Nieuws - 15 Februari, 2022
Door Rebecca, Kaatje, Jordy, Erik en Jason

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Nieuwe collega’s

We wensen jullie veel succes met het werken bij Uberpolis. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben. Onze nieuwe collega’s zijn: Renzo Kale, Cor Netto, Henk Koelkast, Frans Van Beek, Wilco Borsato, Appie Hasj, Hans Jansen, Joy Bijster, Kef Po, Justin.L, Ivo Van Etten, Joris.J, Tinus.K, Floris.v.D, Freek.R, Henk Versteeg, Bob.D.B, Stef.j, Manu.K, Fleur PW, Cas Van der worst, Jayden verhoeven, Parra Don, Ruben Favre, Juup.D, Osian.S, Tibe.T, Liv.M, Stijn van Wageningen, Henk de Steen, Stijn Broccolie, Stanley Messie, Kees.T, [TDA]Stanley .H

Medewerkers van de week

De volgende mensen hebben een extra promotie gekregen.
Team A: Erik van Der Zak 39 Facturen
Team B: Renzo Kale 72 Facturen
Team C: Jordi Kheadra 126 Facturen
Team D: John Deere 176 Facturen
Team E: Danny Putter 61 Facturen
Team F: Dennis Wouters 69 Facturen
Team G: Sesam Open 106 Facturen

Hun haalden de meeste facturen binnen hun team. Daardoor zijn hun werknemers van deze week

Foto's en Video's

Oude Pikkie

We willen via deze weg de oudere even in het zonnetje zetten. Hier bij een hele mooie foto van onze bejaarde Buck. Wegens privacy redenen houden we zijn leeftijd uiterste geheim. Natuurlijk mag er geraden worden degene die zijn leeftijd goed raad mag mee met zijn pensioen feest.

Wallpaper Uberpolis

Om onze telefoon mooier te maken heeft onze top collega Jannes.W een wallpaper ontworpen. Je kan de wallpaper instellen door de volgende stappen uit te voeren >> Instellingen/Settings > Achtergrond > Custom > en achter de imgur link de volgende code in te typen: uQceObC.png

Inwerking gaat fout!

Recruiter Frits was op een dag lekker bezig met een inwerking. Alles verliep uitstekend tot dit gebeurde…. Frits toonde zijn gouden hart en had de persoon als nog aangenomen, maar wel de nodige waarschuwing gegeven om voorzichtig en alert te zijn op de weg.

Gigantische nieuws!!!

Er is zeer groot nieuws. De verandering waar we allemaal op hebben gewacht is er eindelijk. We kunnen de kleur van de website nu in het roze doen, niet te geloven hoe is het mogelijk gek!

Taxi collega’s kunnen toch nog zingen

Collega Tygo was deze week Jarig, toen hij dit vermelde begonnen alle collega’s in porto spontaan voor hem te zien. We vinden dit erg mooi om te horen en zien dat jullie een sfeervolle groep zijn.

VLIEGLES VOOR BEGINNERS

Jason Sully gaf vliegles aan een agent. Er is nog werk aan opstijgen maar de landing mag er wel wezen! Voor vliegles moet jij mij niet bellen ben helaas veel te druk.

Taxi-Memes

Bij de taxi hebben we natuurlijk enkele creatievellingen. Een mooi voorbeeld is Danny.H. Hij vond het erg leuk om enkele memes te maken over de taxi om de andere collega’s ermee te vermaken. Ga zo door Danny!

Taxi on drugs

Er was iets mis met de taxi auto’s. Iemand heeft een zieke prank uitgehaald en alle kleuren aangepast. Waarschijnlijk wilde de persoon taxi een beetje kleurrijker maken en had deze persoon dus enkel goede bedoelingen.

Avontuurlijke inwerking

We hebben geen idee wat er allemaal precies gebeurde tijdens deze inwerking, maar het zal vast een groot avontuur geweest zijn. Opvallend is dat het weer collega Frits overkomt, deze collega maakt toch veel rare dingen mee tijdens zijn inwerkingen.

Team F Uitje

Onze managers van Team F hebben een leuk uitje ingepland voor hun medewerkers. Bij dit uitje hebben ze veel leuke activiteiten uitgevoerd. Hierdoor is de band binnen hun team ook versterkt. Hier kunnen sommigen managers een voorbeeld van nemen.