Nieuws - 11 September, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Wim de Jong, Ghost Alvarez, Biggi Barboza, Benjamin Schuurs, Stan Woah, Milo Maaier, Lars Kramer, Mike van Praet, Jefke de Killer, Mathijs Zaadpiet, Mike Dalez, Matthi Saltside, Mohammed Zahiri, Henkie Belgen, Neal Druppel, Karim van de Velden, Bob Wonderland, Lyam Compagner, Javy Godtix, Jack Son, Xavi Kara, Glemor Mor, Henkie Boss, Albert Jan & Jason Suiker! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer was Isa de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Tim Stone als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Tim niet kan rijden, maar wel hersenloze afzetten! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Ernie opgepakt?!

Vandaag is Ernie Nugz gezien bij het hoofdbureau van de politie met zijn handen op zijn rug, echter waren dit niet door handboeien maar door rustig en respectvol het gesprek te voeren met een politieagent. Gesteund door zijn advocaat Bert Nugz heeft hij een bezwaar ingediend tegen een boete van fout parkeren. Na een goede uitleg en een respectvol gesprek werd deze boete weggehaald en heeft hij het bedrag weer terug op zijn rekening ontvangen. Beide kanten zijn blij met de afloop van deze zaak en gaan met volle moed verder met het leven in de stad.

Hardwerkende collega's van Uberpolis met een klapband!

Alle medewerkers van Uberpolis werken harder dan hun dienstvoertuig aan kan, door de diverse ondergronden en omstandigheden hebben de banden enorm veel te lijden. Door de snelle slijtage en rotzooi op de weg kreeg collega Brum een klapband. Gelukkig kon hij veilig stoppen en heeft hij snel de hulpdiensten gebeld. Mogelijk moet er een keer gekeken worden naar een ander merk of soort band, maar dat is een probleem voor een andere dag! Helaas kon Brum lang zijn werkzaamheden niet uitvoeren!

Mounir ontsnapt aan de dood!

Afgelopen week had Mounir een ongeluk met zijn auto, en stond hij te wachten op de ANWB! Mounir uitte zijn frustraties en een Borent kon dat niet waarderen!

Nachtsoldaten bij de Taxi?

Afgelopen zaterdagnacht waren er nog veel mensen in dienst! Iedereen weet ondertussen natuurlijk dat om 02.00 de gebruikelijke aardbeving komt voor de stad, en verschillende mensen hadden er voor gekozen om dit maar eens een keertje mee te maken! Manager Noa heeft dit op beeld vast gelegd, en zo zien we maar weer eens dat we veel mensen hebben die bij de Taxi werken die dedicated zijn om nachtdiensten te draaien! We weten echter helaas niet of ze naar de aardbeving door gegaan zijn, maar iets in ons zegt dat dit wel gebeurd is!

Uitzendkracht misschien een extra rijles bezorgen?

Als uitzendkracht mag je natuurlijk al in onze Uberpolis auto rijden! Maar natuurlijk wel met een collega. Maar afgelopen tijd zien we steeds vaker gebeuren dat de medewerkers die uitzendkracht zijn behoorlijke schade maken. Moeten we ons zorgen gaan maken? Zou Ali alle schade nog wel willen betalen? Ali betaald namelijk al genoeg auto schade die bijvoorbeeld Rowan Davina veroorzaakt.

Zelfs Rowan moest toen al een keer op het matje komen om deels van de koste te betalen!

Zoektocht Uberpolis!

Vorige week zondag hadden Jason, Ernie en Tijl een super mooi evenement opgezet, ze konden namelijk een Audi RS6 2016 winnen! Iedereen moest op zoek gaan door middel van een geblurde foto waar deze auto zich zou bevinden, veel mensen waren op de been om deze auto te winnen! Waaronder ook Sjonnie en Jax! Laatst genoemde mensen hebben natuurlijk ook weer gewonnen, Sjonnie krijgt wel een beetje een imago dat hij alles wint, maar dat zal hij vast niet erg vinden! We feliciteren beide heren met hun mooie auto! Echter ben ik benieuwd hoe ze de auto gaan delen!

Brum neemt z'n viervoeter mee!

Afgelopen zaterdag avond had Brum een super goed idee! Aangezien Brum veel uren in dienst in bij ons en zijn hond vaak alleen zit, had hij het idee om zijn hond mee te brengen naar zijn werk! Hij had een mooie bus genomen zodat z'n hond en collega comfortabel zouden zitten. Dit betekende ook dat klanten ook nog mee konden tijdens de dienst van Brum. Of dit nou een magnet is om vrouwtjes aan te trekken weten we niet, maar het is iets wat we zeker niet dagelijks zien, dus misschien dat Brum dit nog wel vaker zal doen, in ieder geval zal het een leuke dienst zijn geweest!

Parachute springen vanaf de kraan!

Deze week waren er 4 waaghalzen onder ons. Deze 4 waaghalzen waren Godell, Kaatje, Marco en Guan. Omdat zij zich verveelden besloten zij om parachute te springen van de hijskraan. Echter ging dit niet zoals geplanned en moesten Godell en Kaatje van de arena gered worden. Dus heeft Guan een helikopter weten te fixen en is hij de dames 1 voor 1 gaan redden van het dak. Wat een gentleman! Gelukkig is iedereen er levend vanaf gekomen

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week zijn de winnaars🥁🥁🥁 Thijmen.G & Justin.B! 🎉🎉🎉
Jullie mogen je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als een tijdje geleden! Jullie kennen het allemaal, namelijk de woordzoeker! Maak de woordzoeker en wie weet win jij! Doe allemaal mee! Dit doen we via de DM's van Tom Vuurtoren!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen