Nieuws - 21 August, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Adil Tnawie, Sem Hooghmoed, Gerrit Gerritse, Frits van Binsbergen, Gerard Witte Schoen, Henk Willems, Bob Janssen, Cayne Smoke, Jules Dumont, Ching Ling, Vito Scalleto, Nick Vidic, Jaimy Walker, Pie Kant, Lucifer Hell & Joran Verstraten! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer waren Godell en Kaatje de slechtste chauffeuse's van de week! Deze week is Frits Friemelaar als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Frits onwijs houdt van rondjes maken! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

JDM Legends

Afgelopen vrijdag vond er een Endurance Race evenement plaats bij de haven. Er waren 6 deelnemers, die 3 voertuigen naar keuze konden kiezen, dit waren de Mazda RX-7, Toyota Supra & de Nissan Skyline. De baan bestond uit 20 laps, met de regel dat ze op ronde 10 een pitstop moesten worden gemaakt voor reparatie of om
bij te tanken. Het evenement verliep uitstekend dankzij ons Marketingteam! ANWB, Ambulance en R3D, waren ook en die hadden geweldig werk geleverd. Overigens was de hoogste baas van R3D aanwezig namelijk Jack Evans, en die heeft ons circuit opgezet, groot dank daarvoor! We willen de deelnemers feliciteren met hun podiumplaats. De prijzen zijn samengesteld uit een Honda NSX X als hoofdprijs, gevolgd door een Toyota Supra en een troostprijs in de vorm van een Luckwheel ticket. Velen van jullie hebben genoten van het evenement. Dank jullie wel allemaal !
Het was een top evenement en we gaan weer op naar de volgende!

Hier stond iedereen in de pits!De blauwe Supra raast voorbij over start/finish!Hier kregen ze de uitleg! Met de auto's op de achtergrond.Paul had zijn JDM auto's als pareltjes meegenomenHier lieten we de racers los! Een oefenrondje!Hier waren alle winnaars!FOTO'S & VIDEO'S

Blij dat ik glij!

Tijdens het wachten op vervoer om naar het ziekenhuis te gaan na een heftige crash met een helikopter, vond een ambulancier het wel een grappig idee om Sjonnie met brancard en al van de berg af te laten rollen. Sjonnie dacht dat dit heel fout af ging lopen, maar gelukkig wonder boven wonder raakte de brancard geen bomen en rotsblokken en kon Sjonnie uiteindelijk toch nog zonder verdere verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht!

Gijs en Tijl gaan op avontuur!

Gijs en Tijl hadden afgelopen vrijdag het goede idee om de Mt.Chiliad te gaan beklimmen! Dit deden ze met een mooie crossmotor! Alleen de afdaling ging minder..

De Formule 1 race van 14K Triade!

Deze week waren de mederwerkers van Uberpolis uitgenodigd om mee te doen met een evenement. Dit werd georganiseerd door de groep 14K. Hierbij werd er gereden in Formule 1 auto's Er werden eerst een aantal test ritten gereden zodat iedereen kon wennen aan de auto. Hierna werd een tijd ronde geraced en deze telde voor de prijs. De eerste Prijs is gewonnen door John Celie. Ook heeft iedereen een Auto als troost prijs ontvangen, namelijk een Golf GTI!

Wij willen namens Uberpolis iedereen van 14K bedanken voor het organiseren van dit event.

Taxi-medewerkers op stap!

Afgelopen week hadden Ivar, Piet en ex-collega Dennis een super idee! Ze gingen namelijk een Rolls-Royce huren ( denken we! ) en gingen daarmee op stap! Ze zijn met die auto de bergen in gegaan, en of dat nu een goed idee is weet ik niet met zo'n auto, maar een ding is zeker, de auto kan het! We zien wel een zorgwekkend iets namelijk op de foto en dat is een rolstoel, en wie deze in gebruik heeft genomen heeft een slechte dag achter de rug namelijk, zou het Piet zijn geweest?

Zoektocht naar een schoonmoeder?

12 jaar geleden verloor onze arme Dennis zijn schoonmoeder in de bergen. In een wanhopige poging om haar terug te vinden, deed hij een beroep op de hulp van Piet & Ivar. Na uitgebreid zoeken in de stad, besloten we om naar het Noorden te rijden. Dit avontuur werd al snel angstaanjagend toen onze auto besloot om te stoppen, alsof de auto net zo bang was als Dennis voor zijn schoonmoeder! Met de motor uitgevallen, begonnen we aan een spookachtige tocht met onze zaklamp als enige metgezel. Terwijl we de bergen doorkruisten, kwam er plotseling een vreemd figuur op uit de op onze pad misschien de geest van Dennis' verloren schoonmoeder?

Gijs nailed it?

Gijs was aan het rijden toen het fout ging, of toch niet?

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Brian.P! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als een paar weken terug! We gaan weer cijfertjes insturen! Stuur je cijfertje in en wie weet win jij! Doe allemaal mee! Dit doen we via de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen