Nieuws - 10 April, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Jan Steelpan, Olivier Jonk, Sem Janssen, Bennie Goedtmann, Keano Shokri, Tiemen Shokri, Melvin Ali, Sven Huisman, Johnny Ijskoud, Helena Ijskoud, Benny Abdul, Mo Kruiskade, Twan Roeski, Sami El Fuego, Lorenzo Patronimici, Bradley Peterson, Henk Post, Thibo Vermeiren, Odilon Eynde, Tim Ks achternaam = Tim k, Gert Jan & Siem Hendriks! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was Jan Janssen de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Kaatje Osram-Keutel als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Kaatje niet netjes kan oversteken! Maar of ze daar nu trots op moet zijn..? Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

VROLIJK PASEN!FOTO'S & VIDEO'S

Keano Shokri kan niet rijden!

Afgelopen vrijdag sloeg het noodlot toe voor Keano! Hij was lekker in dienst aan het rijden toen het fout ging. Keano reed op de snelweg weer terug richting het zuiden, toen het mis ging. Keano is vol op de middengeleider geklapt met zijn Taxi voertuig en is daarna op eigen kracht naar de vluchtstrook kunnen komen, echter vond zijn voertuig het minder leuk en heeft deze het niet overleefd. Keano heeft zijn auto moeten laten afslepen en heeft bij Ali om een nieuwe auto moeten vragen. Of dit Keano gaat helpen voor promotie weten we niet, aangezien het niet raadzaam is om elke keer een Taxi auto af te schrijven.

Uberpolis x Valhalla!

De motorclub is gearriveerd bij de Taxi!
Valhalla gaat ons meenemen met een leuke speurtocht en een oprecht prachtige Ride Out, alles verzorgd door Valhalla!

Komende vrijdag en zaterdag is het dan eindelijk zo ver! Op beide dagen om 19.00 gaat het beginnen. De speurtocht is lekker uitgebreid en de motorclub heeft echt hun best gedaan om iets super moois opgezet en jullie kunnen hier aan meedoen! Dit is ook een mooi evenement wat is opgezet in twee dagen. Dus heb je zin in een leuke speurtocht MET mooie RideOut? Zorg dat je er bent aankomende vrijdag!


Ricardo is de lul!

Ricardo en Rick waren aan het koppelen, toen Ricardo in zijn RS6 iets te bont reed..

Front Flip en door!

Frits doet een flip, en rijd weer vrolijk door!

Rowan kan NIET rijden!

Collega Rowan laat maar weer eens zien dat hij echt NIET kan rijden! Afgelopen zaterdag ging het flink verkeerd voor Rowan, hij was net iets voorbij Taxi HB, en toen ging het al mis. Er is maar liefst een ongeluk gebeurd met wel 4 auto's een mega ongeluk dus! Collega's Marco en Mr.Flame waren aanwezig van al het gebeuren en Rowan kreeg hier de schuld van. Dit lijkt me volkomen eerlijk aangezien Rowan als enige tegen de richting in staat, en hierbij 3 andere auto's heeft meegenomen. De race voor de Slechtste Chauffeur van Uberpolis wordt zo weer spannend tussen Rowan en Amber, alleen staat Amber nog net iets voor Rowan! Dus doe je best komende weken Rowan! Maar alle gekheid op een stokkie, we zijn blij dat Rowan er zonder kleurscheuren vanaf is gekomen en weer veilig zijn werkzaamheden kan voortzetten.

Riley vindt benzineprijzen te duur!

Collega Riley heeft 2 weken terug deze nieuwe Porsche gekocht en had wat anders verwacht toen hij deze auto zou kopen. De benzineprijzen die schieten het dak uit! Nu weet ik niet of het aan zijn rechtste voet licht, of aan de auto zelf, maar Riley moet flinke taxi diensten rijden wil hij zijn auto kunnen blijven rijden! De wegenbelasting en verzekering is ook niet goedkoop voor zo'n luxe bak en daar komen de benzineprijzen nu nog eens boven op, leeft Riley binnenkort onder een brug? Of slaapt hij in zijn auto? We hopen dat aankomende week de prijzen maar niet verder blijven stijgen want dan is het afgelopen met Riley denk ik. We wensen hem veel sterkte toe in deze komende tijd, mocht het zo ver zijn zoeken we een mooi viaductje voor hem uit! Van Riley zijn kant is een promotie altijd welkom om niet onder een brug te eindigen!

Gijs geniet van het noorderlicht en zijn Cadillac!

Gijs heeft reeds de nieuwste Cadillac toegevoegd aan zijn wagenpark, en weet hoe hij hiermee moet omgaan!

Piet naait Rick!

Collega Piet Vuurtoren gooit de oude truc van een blaadje op je gezicht, en Rick moest dat bekopen met de dood. We missen je Rick!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Gijs.B! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan zoals als vorige week! Jullie gaan de auto's raden van bepaalde managers met hier onder de tweede! Stuur het goede antwoord in en wie weet win jij! Doe allemaal mee! Dit doen we via de privé berichten van Tom Vuurtoren!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen