Nieuws - 05 June, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Jari Klein, Luca Kaas, Johnny Dakloos, Djagga Bagga, Sophie Bakhuis, Pablo de Vries, Sem Spanjresberg, Barrie Bakstok, Zino Meloni, Johnny Ijskoud, Semih Degirmenci, Aris Sargasso, Sem Verbeek, Melvin Brecht, Jack Playingdude, Flynn Escobar, Kyan BMN, Roberto Parkiet, Geert Peeters, Rhune de Vries, Brendan Groen, Rens Snuifduif, Pim Banaan, Kjeld Stam, Nick Cowboy, Skiddo Younes & Samski Hazes! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was Matjo Pam de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Rico de Vries als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Rico, of Hans gaat bowlen met een ANWB oprijwagen, en levende mensen! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Moess zijn auto gaat in vlammen op!

Moess had afgelopen week pech met zijn auto. Zijn auto had onverwachts een storing waardoor de motor opeens ook nog eens in brand stond. Helaas was de auto niet meer te redden, het vuur was wel op tijd gedoofd maar helaas was de auto niet meer te maken. Moess heeft gelukkig wel een kleine vergoeding gekregen en heeft hij meteen een nieuwe auto gekocht. Dit is geen RS6, dus hij moet weer flink aan de bak! Maar niet meer als Taxichauffeur. Hopelijk gebeurd hem dit niet nog een keer. Maar wat de oorzaak is van de storing is nog een groot raadsel en zal moeten worden uitgezocht.

Tikkertje is tegenwoordig een dure grap!

Tommy speelt tikkertje met zijn Porsche Panamera. Hij reed rond en probeert zijn vriend Bobbie te tikken. Plotseling gebeurt er iets onverwachts. Tommy tikt Bobbie en zijn auto belandt ondersteboven! Het is zo erg dat ze de ANWB moeten bellen om een sleepwagen te regelen. De voertuigen zijn namelijk op elkaar beland en kunnen niet zomaar worden losgemaakt. Dit betekent dat de onderste auto waarschijnlijk een dure reparatie nodig heeft. Dit incident laat zien dat het geen goed idee is om tikkertje te spelen met je auto. Het risico op schade en hoge reparatiekosten is gewoon te groot. Dus voordat je op het idee komt om je auto te betrekken bij een spelletje, bedenk dan goed dat het de moeite niet waard is!

Glij cursus naar het Ziekenhuis!

Onze Matjo heeft laat in de avond een glij cursus gehad met een luxe taxi voertuig. Hij was op dat moment aan het werk en reed iets te hard op een 80 weg. Hierdoor botste hij tegen een tegenligger op een motor, waardoor de taxi voertuig over het gras gleed en ondersteboven terechtkwam. De motorrijder reed door zonder excuses aan te bieden, omdat hij op de verkeerde weghelft reed. Helaas moest de taxi voertuig worden weggesleept en moest Matjo naar het ziekenhuis. Gelukkig gaat het wel goed met hem en we wensen hem een spoedig herstel.

Rowan ontsnapt ter nauwer nood aan de dood!

Afgelopen zaterdag 3 juni is Rowan ontsnapt aan de dood, toen tijdens een rit de auto na een aanrijding op zijn dak belandde vloog deze uiteindelijk in brand.
Kaatje en Godell konden gelukkig tijdig het voertuig verlaten echter bleef Rowan nog beduusd van de klap een tijdje zitten. Hierdoor kwam zijn leven serieus in gevaar en zag hij zijn leven aan zich voorbij flitsen! Met zijn moeder in zijn gedachte, lukte het Rowan alsnog om heelhuids het voertuig te verlaten! De schrik zit er nog wel even in, maar blij dat het goed is afgelopen!

Tom koopt ein-de-lijk zijn droom auto!

Onze Tom Vuurtoren werkt al een tijdje bij de Uberpolis. Wellicht weten jullie dat zijn droomauto de Rolls Royce Overdose is. Na een paar maanden keihard werken heeft Tom de auto eindelijk mogen ophalen van onze vorige eigenaar, Chef Kaily. Deze auto biedt puur comfort en luxe, maar vergis je niet in de motor. Onder de motorkap schuilen maar liefst 632 pk en 900 Nm koppel. Tom zal zeker indruk maken op de politie, maar uiteindelijk zal hij de auto voor de juiste doeleinden gebruiken. We wensen Tom veel succes en veilige kilometers met zijn auto.

Jay de Ree heeft een nieuwe beroep gevonden!

Onze beste collega Jay heeft zijn nieuwe beroep gevonden. Hij was het alleen taxi chauffeur uithangen even meer dan zat en besloot daarom een bijbaantje te nemen. En daarm besloot hij ook nog eens aan de slag te gaan als visser. Hij bezorgd dus vanaf nu ook de verse vis voor Tedeapolis. Maar voor z'n collega's en klanten is het minder prettig omdat hij enorm begint te stinken naar dode vis..

Een ongeluk en illegale monteurs!

Matjo en Piet waren betrokken bij een ongeluk met de politie. De politieagenten zaten midden in een achtervolging, waardoor er gevaarlijk werd gereden. Onze Piet was onderweg naar Shandy HB om iemand af te zetten. Hij moest echter uitwijken voor de politie en remde zo hard dat Matjo achterop zijn auto botste. Na ongeveer 10 minuten kwamen er twee verdachte mannen in monteurskleding met een wit busje aan. Ze vroegen of we onze auto konden repareren. We vertelden hen dat we al een melding hadden gemaakt bij de ANWB, maar ze begonnen zonder toestemming toch aan de auto te werken. Een van hen knoeide met de koelvloeistof van Piet, waardoor de auto begon te stinken en er verkeerde koelvloeistof werd gebruikt.Toen vroegen ze ook nog eens 50 euro aan Piet, wat belachelijk was voor zo'n neppe reparatie. Na wat onderzoek ontdekten we dat hun bedrijf eigenlijk illegaal was en dat ze zonder vergunning aan het sleutelen waren. Uiteindelijk zijn ze gevlucht en heeft de ANWB de situatie opgelost. De ANWB-monteur zei ook dat hun handelen niet correct was en dat hij de koelvloeistoftank moest vervangen door de juiste originele vloeistof. Daarnaast is ook het AMG-taxivoertuig gerepareerd en zijn de remklauwen en schijven grondig geïnspecteerd, omdat er sprake was van een laten remreactie voor de taxi voertuig. Maar één ding is zeker zodra Ali terug is van vakantie, moeten we zeker een onderhoudsbeurt plannen voor al onze taxivoertuigen.

Kaatje ruikt wat in het kantoor!

Afgelopen week werd het Kaatje even allemaal te veel ze werd zo boos dat ze over de rooie ging. Want zoals gewoonlijk hebben we natuurlijk ook collega's die liever luieren dan iets gaan doen tijdens hun dienst. En daar had Kaatje even genoeg van. Ze werd zo boos dat ze iedereen het kantoor zonder pardon uit stuurde.. Niemand had verwacht dat Kaatje zo boos kon worden omdat iedereen verwacht dat Kaatje zo lieve vrouw is en geen boze of mindere kant heeft. Ook stonk het erg naar een zweet lucht in het kantoor, dus iedereen is meteen het kantoor uiteindelijk vertrokken zodat Kaatje even haar rust momentje heeft.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Lasse.D! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als vorige week! Jullie kennen het concept! Kies een nummer tussen de 1-100 en stuur deze naar ons door! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen