Nieuws - 06 November, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Robert de Graaf, Danny van den Berg, Dave Kaaskroket, Ali Timur, Sjaak Koek, Fay Bloem, Adonis van der Straat, Sjonnie Hengst, Jan Jaap, Alfred Judokes & Rick Shelby! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer was Elise Walker Kaasknabbel de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Jacob Bonta als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Jacob houdt van gliden over de weg! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Elise pakt even haar momentje!

Ondanks alle harde werk die alle medewerkers moeten er soms ook even momenten zijn om even van het uitzicht te kunnen genieten. Zoals laatst bij Elise het geval was. Zij was bij een bepaalde locatie aangekomen. En vond het zo mooie uitzicht en zo moment van genieten die ze graag daarom even wou delen! En wat een uitzicht ook! Mooiste momenten van de natuur! Altijd zulke momenten horen natuurlijk daarom ook gekoesterd worden! Heb jij nou ook zulke mooie momenten die je wilt laten zien aan iedereen kan je dat natuurlijk gerust met iedereen delen via de taxi media.

Uberpolis dag!

Ja hoor! De feestdag waar iedereen op heeft gewacht was er weer, Uberpolis dag. De werkdag waarop iedereen verplicht rijdt met de Uberpolis bestickering, zo is het zichtbaar dat iedereen trots is op het bedrijf en alle collega's. Collega's Rowan, Tijl en Ernie zijn gespot op het HB terwijl ze trots aan het poseren waren met de bestickerde voertuigen.

Fotograaf: Willem Santan

Ennes drukt noodknop in!

Deze week was er bij taxi HB een wat forsere meneer genaamd Jaap die Ennes onderschot hield met zijn tazer omdat hij de helm niet mooi vondt.
Ook had deze meneer een wat oudere vriend bij zich van wie de naam niet bekend is. Deze meneer probeerde zelfs de auto van de politie open te branden met een snijbrander.

Zie hie beneden hoe dit verliep.

Godell krijgt aanrijding met ANWB!

Afgelopen week was het halloween, en als we keken naar weer omstandigheden was het wel overduidelijk dat het niet bepaald weer is waar je blij van werd. Het was namelijk horror weer. Godell auto deed opeens waar die zelf zin in had. Waardoor Godell de controle over het stuur verloor en daardoor een aanrijding kreeg met de ANWB. Gelukkig is het goed afgelopen en is de ANWB in behandeling genomen voor herstel.

De grote schoonmaak na Halloween!

Onze Rowan van marketing, een vriendelijke jongeman, besloot de taxi parkeerplaats op te ruimen na Halloween. Hij pakte zijn hark en een vuilniszak en begon de pompoenen, slingers en snoepverpakkingen op te ruimen. Binnen no-time was de parkeerplaats weer schoon. Rowan voelde zich goed omdat hij zijn gemeenschap had geholpen. Toen hij klaar was, stapte hij in zijn taxi en reed weg met een tevreden glimlach.

Zand levering loopt niet goed af!

Iemand had een levering zand besteld op Tweedehands! Maar het parkeren ging niet heel soepel, welgeteld 4 personen zijn omgekomen bij dit ongeval. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk, wel gaan er geruchten dat er ontevredenheid heerst over zijn werkgever, en dat de persoon in kwestie op staande voet ontslagen is, of dit een taxi medewerker is? Dat wisten ze ons nog niet te vertellen, mocht het zo zijn dan kan hij z'n roze papiertje wel inleveren.

Man zonder hoofd, zorgt dat je geen hoofd meer hebt?

Dinsdag avond op Halloween kwam er een man zonder hoofd met een hakbijl op Taxi HB en heeft hij meerdere mensen gehakt met zijn hakbijl.
Gelukkig is Halloween weer voorbij en komen we deze man niet weer tegen, hopen we!

Hakkiej heeft een nieuw talent!

Hakkiej had een manier gevonden om eerder aan de beurt te komen! Hij schuift gewoon met z'n auto alles op zij. Hakkiej was het wachten namelijk beu en kwam in actie. Gelukkig raakte niemand verder gewond.. Alleen heeft Hakkiej wel enorm veel schade moeten vergoeden en betalen...

Goede Samaritaan helpt gestrande automobilisten op snelweg

Op een mooie zaterdagavond rende Ray met een jerrycan over de snelweg om automobilisten met een lege tank te helpen. Hij bood hen gratis brandstof aan, waardoor velen verrast en dankbaar waren voor zijn onverwachte hulp. Ray's vriendelijk gebaar herinnert ons eraan dat vriendelijkheid nog steeds bestaat in onze samenleving en moedigt anderen aan om ook behulpzaam te zijn.

SquidGame was een feit!

Afgelopen week hielden we een evenement in het thema van SquidGame! Echter kunnen wij jullie niet vertellen wie er gewonnen heeft, omdat we helaas met een privacywet te maken hebben. De overige deelnemers hebben deze avond niet overleefd en de Taxi is voor de helft minimaal uitgedund! Verders was het een leuke avond, en wie weet komt er Squid Game 2!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Duncan.H! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we aan met iets wat we al gedaan hebben! Cijfertjes insturen! Doe allemaal mee! Dit doen we via de thread: #🎉WIN ACTIE🎉!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen