylin dit erg goed doet. Ze zorgde er zelfs voor dat de konijnen veilig binnen kwamen.

Bij het CBR

Er zijn enkele collega’s waaronder de beste taxichauffeur Erik van Der Zak die wat pech hadden op de baan. Ze waren iets te enthousiast bezig met hun werk en drukten iets te hard het gaspedaal in. Het gevolg: rijbewijs ingenomen door de agenten. Je ziet hier dat ze zich concentreren op de baan om hun rijbewijs terug te verdienen. Tip van de dag: let op je snelheid als je aan het werk bent.

Huren gaat fout

Jordy Van Londe dacht is een keer leuk te zijn en huurde zijn Mooie Roze Limo Uit aan een paar mensen maar De tranen kwamen uit zijn ogen toen hij zijn Limo weer tegenkwam 🙁.

Money farmer

Er gaat wel eens een gerucht rond dat de taxi zien niet zo goed verdiend. Zie hier onder een foto die nog niet eerder vertoond is van één van de grootste money farmers bij de taxi.

ANWB'er geeft een verassing aan een TAXI collega

De ANWB'er geeft een Cadeau Aan een collega om dat hij netjes en geduldig heeft gewacht op de locatie waar de melding was gemaakt.

Opslag aanvullen

De opslag is weer lekker aangevuld. Hou er ook rekening mee als je wat pakt ook weer terug probeert te stoppen. Zodat het lekker vol blijft.

Slechte dag

We weten allemaal dat geertje het erg goed doet als onderbaas, maar soms kan hij ook erg lomp zijn zowel met de auto als met de benenwagen. In het volgende filmpje zie je waarom.

Agenten staan in voor de veiligheid…. Meestal toch

Enkele collega’s waren gezellig aan het kletsen met enkele agenten. Ze hadden net een escort geregeld naar de stripclub (vraag me niet waarom) en toen ze wilden vertrekken gebeurde dit…..

Time To Shine

Jaja, wie had dat gedacht… Na een paar weken onderaan te hebben gestaan, was het eindelijk aan team F om te shinen. Team F stond bovenaan en dus beste team! Met daarin voor de tweede week in rij onze beste chauffeur voor Frederique! Lekker bezig Team F!