Nieuws - 29 May, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Adam Magomedov, Cinco Heethoofd, Jeff Zandbergen, Ticho Hofman, Jack de Krijger, Max Bankier, Arnoud van den Akker, Nick Belchior, Mark Jansen, Lil Mika, Olav Mol, Ronn Stone, Rico Bogard, Shine Vuitton, Adam Zakaria, Rambo Garcia, Jay de Ree, Essal Cakir, Juul de Groot, Emma Dominico, Ruben Ricci, Jurgen Snor, Dimitri Hoekstra, Sammie Verandert, Jay van Bergen, Sal Monella, Djaino Juju, Alper Parker, Timmie de Vries & Cor Netto! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was Patje van den Broek de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Matjo Pam als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Matjo even mag rijden in een mooie auto, en dan niet goed doet, ze zeiden het nog verdomme! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Proef-Marketing hun eerste evenement!

Afgelopen week vond er een taxi evenement plaats georganiseerd door Rowan, Moess, Nio, Niels en Piet. Tijdens hun proefperiode kregen ze de opdracht om individueel een evenement te organiseren. Uiteindelijk hebben we besloten om het idee van Nio te gebruiken, namelijk een Triatlon Quiz spel. Het doel van het evenement was dat de deelnemers op hun fietsen locaties moesten vinden. Bij de tweede locatie kregen ze hulp van het deepweb, waar veel informatie beschikbaar was om de locatie te vinden. Er ontstond een lange rij, omdat ze eerst een vraag moesten beantwoorden voordat ze de scooters mochten pakken. Als het antwoord goed was, mochten ze vertrekken, anders moesten ze wachten. Uiteindelijk kwamen ze aan bij de derde locatie, die door Piet werd verzorgd. Daar moesten ze parachutespringen en kregen ze ook instructies van het deepweb over de richting van de eindlocatie. Helaas zijn er twee mensen overleden tijdens het parachutespringen doordat ze beiden op een palmboom landden. Dat wordt dus geen kokosnoten eten vanavond. Uiteindelijk arriveerden de eerste mensen op de eindlocatie, waar Rowan hen verwelkomde en aankondigde dat ze de eerste plaats hadden behaald gefeliciteerd voor de 3 collega's die het snelste waren

Nieuwe aanwinsten voor het Marketing-Team!

Het proefmarketing team heeft na 2 weken veel leren van Kaatje en Tom dan eindelijk hun eerste eigen evenement georganiseerd. Nio, Piet, Rowan, Niels en Moess hebben met zen alle een mooi en geslaagd evenement georganiseerd. Na de feedback van Kaatje en een korte bespreking werd ons goed nieuws gebracht namelijk dat iedereen door zijn proefperiode heen was en ze nu allemaal officieel deel uit maakte van het marketing team. Dit betekent dat er komende tijd natuurlijk weer veel leuke evenementen aan zullen komen en dat de Taxi leuke uitjes voor de boeg heeft! We wensen alle betrokkenen veel succes en een leuke tijd binnen dit mooie team!
Gefeliciteerd iedereen!

Shine kwam terecht in een nogal bijzondere situatie!

Shine had net twee klanten afgezet en wilt terug rijden naar het vliegveld om te kijken of daar nog andere mensen een taxi benodigd hadden, terwijl zij terugrijdt komt ze nogal wat bijzondere mensen tegen. Deze twee heren begonnen naar haar te schreeuwen en begonnen uiteindelijk ook dierengeluiden te maken, dus al met al een hele bijzondere situatie waar Shine in terecht is gekomen.

Voordat je in dienst gaat eerst even een workout doen!

Onze 2 collega's dachten even voordat ze beginnen met hun dienst even een sportieve workout te doen! Lekker sportief waren de heren. Tot dat ze Marco de grote Manager van team A hoorde binnen komen. Toen Marco kwam gingen onze 2 collega's snel vandoor om te beginnen met hun dienst. Want Marco vond het onnodig om voor je dienst een sportieve workout te doen!

Sjonnie zet zijn eerste tattoeage!

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zo ver voor Sjonnie, hij zit al een geruime tijd bij de Taxi en heeft toegegeven dat dit zijn leven is! Sjonnie heeft het mooie Uberpolis logo laten vast zetten op zijn been! Eenmaal toen de inkt de huid van Sjonnie binnen kwam had Sjonnie wel flink pijn, we hadden verwacht dat Sjonnie wel een iets hogere pijngrens zou hebben dan dit! Gelukkig was er een collega bij die Sjonnie kon helpen in de moeilijke tijd. Nu de tattoeage staat betekend het dat Sjonnie z'n tattoeage mooi moet schoonhouden, en goed moet insmeren met bepanthen zalf! We hopen dat hij nooit meer een broek aan doet en z'n pareltje altijd zichtbaar is!

Moess en zijn bijzondere ervaring!

Op 26/05 rond 19:08 uur beleefde Moess tijdens zijn dienst iets buitengewoons. Terwijl hij onderweg was, zag hij iemand op straat liggen. Maar het kostte hem twee keer kijken voordat hij besefte dat het een compleet naakte man was die daar zomaar lag. Moes kon dit niet zomaar negeren en voelde de behoefte om even uit te stappen en een foto te maken. Het was een onvergetelijke, zij het uiterst vreemde ervaring die hij niet snel zou vergeten. De tegenstrijdigheid tussen het alledaagse straatbeeld en de onverwachte naaktheid van de man maakte het des te opmerkelijker. Het zal zeker een verhaal zijn dat Moess later tegen zijn kleinkinderen kan vertellen.

Shine Vuitton maakt kampvuurtje in de stad!

Na een lange avond dienst te moeten draaien en de auto een botsing heeft gehad. Was onze collega er even helemaal klaar mee. En ze was zo moe en toe aan slaap dat ze de auto gebruikte als kampvuur. Zodat ze beetje warmte hebben in de nacht en niet hoeven kou te vatten. Daarom hebben ze de auto gebruikt als brandstof zodat het vuur aanblijft staan. Helaas moest Shine wel uiteindelijk een hoge boete betalen bij de politie wegens brandstichting. En ook moest ze ook nog een grote betaling afleveren bij Ali. Omdat Ali enorm boos werd vanwege dat 1 van zijn autos in brand stond door haar. En Ali nu 1 hele mooie auto kwijt is. Gelukkig is alles betaald en afgehandeld alleen is het zonde van de mooie auto.

Pion van ANWB ontvreemd!

Enkele van jullie hebben de lopende pion al gespot. Nu vragen jullie jezelf natuurlijk af, Waar komt de pion vandaan?! We hebben beeldmateriaal gevonden op de bodycam van Jack en hebben dit bevestigd bij Barry Witvis van de ANWB. Jack heeft deze gepakt zonder te vragen maar Barry ging stuk en kon de humor hier van in zien en heeft Jack zijn weg laten vervolgen met een punthoofd. Het gerucht gaat dat hij dit doet zodat hij niet in #kale deepweb komt.


🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week zijn de winnaars 🥁🥁🥁 Tommy.V & Finn.B! 🎉🎉🎉
Jullie mogen je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je moet doen voor de Golf!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als vorige week! Jullie kennen het concept! Kies een nummer tussen de 1-100 en stuur deze naar ons door! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen