Nieuws - 24 September, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Floris Pils, Joost de Jong, Mika Santan, Semm Santan, Tygo Groenewegen, Nio Verstraten, Patrick Baelen, Dave Palermo, Bassie de Graaf, Semil El Hout, Imad van B, Paolo Barboza, Kevin Sloopkogel, Henkie Benkie & Janus Boer! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer was Kees de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Thijmen Gomp als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Thijmen een te hard rijdt in een tunnel! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Ambitie?

Collega Emma is heel blij met haar nieuwe wagen, dankzij de lening van Tom Vuurtoren kon zij haar droom eindelijk waarmaken. Een mooie Audio waarmee ze haar idool wil overtreffen maar dan in Tedeapolis, de snelste chauffeuse van Uberpolis is in aantoch. Nu raced ze iedereen voorbij natuurlijk! En hoe snel zou ze haar rijbewijs kwijt raken? Het is in ieder geval een gevaarlijke auto. Niemand die het weet, hopelijk blijven het bij vragen en hoeft zij nooit haar rijbewijs in te leveren. Wij wensen haar ook veel veilige kilometers toe!

Living on the edge?

Collega's van de taxi en andere bewoners van de stad hebben zich samengevoegd om zo een leuke avond te beleven. Deze keer ging het collega Willem iets beter af! De vorige keer was Willem iets te ''close'' met een rots. Gelukkig zijn ze deze keer allemaal zonder kleerschuren op de grond gekomen. Wie van de collega's durft dit ook, en wie heeft er hoogtevrees? Ik kan er zo een paar op noemen die hoogtevrees hebben! Namelijk Tom Vuurtoren en Amber Knijn-Kuipers, of zou dat puur toeval zijn?

Uberpolis busje verbouwd de tent!

Afgelopen week begon het te spoken bij het Uberpolis HB, er gebeurde iets heel aparts. Opeens vloog er Uberpolis busje door het Uberpolis HB. Door onduidelijke omstandigheden is er behoorlijk wat schade gemaakt bij Uberpolis HB waaronder onze service balie. Gelukkig is binnen paar dagen wel weer alles gemaakt. Maar wat de oorzaak is blijft onduidelijk. Zullen we te maken hebben met geesten? Of spookt het in Tedeapolis?

Taxi bied de helpende hand bij nieuwe spelers!

Onze collega Paul was op 18/09 al in de vroege ochtend in de stad en was zeer zeker met het goede been uit bed gestapt. Hij besloot namelijk een nieuwe inwoner in de stad uberpolis te helpen. Dit is natuurlijk iets uiterst mooi om te zien hoe Paul er voor zorgt dat de speel ervaring van nieuwe spelers uitstekend word. Hierbij willen wij Paul ook erg bedanken voor zijn gast vrijheid!

Inwerking voor Melvin Brecht.

Op 20-09-2023 kreeg Melvin Brecht te horen dat hij is aangenomen bij het mooie marketing team. Hij kreeg zijn inwerking van Tijl Peterson. Hij heeft Melvin alles goed en netjes uitgelegd, zodat Melvin zo snel mogelijk aan het werk kan als marketing, en zo mooie evenementen en kranten kopjes kan neer zetten, voor alle mensen bij Uberpolis. We hebben Melvin kort nog even gesproken over zijn mening om alles! Melvin is onwijs blij om te mogen beginnen bij marketing en heeft al veel ideeën in zijn hoofd om aan de slag te gaan! We hopen dat we weer een goede erbij hebben en Melvin goed z'n best zal gaan doen!

Samen ben je sterk!

Meerdere collega's zijn gespot op een groepsfoto met vrijwel alle overheidsdiensten, fijn om te zien dat iedereen goed met elkaar omgaat! Hopelijk gaan wij dit vaker zien en komt er steeds een betere sfeer tussen de overheidsdiensten, want geef toe; Je kan niet zonder elkaar en iedereen is er om het leven in de stad beter en veiliger te maken.

Mike heeft een mindere avond.

Mike was bezig met zijn deelname aan het evenement, alleen door een andere weggebruiker liep het even anders.

Promotie tot niet bevoegd om te rijden?

Onze collega John Van Ooyen kreeg zijn welverdiende promotie naar Marketing, waardoor hij eindelijk in zijn eigen Mercedes CLSS 63S mocht rijden. Echter had hij door het enthousiasme niet door dat hij een beetje over het snelheidslimiet ging, gelukkig had de KMAR een redelijk goede dag en hielden ze het bij een aantekening + een boete van een fors bedrag. Mogelijk gaat hij nog kijken of er iets aan die boete gedaan kan worden, anders is het een mooi maar prijzig leermomentje. Wij wensen John veel plezier met zijn nieuwe functie en hopelijk rij je voortaan iets rustiger!

Stalen zenuwen

Collega Willem was surfend gespot op het landingsgestel van een vliegtuig, dit allemaal terwijl de piloot ( Piet V ) druk bezig was met het aanvragen van zijn vlucht. Gelukkig heeft Willem het avontuur overleefd en heeft hij geen schade hieraan ondervonden. Wij hopen dat Willem dit niet meer doet omdat wij hem toch wel liever zonder kleerscheuren zien lopen. En we weten 1 ding helemaal zeker, Willem heeft geen hoogtevrees! Of hij was high van de drugs.

Uber auto van de week!

We gaan proberen dit voort te zetten elke week! Een nieuwe Uber auto van de week, dit betekend dat je elke week een andere auto te zien krijgt, om zelf aan te schaffen als het zo ver is, of je geen inspiratie hebt als Uber zijnde!

De vogel is gevlogen!

Joran leende even de kist van Piet, alleen liep dit niet heel goed af! Collega Willem ging even een frisse neus halen voor het slapen gaan, en opeens was er een explosie die te horen was tot bij de ANWB. Willem is naar de plek gegaan en trof daar Joran aan in onstabiele staat. Piet heeft slachtofferhulp gekregen i.v.m. het verlies van zijn kist. Niet voor Joran, want zo kennen we Piet. Gelukkig heeft de AMBU Joran wel nog kunnen redden! Wij wensen Joran en Piet veel sterkte met het herstel, en deels verlies.


John en zijn kompanen!

Op een normale zwoele nazomeravond kreeg John het fantastische nieuws dat hij is aangenomen bij Marketing! Nog met een euforisch gevoel door zijn lichaam, moest er toch gewoon gewerkt worden.
Die avond waren er veel nieuwe uitzendkrachten bij Uberpolis, deze moesten dan nog 3 uur koppelen met een medewerker. John besloot daarom zijn bus compleet vol te gooien met ''nieuw vlees'', om deze hopelijk een leuke inwerking te kunnen bieden. John vond dit ook totaal niet erg, want zo kon hij even trots flexen op de begraafplaats met zijn nieuwe pakje!

John.O wil degene bedanken die dit mogelijk gemaakt hebben! En hopelijk jullie Taxi (tuig) voorzien van leuke evenementen!


🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Tim.S! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als een tijdje geleden! Jullie kennen het allemaal, namelijk de Morse Code!! Kraak de morse code en wie weet win jij! Doe allemaal mee! Dit doen we via de DM's van Tom Vuurtoren!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen