Nieuws - 23 October, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Lana de Lot, Moess Zoet, Jamar Nortenos, Pablo Muertos, Breezy Banderos, Ivo de Man, Damian de Beste, Saiffedine Laanandi, Vulden Efelgoed, Stan Stoeptegel, Rick Carir, Wolf Bakker, Peter Espesito, Gijs de Grijzeganz, Ice Pack, Daan Bakker, Max ver Wegen, Kuro Shulof, Anthony Leys, Jay Brown, Gerrit Sonne, Ephraim Baars, Kian Albjhadie & Djeno Geerings! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer was Ricardo Knijn Hooghiem de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Willem Santan als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Willem door z'n ogen heen kijkt! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Politie in HB?

Helaas is er weer een collega in gesprek gegaan met de politie, Fera reed te hard op haar motor en is hierbij geflitst door de politie. Gelukkig mocht ze haar rijbewijs houden en bleef het bij een boete. Na het ontvangen van een boete van 15.000 euro mocht ze haar rijbewijs weer opbergen en blijft het bij een notitie in haar profiel. Hopelijk leert ze van dit voorval en rijd ze voortaan iets rustiger.

KMAR zorgt voor enorm ongeval op de weg!

Helaas kreeg onze collega Elise laatst een enorm grote botsing met de KMAR, maar het bleek dat dit keer niet de schuld was van Elise maar van de KMAR. Ze hadden wat storing met hun motor waardoor ze stil stonden midden op de weg. Helaas kon Elise daardoor niet meer uitwijken. En klapte vollop tegen de KMAR. Waardoor Elise ook helaas tot stilstand kwam. Gelukkig raakte niemand zwaar gewond en kwamen ze wel met flink wat blauwe plekken mee weg. Gelukkig hebben ze allmaal geen trauma van over gehouden en zijn de auto's weer gemaakt door de ANWB.

Auto uit het niks in brand!?

Helaas liep het laatst niet helemaal goed af voor Jayro en z'n auto. Zijn auto vloog door onbekende oorzaak plotseling in brand. De oorzaak van de brand is onbekend. En helaas raakte de auto zo erg in brand dat het vuur in contact kwam met de motor waardoor de auto ook nog helaas ontplofte. Helaas raakte Jayro door de knal ook nog is ernstig gewond. En moest met spoed naar het ziekenhuis voor behandeling en onderzoek. Gelukkig is Jayro ondertussen ontslagen bij het ziekenhuis en is hij druk met het herstellen van z'n ongeluk. We wensen hem een spoedig herstel toe!

Fietsen sprong liep niet helemaal goed af voor Willem!

Wanneer Willem uitdienst is, wilt hij altijd enorm graag stunten met van alles. Auto's, scooters en ook blijkbaar met fietsen. Helaas liep de stunt niet helemaal goed af en kwam die op het hek terecht waardoor hij vanaf het hek op z'n voorhoofd vollop op de grond belande. Helaas heeft die ernstige wond daardoor opgelopen op zijn voorhoofd. Waardoor Ambulance moest komen. Uiteindelijk is de wond gehecht en moet Willem volledig herstellen en genezen van z'n wond!

Onze Piet!

Piet D, Maandenlang een vertrouwd gezicht van de taxi, heeft onlangs een opwindende nieuwe stap in zijn carrière gezet. Hij heeft de overstap gemaakt naar de ANWB, waar hij nu zijn expertise en vriendelijkheid inzet om mensen met autopech te helpen.

Zijn besluit om van de taxi naar de ANWB over te stappen werd met enthousiasme ontvangen. Velen herinneren zich zijn vrolijke ritten in de taxi en wensen hem nu het beste in zijn nieuwe rol bij de ANWB. Collega's en vrienden in de taxibranche hebben hem veel plezier en succes toegewenst in zijn nieuwe avontuur.

Piet D's glimlach en behulpzaamheid zullen ongetwijfeld een welkome aanvulling zijn voor de ANWB, en we hopen dat hij dezelfde warme ontvangst en voldoening zal ervaren als bij zijn vorige baan. Veel plezier en succes, Piet, in je nieuwe reis bij de ANWB!


Ernie en Bert een cardealer begonnen?!?!😱

Een opwindende ontwikkeling heeft de straten van onze stad opgeschud, want de legendarische vrienden Ernie en Bert hebben hun droom verwezenlijkt en de deuren geopend van "Cardealer Nugs". De nieuwste toevoeging aan de lokale autoscène is niet alleen een bron van opwinding voor autoliefhebbers, maar het draagt ook de onmiskenbare kenmerken van Ernie en Bert, die we altijd hebben gekend en geliefd hebben.
Bij Cardealer Nugs geloven Ernie en Bert in het leveren van een ervaring die verder gaat dan alleen het kopen van een auto. Ze hebben vijf belangrijke waarden vastgelegd waaraan hun bedrijf zal voldoen:

Een Glimlach op Iedere Burger, Authenticiteit, Familieomgang/Sfeer, Helpen van Klanten naar Hun Droomauto, Financiering in Overleg

Met een gevarieerde selectie voertuigen, variërend van betaalbare keuzes tot prachtige uitschieters, biedt Cardealer Nugs voor ieder wat wils. Ernie en Bert willen ervoor zorgen dat hun klanten met een glimlach vertrekken, niet alleen in hun nieuwe auto, maar ook vanwege de geweldige ervaring die ze hebben gehad bij Cardealer Nugs.

Dus, als u op zoek bent naar een auto die perfect bij u past, vergeet dan niet om Cardealer Nugs te bezoeken. Ernie en Bert staan klaar om u te verwelkomen en u te helpen op weg naar uw droomauto.

Kaatje en de Boswachter

Vorige week heeft kaatje een heerlijke Boswandeling gemaakt met de boswachter van de stad en zijn hond Flipje. Ze hebben wel 15 kilometer gewandeld om vervolgens op een prachtige locatie te picknicken. Helaas was de gezelligheid maar van korte duur, Flipje had namelijk in de schoen van de Boswachter geplast. Op de terugweg heeft Kaatje nog even in alle rust met een boom geknuffeld, en een T-shirt gekocht van Greta Thunberg.

Kimmy opzoek naar haar droombaan?

Toen Kimmy en Ernie in het HB kwamen lopen, was er een rare gaslucht aanwezig! Dankzij het snelle telefoontje van Kimmy was de brandweer enorm snel ter plaatse! Zou een collega de gaskraan hebben opengedraaid om snel een ander pand te kunnen krijgen? Of zou iemand een aanslag hebben willen plegen op Uberpolis? Wij hopen dat de brandweer de situatie enorm snel veilig kan stellen en wij weer aan het werk kunnen! Kimmy nam snel gebruik van deze situatie en ging op de foto met de brandweerwagen!

Guan kopt een auto!

Afgelopen week stond Guan op TaxiHB en een auto dacht mooi de schans te nemen, dit liep niet goed af.

Kaatje op de Comic Con

Wisten jullie dat de Queen van de Taxi ieder jaar naar de Comic Con beurs gaat? En dat ze fan is van cosplay? Heb jij Kaatje gespot op de beurs en heb je daar een foto van? Stuur deze dan in naar het Marketing-team. Wij onderdanen wensen Kaatje veel plezier op de volgende Comic Con! En het pakje staat zeer zeker niet slecht!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Emily.L! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we aan met iets wat we al gedaan hebben! Namelijk een woordzoeker maken! Maak de woordzoeker en wie weet win jij! Doe allemaal mee! Dit doen we via de DM's van Tom Vuurtoren!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen

PS: Deze keer is het thema ' hoger op! '