Nieuws - 21 Maart, 2022
Erik, Colin en Wiebe

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Nieuwe collega’s

We wensen jullie veel succes met het werken bij Uberpolis. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben. Onze nieuwe collega’s zijn: Jesse Boersma, Bart Hagenaars, Moris Wielpen, Tijn Aza, Tom Brecht, Tino J., Kevin Bastins, Frits Friemelaar, Cas Peters, Balthasar, Bratt, Floor Geuzen, Rico Stoffie, Jochem van Leeuwen, Hamid Mastrasi, Hector Salamanca, Pieter Friet, Bjorn Klein, Niels Nezrow, Tycho de Vries, Ferry Good, Stijn Klein, Ronald Mcdonald

Medewerkers van de week

De volgende mensen hebben een extra promotie gekregen.

A: Tom Van scheveningen 85 facturen
B: Cor Willemsen 69 facturen
C: Henk Abdulahad 76 facturen
D: Morris Wielpen 56 facturen
E: Cas Van der worst 62 facturen
F: Cor Klapband 22 facturen
G: Hector Salamanca 38 facturen

Hun haalden de meeste facturen binnen hun team. Daardoor zijn hun werknemers van deze week

Foto's en Video's

Taxi heeft taxi nodig

Collega Danny stond laatst zonder vervoer op de baan. Hij besloot een taxi melding te maken. Terwijl hij aan het wachten was besloot hij om lekker te dansen. Toen de taxi aankwam was hij zo gelukkig en dook in de auto. In dit fragment zie je hoe gelukkig Danny is bij de taxi en hoe hij deze Positiviteit dan ook weer weerspiegelt op zijn lieftallige collega’s.

Collega heeft pech

Deze collega had denk ik niet echt de tijd van zijn leven. Zoals je kunt zien werd hij eerst in de kont genomen, waardoor hij hard geschrokken was, veel pijn had en zijn auto stuk was. Alsof het nog niet erg genoeg was reed een paar seconden daarna een ANWB’er recht tegen hem aan met een sleepwagen.

Politie zijn raar bezig

De politie was laatst sneaky bezig maar daar hadden onze collega's een goed antwoord op!

Meldingen pakken 4123

Sommige mensen moeten nog een extra lesje hebben in het melden dat ze een melding pakken. Daarom heeft onze collega Danny er maar eens een goed beeld van gemaakt hoe het eraan toe gaat.

Ali Yeet collega de lucht in

Ali had last van een teveel aan testosteron in zijn lichaam en dit moest hij even kwijt. Uit het niks nam hij collega Danny en hij Yeete hem in de lucht! Iedereen (vooral Danny) schrok zich een ongeluk. We wisten dat Ali sterk was, maar zo sterk had niemand verwacht volgens mij.

Samen boodschappen doen

Zoals jullie waarschijnlijk wel al ondervonden hebben staat de taxi bekend voor zijn gezelligheid. Dit werd nog eens bewezen toen Ali het prachtige idee had om met iedere collega in dienst boodschappen te doen. Het was zoals je kunt zien erg gezellig om allemaal samen boodschappen te doen voor in de opslag. Het verliep wel niet helemaal volgens plan... Ali werd in de drukte per ongeluk aangereden, maar doordat het team hun krachten bundelde en de AMBU op tijd erbij was kon hij nog geholpen worden en gaat alles goed met hem!

Ongelukkige taxi

Helaas kunnen sommige mensen van de taxi nog steeds niet op 4 wielen rijden en moeten dus altijd wat anders proberen. Daarvoor heeft Wiebe Frits Zevenhuis en Kay Kuipers een sleepbedrijf genaamd Het Sleephuis opgericht. Daarmee helpen ze natuurlijk de taxi gratis en zie hier ook op de foto's dat het namelijk heel handig is!

Taxi EVENT speurtocht

Deze week was er nog eens na een lange tijd een event georganiseerd door ons als marketingteam. We vonden het erg leuk om te zien dat er zoveel mensen meededen aan de speurtocht en we vonden alle positieve feedback erg leuk om te horen! We hadden zoals je op onderstaande foto’s kan zien een leuke tijd en de beste speurneuzen hebben ook nog eens een mooie prijs erbovenop gewonnen! Hopelijk zien we jullie even enthousiast terug bij het volgende event!