Nieuws - 7 Maart, 2022
Jordy, Erik en Wiebe

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Nieuwe collega’s

We wensen jullie veel succes met het werken bij Uberpolis. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben. Onze nieuwe collega’s zijn: Mike Toet, Gert Verhulst, Gonnie Kever, Manuel Janssen, Neil De vos, Henk Willems, Arnoud de groot, Kimbo Slice, Kimmy Bmw , Henk Detenk, Niel Vlamings, Joshua Alberto, Dominique Romensen, Jasper Grote Punt, Keano Huyck, Lucas Abruzzi, Harko Brinkhalters, Fabio Camorra, Tom Abruzzi, Jack West

Medewerkers van de week

De volgende mensen hebben een extra promotie gekregen.

A: Sesam Open 87
B: Harko Brinkhalters 103
C: Jack West 69
D: Marco Van basten 46
E: Tom Abruzzi 87
F: Mees Van de wit 56
G: Stijn Broccolie 132

Hun haalden de meeste facturen binnen hun team. Daardoor zijn hun werknemers van deze week

Foto's en Video's

Klant doet irritant

Hier zie je de gevolgen als je 6 meldingen maakt binnen 4 minuten in de taxi meldkamer. Toen de man werd gewaarschuwd was iedereen weer opgelucht en kon dus zonder kopzorgen zijn dienst vervolgen. Daarnaast kreeg de man ook nog een taakstraf.

Polities zijn net Bosjesmannen

Op deze foto zie je goed dat de politie steeds meer sluwe plekjes weet om mensen te flitsen. Dat ondervond onze collega Jason. Uit vertrouwelijke bronnen was deze boete ook niet te zuinig en heeft de heer Jason een klacht ingediend. De politie laat dan vervolgens weten: wij doen ook alleen maar ons werk.

Het ja woord

Collega Colin heeft van collega Dennis het Ja woord gekregen. Dit is het eerste homo koppel binnen de Taxi. We vinden dit natuurlijk prachtig om te zien en wie weet is er binnenkort een nieuwe bruiloft!

Herdenking

Zelfs de Taxi Heeft een Hart en denkt elke dag na over wat er allemaal is gebeurt in het leven en kan het niet hebben als mensen op zulke belangrijke dagen niet even 1 minuut stil kunnen zijn en de mensen te herdenken die gevallen zijn.

Schoonmaakservice

Er was laatst weer een grote poetsbuurt op Taxi HB! Collega’s Frederique en Danny stelden zichzelf als vrijwilligers om samen het Taxi bureau te poetsen. Ze vonden dit erg leuk om te doen en maakten zoals u zelf wel kunt zien enkele leuke foto’s samen. Ze vertelden dat het dringend nodig was. Opmerkelijk was dat er erg veel pis op de vloer lag, waarschijnlijk omdat er nog steeds geen toilet is op HB....

Geertje zijn baardje

Geertje Begint steeds meer op een Man te lijken zijn Baard groeit steeds Haartje Voor Haartje erbij. We zijn nog steeds Heel trots dat hij zijn Best doet om een baard te Laten groeien

Taxi helpt KMAR

De taxi kan niet alleen taxi rijden nee ze zijn multifunctioneel. Een van onze medewerkers genaamd Wiebe dacht de KMAR eens een handje te helpen met zijn sleepwagen. Samen reden ze naar het politiebureau op de hoogste prioriteit!

Een bovennatuurlijke kracht?

Deze collega reed erg hard door de straten van Tedeapolis. Plotseling kwam er uit het niks een verblindende lichtstraal, waardoor de chauffeur stevig moest vertragen. We vermoeden dat dit licht van een bovennatuurlijke kracht afkomstig is met als doel de Taxichauffeur te redden van een groot ongeval die anders veroorzaakt zou worden.

Aanslag op Taxi HB

Enkele collega’s waren lekker gezamenlijk pauze aan het nemen op de parkeerplaats van Taxi HB, maar toen… Iemand kwam met een shotgun schieten op collega Danny.H. Danny werd meerdere keren in zijn benen geschoten. Hij had erg veel pijn maar gelukkig waren er genoeg mensen in de buurt om de wonden te verzorgen en gaat alles goed met hem. Waarom hij precies werd beschoten is onduidelijk. De zaak word zo snel mogelijk onderzocht!

‘Het goede voorbeeld’

Manager Jay toonde even aan een collega het goede voorbeeld of toch bijna. Jay slaagde er in om op een rechte baan toch nog uit de bocht te vliegen. Zo zie je maar kinderen Don’t drink and drive!

De Ramp chauffeur Van de Taxi is Bobbie. Hofman

Bij deze is onze Bobbie verkozen tot Ramp-Chauffeur van De Taxi hij sloopt zijn auto binnen 10 minuten en mensen vragen zich alleen af Hoe doe je dit toch? Waar hij op antwoord: ‘Ik rij gewoon’, maar niemand anders krijgt het zo goed voor elkaar om zijn auto zo erg kapot te krijgen.