Nieuws - 29 Maart, 2022
Jordy, Erik, Dennis, Colin en Rebecca

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Nieuwe collega’s

We wensen jullie veel succes met het werken bij Uberpolis. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben. Onze nieuwe collega’s zijn: Johan de Brink, Jayden Hoogvliet, Vinnie N., Kees Wees, Johannes van de Streets, Henky Mis, Luca de Boer, Niels Nezrow, Wout Smets, Roffa Goon, Kees.V, Harrie Bankier, Patrick Spijkersma, Dean Pro, Yessir Jordan, Jack Groot, Frank De bozeren, Jacy Gonzales, Traci Drops, Zeno Maegerman, Daniel Springs, Sjeng Driessen, Cas Moeras, Mohammed Osman

Medewerkers van de week

Zij haalden de meeste facturen binnen hun team. Daardoor zijn zij werknemers van deze week!

A: Frits Friemelaar 65
B: Harko Brinkhalters 81
C: Bjorn Klein 49
D: Jayden Hoogvliet 41
F: Kevin Bastins 55
G: Roffa Goon 135

Foto's en Video's

Make-A-Wish TDA for Amber

Dit is Amber. Amber is een jonge vrouw die altijd blij is. Vandaag heeft ze te horen gekregen dat ze niet lang te leven meer heeft. Ze heeft nog drie maanden. Haar grootste wens is dat ze 500k krijgt van de heer Danny. We hopen dat haar wens uitkomt. We gunnen haar het beste toe. #3maanden

Het is lente!

Het was vandaag een prachtige dag! de collega's hebben ervan genoten in de pauze voor het hoofdkantoor van Uberpolis.

Nachtdienst!

Roffa en paul hebben een leuke nachtdienst achter de rug toppers ga zo door!

De nieuwsbrief

Wij als marketing vinden het erg leuk om te zien hoe jullie altijd enthousiast zijn om de nieuwsbrief. Op deze foto zie je enkele collega’s samen gezellig de nieuwsbrief lezen.

Bobby Hofman ziet vliegtuigen

✈️🚁🚀🚁✈️

Johan en Kimmy

In deze prachtige week kreeg Johan de moed onder zijn voet en kreeg hij het gevoel ook niet meer uit zijn hart en Vroeg onze Prachtige Kimmy ten huwelijk. Ze gaf hem het prachtige Ja Woord En iedereen van de Taxi Is ook op hetzelfde Moment uitgenodigd voor de trouwerij we houden Jullie Natuurlijk op de hoogte over hoe het gaat met Het stelletje van de Taxi. We Wensen Ze natuurlijk alleen maar het beste MVG heel het Taxi Team en de beste wensen en hopen dat ze heel veel geluk in hun leven mogen hebben.

Random Taxi-feestje met DJ Jordy.L

Jordy en enkele andere collega's waren erg moe van al het zware werk dus besloten ze om uit het niks even te feesten. In de eerste video kun je zien hoe ze allemaal lekker dansen op de parkeerplaats van Taxi HB. In de tweede video kun je iedereen zien feesten in de nachtclub, ze moesten namelijk weggaan van Taxi HB omdat er klachten waren over geluidsoverlast. Er was toch behoorlijk veel alcohol in het spel, dit kun je zien aan collega Johan die blijkbaar niet echt gewend is bier te drinken.... Gelukkig gaat alles nu wel goed met Johan hij werd omhoog geholpen door de ambu die ook lekker kwam mee feesten!

Hersenloze is levensmoe

Deze hersenloze was zoals niet zoals de meeste hersenloze agressief, maar deze was het gewoon kotsbeu. Hij wilde niet meer door met zijn leven en besloot om er een einde aan te maken. Hij sprong voor een collega zijn auto zoals jezelf wel kunt zien.

Danny.H wordt gepest

Zoals jullie al hebben kunnen waarnemen is onze collega Danny.H iets gezetter dan de meeste collega's, maar kom op jongens en meisjes dit is niet nodig. Danny doet zo zijn best voor de Taxi en dan doen jullie dit, schaam jullie!

Dikzak kan wel tegen een stootje

Onze dikke collega Danny.H was laatst iets te enthousiast naar een klant aan het rijden, toen hij opeens een spookrijder tegenkwam. Danny kwam in een serieuze botsing met deze spookrijder, waarbij hij uit het raam Yeete! Gelukkig gaat alles goed met onze dikzak.

Stuntman Dyon

Dyon zat met een liedje mee te zingen en opeens verliest die de controle over het stuur en vliegt hij over de kop en maakt Salto's en heeft wonderbaarlijk nergens last van en het mooiste is geen lampje!

Herres voor Taxi HB

Zoals jullie wellicht wel al ondervonden hebben zijn onze buren niet altijd de grootste schatjes. Dit hebben ze wederom bewezen. Er was een schietpartij waarbij verschillende crimineeltjes op de politie schoten. Dit zijn de beelden.

Ambu neemt vliegles

Onze collega Jay had een interessant gesprek met een klant en opeens komt er een ambulance voorbijvliegen.

Colin wat probeer jij nou?

Colin kwam terug van een bespreking en had een zware dag gehad en kwam terug in probeerde vervolgens het taxi voertuig in z'n eigen garage te doen.