Nieuws - 23 January, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Kevin Shanky, Lorenzo van der Lol, Mike Lorr, Yoeri Leerschoon, Joost de Jong, Henk Bouman, Tommie Janssen, Ricardo Hooghiem, Dennis Bal, Jason Kebab, Jayden de Vis, Dyon Kardienaal, Luuk Taoka, Tristan Ruitenwisser, Robbe de Jong, Tim Koelink, Hanks Buikdans, Henk Pot, & Mo Butt! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Henk Janssen de beste! Deze week is onze Yanno Hon
weer als leuke RolePlay van de week gekozen omdat Yanno laat zien wat er gebeurd als je een ongeluk krijgt! Veel kijkplezier! Jij kan je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉ROLEPLAY VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Yben nam 'flying high' wel letterlijk!

Collega Yben Heemskerk nam zijn taxi naar een hoger niveau, en dat deed hij wel heel letterlijk. Yben reed na een flink zwoegende taxi dienst terug naar ons hoofdbureau en wou zijn auto netjes in de garage gaan parkeren, alleen ging dit echter compleet mis. De poortjes die altijd automatisch open gaan voor onze mooie taxi voertuigen had een storing, bleek later. Hierdoor was Yben gewend om met gepaste snelheid gewoon door te rijden in plaats van te stoppen. Hierdoor kwam hij tegen het paaltje aan en reed deze om ver. Tot ramp van overmaat nam de auto zelf ook nog een koprol mee in deze duikvlucht en lag Yben op zijn kop.

Voor zo ver wij weten is de auto geborgen en Yben hoefde niet mee met de ambulance omdat hij er zonder kleerscheuren vanaf is gekomen.

Wiebe en Kay verdienen een pauze.

Collega's Wiebe en Kay hebben afgelopen week sterk werk geleverd, de twee jongens werden keer op keer gecomplimenteerd met wat ze deden, en daarbij kregen hun een leuk idee! Wiebe en Kay die hadden een heerlijk weekendje weg geboekt om met zijn tweetjes te genieten van hun welverdiende rust. Ze hadden dit weekendje weg geboekt in het hotel van De Weijck.

Kay & Johan zijn handhaving!

Een leuke compilatie van een kwartier lang over de playmobiel politie!

Straatrace gaat fout

Collega Bobbie had uit dienst de grootste lol, tot het fout ging! Hij beter bij Tommy in kunnen stappen tegenwoordig.

Collega Rik had een Date!

Collega Rik die had een leuke date! En onze andere collega Jack is daar wel voor in! Ze hadden Jack gevraagd om met zijn luxe limo de rit te verzorgen en ze naar mooie en leuke locaties te brengen. Dit had Jack gedaan voor hun, en ze hadden een super leuke avond! Bekijk deze actievideo hierboven ook eens!

Hakkiejj en Andrej zijn levensmoe!

Collega's Hakkiejj en Andrej zijn levens moe en sprongen van een gebouw af boven op de berg! Ze zijn met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, nader info volgt nog.

Nog een collega met vliegles!

Collega Bobbie was lekker uit dienst genieten van de buitenlucht en nam een tripje met de fiets, hier kwam hij snel van terug, en kon langs het ziekenhuis.

Luuk neemt ook vliegles!

Weer een collega die vliegles neemt, het is de week van het vliegen, of mensen willen goedkoop hun vliegbrevet halen, dat kan ook!
Collega Luuk was bezig zijn hersenloze te vervoeren toen het mis ging, hij nam een hobbel met teveel snelheid waardoor hij controle verloor over het stuur, eenmaal in de slip geraakt raakte hij een lantaarnpaal, die overigens ook omviel en hem weer terug de weg op liet draaien, hier kwam een andere auto aan en die tikte hem op zijn kop.

Luuk is er maar zielig bij gaan zitten en wacht nog op enige assistentie van Ambulance en ANWB, want dit is nooit goed!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Rowan.S! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!


NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer anders aan als vorige week! Jullie gaan de plek raden! Het is vrij simpel! We hebben ergens in het hoofdbureau een leuk fototje nagetekent, en jij mag raden waar dit is! Als je eenmaal weet waar het is, maak hier dan zelf een live-foto van! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we via de Discord! Hierbij gaan we verder in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen!