Nieuws - 4 April, 2022
Jordy, Erik, Dennis en Colin

Gebeurtenissen

Hoe gaat het tijdens de taxidiensten? En wat ervaren de chauffeurs van UBERPOLIS? Je komt het te weten bij de nieuwsbrief van deze week!

Nieuwe collega’s

We wensen jullie veel succes met het werken bij Uberpolis. Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin hebben. Onze nieuwe collega’s zijn: Saifullah Caballero June Segers Storm Govaerts Levi Parker Danlino klaassens Tj Janssens Bassie van het Kamp Jason Diaz Mehmet Topal Barry Cheng Jhonny de Pauw Sven.B William Sanders Wes Django Rev Kussens yantje prins Tristan Ruitenwisser Kees van der Ham danthe.Z Bello van Belzen Andre Hazes Dildar Bro Matz Willemsen Iblis Bomba Aras Akdeniz Joep Van Vliet Mako Serneels Ching L

Medewerkers van de week

Zij haalden de meeste facturen binnen hun team. Daardoor zijn zij werknemers van deze week!

A: Frits Friemelaar 102
B: Harko Brinkhalters 65
C: Mehmet Topal 96
D: June Segers 57
E: Merlijn Meisters 81
F: Kevin Bastins 58
G: Patrick Spijkersma 139

Foto's en Video's

Dennis.W had een weekendverlof

Dennis had een weekend verlof en zijn hobby is duiken dat heeft ie uitgevoerd. En heeft daar uiteraard een leuk avontuur aan beleefd voor de rest heeft ie een leuk verlof gehad en is weer terug.

Wiebe en z’n collega's

Wiebe en zn collega's waren toe aan een break en besloten om te gaan chillen met de KMAR, en zo zie je maar weer we hebben goeie contacten met de KMAR en dar is zeker nodig als taxi die samenwerking.

Freek krijgt een complimentje

Freek deed het super afgelopen week en kreeg zelfs een complimentje van de goden. Goed gedaan ga zo door!!!

Concurrentie

We hebben deze week ook wat concurrentie gekregen. Dit is natuurlijk helemaal top, want dan kunnen wij tonen dat wij het beste Taxibedrijf zijn. Dus blijf allemaal je best doen en toon wie de beste is!

Nieuw Uber-voertuig

Sinds maandag is er een nieuw voertuig beschikbaar voor alle Ubers onder jullie. Het gaat om een Tesla Model X die een beetje bewerkt is zodat deze ook Offroad kan gebruikt worden. Deze voertuigen waren zeker niet goedkoop dus ga er een beetje voorzichtig mee om! Deze auto is 100% elektrisch dus dat is positief voor het milieu!

1 april

Het was weer 1 april en de goden hadden besloten om ons te pesten met konijnen en om al onze auto's roze te maken. Nou dat was geslaagd. Danny.T werd op 1 april ook geprankt door het Taxi systeem. Hij besloot om iets te gaan doen aan zijn conditie en dit vond het Taxi systeem een beetje raar.

Geertje kan niet tegen een biertje

Zoals jullie weten doet onze onderbaas Geertje erg veel voor de Taxi. Hij heeft er af en toe eens nood aan om zichzelf ladder zat te drinken en even alle zorgen te vergeten. Op deze foto kun je zien hoe we hem de volgende dag gevonden hadden.

Nieuwe dienstkleding

Zoals jullie waarschijnlijk al is opgevallen zijn de nieuwe outfits eindelijk gearriveerd in de kleerkast op HB. Deze outfits zien er vind ik zelf prachtig uit. Ze zijn ook verplicht om aan te doen, dus trek ze allemaal lekker aan en draai gezellig een leuke taxi dienst in de frisse nieuwe outfits! Jammer genoeg zijn we vergeten deze outfits in XXXL maat te bestellen dus past deze niet voor collega Danny.T (Sorry Danny 🙁)

Taxi dierentuin deel 4

Er was laatst een God en die vond het leuk om een enkele personen te transformeren in konijnen. Deze getransformeerde personen kunnen als konijn natuurlijk moeilijk autorijden om zich te verplaatsen. Ze besloten om allemaal lekker de Taxi nemen. Als jij zelf tijdens je dienst konijnen of andere dieren zou tegenkomen mag je ze natuurlijk altijd meenemen zolang ze maar de factuur netjes betalen! Het zijn zoals je kunt zien goede klanten.

Stuntman Danny.T

Voor deze collega verliep de Taxi dienst minder spannend dan verwacht, dus besloot hij om het even spannend te maken. Dit deed hij met een levensgevaarlijke stunt. We raden iedereen aan om dit niet zelf te proberen. Deze stunt werd namelijk uitgevoerd door professionals.

Dikzak Yeet naar beneden

Collega Danny.T sprong per ongeluk van de brug af boven taxi HB en lande keihard op de parking voor taxi HB. Maar zoals jullie al vorig week in de nieuwsbrief hadden gezien kan deze dikzak wel tegen een stootje.

ANWB is levensmoe

De ANWB krijgt natuurlijk enorm veel meldingen binnen en soms kunnen de ANWB’ers het niet meer aan. Deze ANWB’er is hier een goed voorbeeld van. Hij zag het allemaal niet meer zitten en besloot er een einde aan te maken, maar jammer genoeg is dit niet gelukt.

Rivvy maakt iets mee

Rivvy ging zoals iedereen een klant ophalen, en vervolgens komt er een hele stoet met voertuigen en politie. Ze waren verbijsterd van het gebeuren.

Persoon weigert taxi en krijgt spijt

Enkele collega’s waren samen gezellig begraafplaatsdienst aan het doen. Een collega vroeg aan een toevallige voorbijganger of hij een lift nodig had. Wat er toen gebeurde kun je hier zien. De persoon heeft heer zeer ernstige verwondingen aan over gehouden, maar is gelukkig buiten levensgevaar.

Inwerking gaat fout

Onze collega Sesam.O was lekker bezig met het inwerken van een nieuwe collega, maar dit liep niet helemaal volgens plan. Het is zoals je zelf wel kunt zien een veel voorkomende fout. De nieuwe collega was vergeten om voorrang van rechts te verlenen en kreeg instant karma.

Rebecca vond de ANWB heel lief

Rebecca is zoals we dat allemaal weten niet zo handig met het besturen van een voertuig. Ze had schade en gaat naar de anwb en rijdt vervolgens (Perongeluk) de ANWB omver. De anwb had geen breuken enkel een paar schaafwondel verder niks aan de hand.

Managersuitje

De managers gingen met z'n allen op een uitje motorcrossen in het bos. Helaas had Kaatje hierbij een ongeluk.