Nieuws - 10 October, 2022
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe Collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Peter Kebam, Rikkerd Laporta, Jordy Bakker, Anthony Verdijk, Jake Graafs, Jeff Anders,
Spekkie van de Hoek, Patrick Oudenijhuis, Mathias van Hulle, Peter Celie, Gijz de Grijzeganz, Ricardo Queer, Noizey Celie, Tim Tuchtte, Bart Peters, Jack James, Bert Vahl, Maurits Gert-Jan, Larrie Boedry, Jackson Sombrero, Jorg de Vis, Ronald Vos,
Bennie Barkie, Mike Molekamp, Kip Lekker, Teun de Pantertemmer, Thijs Pachi, Vinie Naets, Justin Case, Romano Sinclair, Willem Whong, Adem Abdul, Ricardo Hooghiem, Kakel Doodledoo & Dex de Groot. Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Medewerkers van de week!

Dit zijn de medewerkers van elk team die afgelopen week de meeste factuurtjes hebben uitgeschreven. Denk jij dat je het beter kan?

A: Sander Martines - 71 Facturen!
B: Spekkie van de Hoek - 72 Facturen!
C: Guan de Muan - 73 Facturen!
D: Sjuul Krapuul - 65 Facturen!
E: Hakkiejj Achteren - 151 Facturen!
F: Teun de Pantertemmer - 97 Facturen!
G: Jellybear Brecht - 67 Facturen!
H: Jeff Anders - 86 Facturen!

Wat zijn jullie lekker bezig toppers!

FOTO'S & VIDEO'S

Luxe auto's binnen de Taxi!

Er komen vaak veel mensen van de begraafplaats af en vragen dan soms aan de taxi of ze een lift mogen naar ergens en slaan we dit nooit af! Maar afgelopen vrijdag avond stonden we met mensen die verschillende hele mooie auto’s bij zich hadden! Er was ook een hele dure en luxe auto bij. Die auto had namelijk een prijskaartje van maar liefst 15 miljoen euro! Dat is een mooi zakcentje om te hebben als auto voor de taxi! Dit bewijst maar weer eens wat voor goed lopend bedrijf wij zijn en wat we kunnen realiseren met zijn allen! Natuurlijk vinden de klanten het ook super leuk om in zo'n mooie auto te zitten.

De inflatie neemt toe

Het is dan eindelijk zover de inflatie neemt ook in Tedeapolis toe en de burgers merken dat zeker, de prijzen voor het tanken zijn flink omhoog geschoten en natuurlijk is niet iedereen daar even blij mee! Gelukkig hebben we met zijn allen recentelijk een loonsverhoging gekregen en gaan wij er dus niet zo veel last van krijgen. Nu betaal je al 150 euro waar je voorheen nog maar 15 euro neer hoefde te leggen, het valt dus zeker te merken in de portemonnee dus we hopen maar dat het snel weer gaat zakken, en het allemaal weer een beetje betaalbaar word! Het is echt geen leuke tijd nu om taxichauffeur te zijn. 😬

Dimitri heeft nog een andere baan?!

Onze gekke manager Dimitri die een super leuk team onder zijn hoeden heeft, kan ook nog andere dingen blijkbaar! 😂

Stijn kan niet rijden

Stijn heeft een nieuwe auto bemachtigd, en moet natuurlijk laten zien hoe hard die kan! Alleen verloopt onze manager dat niet goed af..

De ANWB'er volgt zwemles.

De ANWB'er in het volgende nieuwsbericht wou onze collega Gijs helpen met een auto die te water was geraakt, alleen de ANWB'er hebben we nooit meer gevonden..

Mathias nam de verkeerde afslag!

Onze Mathias, die tevens nieuw is bij de taxi had het gaspedaal gevonden in plaats van het rempedaal.

Amber bewijst dat ze WEER niet kan rijden!

Amber Knijn, beter bekend als brokkenpiloot was bezig met haar andere verdienste toen ze onderweg terug naar Taxi-HB weer een ongeluk kreeg. Ze reed met haar KTM X-BOW vol tegen een boom aan, na wat flinke schrammen en duizeligheid is ze overgebracht naar het ziekenhuis van TeDeaPolis. Hier kwam echter aan het licht dat ze het syndroom van auto heeft, dit houdt in dat ze geen rijvaardigheid heeft in het besturen van enkel motorvoertuig. Laten we maar hopen dat het nog goed zal gaan, zolang ze de straten onveilig maakt.

Harko gaat vliegen!

Onze nieuwe marketing medewerker heeft flink hoofdpijn gekregen als hij samen met Tyrone in de auto zit.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar Vorige Week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Timo Zijp! 🎉🎉🎉
Jij mag 5 krasloten ophalen bij Kay K. zodra je hem tegen komt in de stad!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week moeten jullie weer een prachtige foto na maken! Ditmaal is het deze. Jullie hoeven natuurlijk niet de Brabus te hebben! Dit mag met je eigen privé auto. Heel veel succes! De foto mogen jullie sturen in de #🎉WIN ACTIE🎉 thread in de gemeente-app!