Nieuws - 21 November, 2022
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Maxim Nuyens, Olivier Poltorak, Kees Zegers, Sjonnie Santan, Sjaak van Houten, Justin Klaasen, Rayane Ireza, Lucas Black, Dico Bellic, Rida Benajem, Memphis van Leeuwen, Sem Veldhoven, Mayc Son, Joran Lorio, Scott Debakker, Foxy Juarez, Luca Peter, Hessel Veldman, Wout Smets, Idriss Laroussi, Gert Verhulst, Beer Oba, Robin Roler, Chips Belhasa, Alejandro Arrio & Den Dave! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Pepe Mousti de beste! Deze week is onze
Pepe Mousti als leuke RolePlay van de week gekozen om onze klant de beste service te geven! Jij kan je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de gloednieuwe thread op de Discord!


FOTO'S & VIDEO'S

Nieuwe aanhanger zorgt voor problemen!

Onze taxibaas Ali en medewerker Jack waren de nieuw geleverde aanhanger aan het testen die we afgelopen week verkegen hebben in de stad hier! De mooie Audi R8 past perfect op de trailer! Alleen de vering van de nieuwe trailers zijn denk ik net wat té stug afgesteld ( gokken we dan! ) en eenmaal bij het oprijden van de trailer vloog deze omhoog, gelukkig zijn de bevestigingshaken op de trailer ijzersterk en meteen ook getest, anders was de Audi eraf gevlogen met grof geweld, en de vering, die werkt! Alleen niet op de goede manier zoals het voorgeschreven staat in de handleiding.

Fout parkeren voor het TaxiHB!

Sinds ons mooie nieuwe muurtje die we gekregen hebben bij het TaxiHB, is het ook bekend dat onze garage cirkels veranderd zijn van plek. De groene en rode liggen nu meer voor de ingang van de garage deur. Dit zorgt ervoor dat veel mensen hun auto's foutief parkeren, omdat ze daar altijd vaak parkeerde. Dus zet je auto niet voor de cirkels maar zet je auto in de garage of op de parkeerplek waar de vakken voor dienen. Zo houden wij ons TaxiHB veilig! Overigens de mensen die hun auto dan in de garage willen zetten kunnen dat niet meer, dus let hier allemaal eventjes op zodat iedereen vrolijk blijft voor of na hun dienst!

Een broodje geluk?

Jack heeft vandaag een beetje geluk gehad toen hij met iets te harde snelheid de politie te gemoed kwam!

Samen met de klant een smoes verzonnen en maar een broodje gaan halen.
De klant zou anders dood gaan dit was pure noodzaak! Of toch niet?!

Taxi Stapt uit, Politie stijgt uit!

Ali Osram en Jack Karton waren samen op pad. Toen kwamen ze een niet unmarked politie auto tegen die open stond waar geen politie te bekennen is! Wat nu?

Hersenloze op een hoger niveau?!

Onze managers Melvin en Ramona hebben een super mooie pickup truck! Die ze voor alles en nog wat gebruiken, maar dit is op een ander niveau dan we gewend zijn. Ze namen ook Matthi mee op pad om samen met zijn allen hersenloze te gaan rijden! Is het niet gewoon makkelijker om gewoon zelf te rijden in plaats van op een aanhangertje erachter gaan hangen? We hebben zo onze vragen erbij maar blijkbaar is het een goede combinatie want ze vallen wel mooi op! Misschien was het een leuke reclame stunt!

Tommy wou reclame kijken

Onze collega Tommy wou de vernieuwe billboards even bekijken op de snelweg, hiervoor was hij op de vluchtstrook gaan staan, maar dit vond oom agent geen goed idee! De marechaussee parkeerde zijn auto op de rijstrook en kwam verhaal halen bij Tommy, die ook meteen een algehele controle uitvoerde op zowel Tommy als de auto, na een oponthoud van bijna een uur kon Tommy zijn weg weer vervolgen na een flinke boete van maar liefst 230 euro! Dit zal Tommy niet nog een keer doen en hopelijk heeft hij geleerd van zijn lesje!

Rick Bonzales word om de oren geschoten!

Onze collega Rick word waarschijnlijk eerst aangereden door de schutter, en de rest had Rick liever niet meegemaakt..

Max neemt ondergrondse vliegles

Onze Collega Max die had even probleempjes met zijn stad, zullen we maar zeggen. Gelukkig zag hij hier zelf de humor van in met leuke geluidjes!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Piet.V 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer anders aan als vorige week! Jullie gaan het perfecte plaatje maken! Jullie maken een zelfportret van je eigen, dit moet je in tweetallen doen anders krijg je de foto niet gemaakt! Meld met wie je de foto hebt gemaakt en jullie maken beide kans op een prijs! Dit gaat via de Discord! Hierbij gaan we verder in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen!