Nieuws - 14 Maart, 2022
Jordy, Erik en Dennis

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Nieuwe collega’s

We wensen jullie veel succes met het werken bij Uberpolis. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben. Onze nieuwe collega’s zijn: Aggie.Y, Fedde.S, Peter Schoenveter, Levi D.J., Party Azmi, Luuk Selle, Per Power, Julian Santiago, Yehn Duif, Dorus Bus, Ron Willems, Jarno De Groot, Klaas Bo, Sabahoedin.R, Xiebe Santiago, Thijs Eriksen, Lowie Snijders, Tom van Scheveningen, Joerik Kans, Cor Willemsen, Robin Vanbiessun, Kay Kuipers, Merlijn Meisters, Boekele Jarre, Henk abdulahad, Jay Gaatmee, Mark van Apostelen, Appi Akkar, Jan Biggel

Medewerkers van de week

De volgende mensen hebben een extra promotie gekregen.

A: Xiebe Santiago 59
B: Harko Brinkhalters 83
C: Klaas bos (Klaas Bos) 30
D: Marco Van basten 67
E: Fedde Schaaf 104
F: Mees Van de wit 52
G: Sabahoedin Radovanovic 80

Hun haalden de meeste facturen binnen hun team. Daardoor zijn hun werknemers van deze week

Foto's en Video's

Pester gaat richting Rusland

Iemand dacht dat het grappig zou zijn om de ons (de taxi) te pesten door de meldkamer vol te spammen. Dit is natuurlijk totaal niet leuk en dit vond de gemeente zelf ook. De persoon heeft dan ook een vliegticket naar Rusland gekregen. We hebben dus even geen last meer van deze persoon.

Danny Boos

Ali had het abonnement niet betaald van het drankenautomaat. Waardoor Danny geen drankjes kom kopen. En omdat hij dan bij de winkel z'n dagelijkse Colaatje moest halen en daardoor heeft Danny ontzettende slechte dag gehad.

Wallpaper Uberpolis Gif

Om onze telefoon mooier te maken heeft onze top Eigenaar Ali Osram een wallpaper Gif ontworpen. Je kan de wallpaper instellen door de volgende stappen uit te voeren >> Instellingen/Settings > Achtergrond > Custom > en achter de imgur link de volgende code in te typen: https://i.imgur.com/y3oDwgN.gif

Team G Uitje

Onze managers van Team G hebben een leuk uitje ingepland voor hun medewerkers. Bij dit uitje hebben ze veel leuke activiteiten uitgevoerd. Hierdoor is de band binnen hun team ook versterkt. Hier kunnen sommigen managers een voorbeeld van nemen.

Johan ontvoerd!

Onze collega Johan werd ontvoerd door een onbekend persoon. Hij werd meegenomen naar een hoog gebouw en viel er vanaf. Hij werd gelukkig goed en op tijd geholpen door de ambulance. De klap was erg hard, waardoor Johan zelf vergeten is wat er gebeurd is, maar alles gaat nu goed met hem.

Ongeduldige, agressieve hersenloze

Geertje was een jaar geleden lekker zijn auto aan het voltanken. Toen hij klaar was deed hij even zijn ogen dicht en nam een diepe zucht. Geertje deed zijn ogen terug open en zag dat de hersenloze schijt aan hem had en gewoon zelf naar zijn bestemming reed. Zoals we telkens opnieuw zeggen wees voorzichtig met hersenloze. Het zijn irritante, ongeduldige en agressieve mannetjes maar… Ze hebben wel veel geld, dus blijf ze lekker helpen 😊

Nieuwe collega's voor het Mangers Team!

We wensen jullie veel succes met het werken bij het Uberpolis Mangers Team. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben en schieten jullie Het Ver als Manager. Wij Wensen jullie veel succes namens het taxi Team. En tevens Gefeliciteerd aan de 2 nieuwe Recruiter Cheffs en wij hopen dat jullie met leuke idees Kommen binnen Het Recruitment Team.