Nieuws - 01 May, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Max Knijn, Jaak Wilde, Liam van der Straten, Tim Jose Pep, Olivier Lange, Valentijn Lange & Pieter Post! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was Marshall Bruce Mathers III de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Lucky Walker als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Lucky een fiets over het hoofd zag! Lucky lanceert zichzelf, roept wat woorden en z'n hersenloze is niet tevreden! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Koningsdag werd gevierd!

Afgelopen 27 April 2023 was het dan eindelijk zo ver! Iedereen kreeg een dagje 'verlof' zullen we maar zeggen om er allemaal het beste er te van maken! Op TeDeaPolis had echter niemand vrij, maar dat vonden we allemaal niet zo erg aangezien iedereen in zijn eigen privé voertuig mocht rijden van onze baas, en in een super leuke Koningsdag outfit! Dit werd door iedereen gedaan en het was een super leuk gezicht om te zien. Al onze klanten die hadden een leuke tijd, en we kregen veel complimenten over onze mooie auto's die we hadden! Hier onder een voorbeeld uit de greep foto's die allemaal voorbij zijn gekomen op Koningsdag! Volgend jaar doen we het natuurlijk weer dunnetjes over!

Parkeren is een kunst!

Afgelopen dinsdag gingen Max en Tom koppelen nadat Max zijn inwerking had gehad, Tom dacht Max rustig mee te kunnen nemen, en te kunnen laten rijden zo dat Max zijn ervaring op kon doen, de meldingen kon rijden, en voornamelijk zijn 3 koppel uurtjes kon halen! Echter kreeg deze avond een aparte wending omstreekt 20:36

Max moest een klant afzetten bij de Officiële Cardealer in de stad. Hierbij nam Max de bocht iets te wijd, knalde tegen een boompje aan en parkeerde de rode Cadillac op de struiken, op een paaltje! Hierdoor is er veel olie verloren door dat stomme paaltje, en konden ze de ANWB bellen. De ANWB heeft de auto weer op zijn pootjes gezet, het lek gerepareerd en hem een kleine polijst sessie gegeven, zodat de auto er weer als nieuw uit zag! Max heeft zijn koppeluren af kunnen maken later deze avond, alleen mocht niet meer in de rode Cadillac rijden. Max is nog trots op het hele voorval ook nog!

Waarom je eerst een auto goed moet uit testen!

Jack die had even een auto nodig en Godell was zo vriendelijk om een Maserati Ghibli S aan hem uit te lenen. In de eerste paar kilometer kwam Jack een bultje tegen, hij was andere auto's gewend dan deze, voornamelijk zijn eigen. Dus de wegligging is een beetje anders!


Van geel lampje, naar een rood lampje!

Godell, kaatje en Marco pakte hun scooters weer van stal! Godell reed tegen Marco aan en kreeg een geel lampje, en daarna een rode..

Amber heeft haar droom auto!

Amber Knijn heeft na een lange tijd haar droomauto kunnen bemachtigen. Het gaat om een Ferrari SF90 deze moet zorgen dat Amber veilig en snel van A naar B kan gaan zonder te crashen. Hierbij heeft ze zelf een lange tijd gespaard en op de uitgaven gelet. Ook heeft ze financiële hulp gekregen van Tom Vuurtoren. Tom wilde haar graag helpen met het bekostigen van deze ultra snelle bolide. We hopen dat Amber eindelijk rustig kan slapen nu ze deze auto heeft kunnen bemachtigen, want de afgelopen weken waren niet om aan te horen voor Tom. Elke dag opnieuw begon ze over 'de' Ferrari SF90. Na lang sparen en veel geld lenen is het haar dan eindelijk gelukt! Wij wensen Amber super veel veilige kilometers toe met dit beest!


Amber haar droom auto in vlammen op!

Lang heeft ze er niet van kunnen genieten.. Dat de nieuwe bolide van Amber een heet pittig ding is, dat was al duidelijk. Maar toch blijkt er motorisch iets niet helemaal in orde. Haar mooie nieuwe Ferrari ging in vlammen op, er was geen houden meer aan. De oorzaak van dit voorval is ons helaas niet duidelijk geworden. Hopelijk heeft Amber een goede verzekering en kan zij binnenkort weer lekker rijden in haar toffe Ferrari SF90. Want anders komt Amber van een koude kermis thuis. Ze heeft voor deze auto geld geleend, en aan iedereen laten weten dat dit DE auto was voor Amber! Helaas is het dus fout gegaan zoals hierboven al vermeld is, en de auto heeft een andere kleur..? Mag je dat wel zomaar doen met een Ferarri?

Jan Krol krijgt een Ambulance-strike!

Collega Jan Krol, werkzaam bij de Taxi en blijkbaar tevens Ambulance krijgt een net geformuleerde strike op zijn naam!

Jan is bang!

Jan had op de nacht van zaterdag op zondag een gekke rare dienst, en maakte van alles mee. Jan werd bang en naaide hem er tussen uit, dat had hij beter niet kunnen doen.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Juul.V! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als vorige week! Jullie kennen het concept! Kies een nummer tussen de 1-100 en stuur deze naar ons door! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen