Nieuws - 30 October, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Mehmed Kippensoep, Jente AK, Finn Hollie, Geukie JR, Cas Hiemstra, Mario Jansens, Michelle Trevino, Youssef Taghi, Christiano Scheggetman, Mitchell Park, Bob Smuller, Klaas Klomp, Piertje Mus, Milo Foubert, Pluisje Knuffelbeertje, Jan van de Beek, Tim Albino& Benny Abdul! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer was Willem Santan de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Elise Walker Kaasknabbel als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Elise dus echt NIET kan rijden! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Weer een overval in de stad!

Deze week heeft er een overval en een gijzeling plaatsgevonden in de winkel van Jan en Babette Belinfante. De overvallers waren gekleed in motorkledij en zijn de winkel van het prachtige echtpaar op een angstaanjagende wijze naar binnen gegaan. De overvallers zijn in gesprek gegaan met de KMAR om een geldsom te claimen van welgeteld 350K, hun motief was de inflatie!

Gelukkig zijn Jan en Babette Belinfante er met de schrik vanaf kunnen komen, aangezien er toch weldegelijk geschoten is buiten de winkel! Toen de overvallers naar buiten gingen om een deal te sluiten, heeft een van de overvallers een wapen getrokken op de KMAR. De KMAR heeft het vuur geopend en zo de overvallers weten te overmeesteren!

Onze verslaggever heeft hier verslag van gemaakt met gevaar voor eigen leven! De overvallers hebben een taxi gepakt bij de begraafplaats, zo houden we de economie draaiende.

Feministen bij Uberpolis

Onze vrouwelijke collega's hebben vorige week gestreden voor vrouwenrechten tijdens een routinecontrole bij de grens. De instanties hadden die dag geen vrouwelijke collega's in dienst om de vrouwelijk burgers te fouilleren, hier waren onze collega's niet blij mee!!!

Kimmy en Truus hebben zich daarom vastgelijmd op het asfalt bij de grens, en hebben de tekst ''Wij moeten ook gehoord worden'' geschreeuwd! Dit was namelijk te horen tot in Paleto.....
De KMAR had er ook voor kunnen kiezen om deze dames in voorarrest te nemen tot dat er een vrouwelijke collega aanwezig was. Dit hebben ze gelukkig niet gedaan, om zo de rust te bewaren zijn ze in gesprek gegaan om mogelijk dingen aan het licht te kunnen brengen.

Vinden jullie dat Kimmy en Truus niet zo moeten zeuren, of ben je ook van mening dat er meer vrouwenrechten in de stad moeten komen? Wil je ook activist worden?? Schrijf dan een bericht naar Kimmy, de contributie gedraagt 15K per week (lijm niet inbegrepen).

Kaatje krijgt de schrik van haar leven!

Kaatje was laatst gezellig even met een telefoon gesprekje aan het voeren met Godell. Maar wat gebeurde er opeens!?! Een taxi auto die zo van de brug viel viel letterlijk bijna op Kaatje.. Kaatje was helemaal in shock en moest eventjes weer bijkomen van de schrik. Gelukkig is het goed afgelopen en is ze niet gewond geraakt en weer beetje bijgekomen van de schrik. Helaas heeft de bestuurder van de auto wel een behoorlijke letsel opgelopen en word die behandeld in het ziekenhuis.

Wijze tip spring nooit uit de auto! Tijdens het rijden!

Pim hield laatst wel een hele gevaarlijke stunt uit. Hij sprong terwijl de auto reed en dat liep niet helemaal goed af. Pim raakte daardoor namelijk ernstig gewond en moest met z'n zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht worden voor herstel. Laat dit daarom voor ons allemaal een wijze les zijn om nooit zomaar uit de auto te springen als de auto rijdt.

Kaatje en Guan terecht gekomen in een gijzeling!

Laatst zat het Kaatje en Guan even niet helemaal mee! Ze werden namelijk in gijzeling genomen! Door een bedrijf die Red Oil BV. heet. Ze hadden namelijk al meer dan 30 jaar keihard gewerkt en wouden voor al dat harde werk pensions regeling opeisen. Maar helaas ging dat niet allemaal volgens plan. Vandaar dat helaas Kaatje en Guan opeens betrokken werden bij een zware gijzeling. Ze wouden eerst voor 2 miljoen euro gaan. Maar uiteindelijk is het 750.000 euro geworden. Toen ze dat eenmaal hebben gekregen werden Kaatje en Guan gelukkig in goede gezondheid terug gebracht. Hun hebben door alle omstandigheden wel een behandeling gekregen door een psychiater zodat hun hun trauma kunnen verwerken en weer door kunnen gaan met hun werk!

Elise aan het genieten of is er meer aan de hand?

Gisteravond werd Elise gespot terwijl ze genoot van een prachtige zonsondergang in haar bekende gecrashte auto aan de kust. Het blijft onduidelijk of ze daar was omdat ze gewoon wilde ontspannen of dat ze zoals gewoonlijk weer gecrasht was. De lokale gemeenschap blijft nieuwsgierig, want niemand weet waar Elise toe in staat is. Sinds ze haar vermomming aan heeft gaan de zaken steeds minder bij haar. We hebben vernomen dat ze crash op crash maakt, en of ze dat nu doet als bijverdienste weten we niet, we weten wel dat ze in ieder geval niet kan rijden!

Willem en Elise een koppeltje?

Zowel Elise als Willem laten de afgelopen tijd hetzelfde gedrag zien tijdens het rijden? Zou dit komen omdat ze dezelfde streken hebben..? We moeten op onderzoek uit!

De tram is nieuw! Maar dodelijk.

Afgelopen week hebben ze in Uberpolis een nieuw vervoersmiddel toegevoegd in de stad! En deze ging Guan met wat Marketing mensen uit proberen, echter verliep dit niet goed.

Zwemles?

Tijdens wat oefeningen ging er iets mis, een lid van de ANWB had een probleempje met zwemmen en kwam hierdoor niet meer aan het oppervlakte. Onze collega Ernie heeft hem direct opgedoken en gebracht naar de veilige kust. Hier hebben Willem en John direct de Ambulance, Brandweer en KMAR gebeld. Dankzij deze collega's kan de ANWBer alles nog navertellen en is hij veilig thuis komen.

Halloween? Of iets anders?

Collega Rowan was gespot terwijl hij iemand droeg op zijn schouder, Manager Thijs was namelijk nogal geschrokken van zijn eigen schmink en moest heel even getroost worden. Wij hopen enorm dat hij snel bijkomt van deze ervaring en zijn heel bang dat hij aankomend Halloween niet gaat overleven. Ook willen wij hem veel sterkte wensen in deze tijd, mocht jij ook bang zijn voor spoken en wil jij hier hulp bij? Dan kan je Thijs in de stad aanspreken om te vragen hoe hij over zijn angst is gekomen.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Tim.S! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we aan met iets wat we al gedaan hebben! Cijfertjes insturen! Doe allemaal mee! Dit doen we via de thread: #🎉WIN ACTIE🎉!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen