Nieuws - 13 March, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Niels Niemand, Gijs Janssen, James Corleone, Srna Smit, Alyssa Broeckx, Eren Dok, Jelle Post, Rida Taghi, Dylan Buvinski, Jos de Vos, Ling Ling, Pascal Ijskoud, Patrick de Wit, Milan Gizmo & Hans Gudden! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Barrie Fietsema de beste! Deze week is onze Pieter Post weer als leuke RolePlay van de week gekozen omdat Pieter toch naar een rare melding ging! Veel kijkplezier! Jij kan je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉ROLEPLAY VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Op hoog niveau springen!

Dit kan bij Daniel en Jack! Spring vanaf 8000 feet en zie heel TedeaPolis!
Wil je een keer parachute springen met je vrienden? Maak een taxi melding en vermeld dat je graag parachute wilt springen vanuit een vliegtuig! wie weet ben jij de volgende!

Ook andere collega's kunnen je op hogere sferen brengen met hun Helikopter.
Wiebe en Harko bijvoorbeeld, zij kunnen met hun helikopter snel van A naar B brengen op een leuke hoogte! Wil je eens mee vliegen met hun? Maak een taxi melding en vermeld dat je in een helikopter wilt vliegen.

Houd ook zeker Twitter in de gaten! Wellicht zie je ons actief op twitter onder de naam "Uberpolis Vliegtaxi"

Waarom je niet dronken moet rijden!

Collega Noah had een mindere avond, hij had lekker wat drankjes genuttigd en was gaan rijden, dit was tevens natuurlijk uit dienst maar dit had hij als nog niet kunnen doen, Noah is gepakt met 4 keer het toegestane maximum van alcohol in het bloed en de ANWB had een flink klusje om zijn auto weer terug te krijgen. Deze staat op slot voor nu tot Noah zich kan verantwoorden om fatsoenlijk te kunnen rijden, nadat hij opnieuw zijn rijbewijs heeft gehaald en daarom is dit dus de reden waarom je een taxi belt als je wat hebt gedronken.
Helaas dacht Noah nog wel te kunnen rijden, dat kan hij zeker.
Want dit heeft aardig wat skills nodig gehad om de auto zo in een voortuin te parkeren. De volgende ochtend zal meneer toch verbaasd kijken als hij zijn auto op kan halen bij de ANWB.
Hij zal zich realiseren dat de volgende keer het bellen van een taxi vast beter en goedkoper is!


Vliegmelding pakken gaat fout!

Harko, Wiebe en Johan waren met z'n drieën de vliegtaxi aan het doen. Toen ze eindelijk na lang wachten een melding pakte had Johan een niet zo slimme actie. Harko had ons nog gewaarschuwd denk om de randen, maar Johan keek niet uit. De beelden spreken ook trouwens voor zich natuurlijk.

Uberpolis VliegTaxi - TDA Vol. 39

Weer een mooie compilatie met de reeds ingevoerde VliegTaxi!

Bark!Polis X Uberpolis

Sinds de nieuwe dierenwinkel genaamd Bark! Polis binnen TeDeaPolis is er natuurlijk de mogelijkheid om dieren te huren. Vandaag waren er wel heel bijzondere dieren gespot rondom TaxiHB. Namelijk beren! Deze beren hebben ook een heel bijzonder spoor achter gelaten. Zij hebben namelijk een spoor van stront achter gelaten. Hier was Ali niet zo blij mee, dus hij belde de gemeente om de rotzooi op te ruimen. De straatvegers van de gemeente hebben dit later op de dag opgeruimd. De beren zijn naast TaxiHB gevangen en naar Bark! Polis gebracht!

Weekly is een feit!

Deze week is op de website een leuke functie voor het personeel erbij gekomen!
Niet zomaar eentje maar eentje waar je geld mee kan verdienen!
Als je naar de website van Uberpolis gaat en je klikt op het kopje Weekly zou er verschijnen hoeveel je hebt verdient met letterlijk niks doen! Hoe makkelijk is dat!
Elke week kan je deze functie gebruiken en declareren bij je Manager, dus doe dit ook echt! Ali en Geertje hebben ervoor gezorgd dat dit idee super is uigewerkt, en hebben hier goed over nagedacht, met dit mooie concept hopen wij dat iedereen leuke prijsjes wint bij Uberpolis!

Claim je prijs en succes!

ANWB heeft een rotdag!

Wiebe en Tom waren een dienstje aan het draaien in de VliegTaxi! Dit ging super tot de ANWB erbij moest komen om hem te maken, maar die had een complete rot dag zo te noemen. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht!

Alien Invasie?!

Kaatje en Godell waren niets vermoedend aan het rondronden zoals ze wel vaker doen.
Toen ze plots een vreemd hard ondefineerbaar geluid hoorden. Uiteraard waren beide dames vol verbazing en schrik. Na er even overna gedacht te hebben, denken beiden dat er eventueel sprake is van buitenaardse activiteit, waardoor de zin "E.T. phone home" een andere betekenis krijgt.
De autoriteiten onderzoeken de zaak momenteel maar willen vooralsnog geen uitspraken doen. Onze andere collega Pieter had ook al last van dit probleem met zijn Audi, zou het aan de auto liggen? Niemand die het weet! To be continued....?

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Pieter.P! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als vorige week! Leuke feitjes over bepaalde managers, chefs en eigenaren! Stuur het goede antwoord in en wie weet win jij! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen