Nieuws - 20 March, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Roderick Bortus, Mootje Nadal, All Bundy, Henk Bakker, Steve Fietsendief, Jessey Dorito, Axl Detaeye, Jan Krol, Gilano Slager, Bart Brecht, Stefan Janssen, Jantje Dse, Rikkerd Laporta, Justin Purple, Jayden de Bouwer, Jimmie Kroes, Jaison McLay, Robin Banks, Hans Schoen, Viggo van den Berg, Skaffa Abula & Knak Worst! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Pieter Post de beste! Deze week is niemand als leuke RolePlay van de week gekozen omdat niemand echte RP scenario's had. Voor komende week stuur je jouw video's door in de NIEUWE thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

Voor volgende week zullen we iets anders gaan doen! Aangezien niemand bij de Taxi zo soepel kan rijden als dat zou moeten, ga ik per week uit kiezen wie de slechtste chauffeur van de week is!

FOTO'S & VIDEO'S

Collega's in de boeien?!

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, collega Twan Santiago heeft blijkbaar wat verkeerds gedaan.. Echter zien we collega Riley en een onbekende collega ook in de boeien, zouden ze met zijn 3'tjes een heel drugsnetwerk hebben opgezet waar niemand niks van af weet? Of zou Riley bonen verkopen die over datum zijn? Of.. hebben ze weer te hard gereden zoals ze wel eens vaker doen, niemand weet wat ze gedaan hebben, maar wat we hebben vernomen is dat ze na hun voorarrest weer veilig naar huis konden, en de zaak is afgedaan met een sisser en ze hun werkzaamheden weer konden voortzetten!

Volgende keer beter opletten jongens!

Frits Feenstra ziet gekke dingen!

Collega Frits was eewn mooie middag dienst aan het rijden op de zaterdag middag toen hij dit tafereel tegen kwam. Er gebeurd zoveel in zijn dienst dat het niet te beschrijven valt wat er allemaal gebeurd. Ali komt incognito voorbij op zijn mooie roze scootmobiel, en een mevrouw wordt gereanimeerd na hoogst waarschijnlijk een flink ongeluk, zoals we beide auto's zien staan. We vermoeden dat mevrouw door de voorruit is gevlogen en daarna met een flinke smakkerd op de grond is terecht gekomen, echter voert Frits niet heel veel uit, die staat en kijkt er maar naar. We hopen echter dat Ali in zijn scootmobiel is aangekomen op zijn locatie, mevrouw veilig naar het ziekenhuis is gebracht en Frits zijn auto heeft kunnen laten maken en zijn middagdienst kon verder zetten! Hier hebben we niks van vernomen dus we gaan maar uit van al het goede.

Laat Piet nooit vliegen!

Collega's Piet Vuurtoren, Tom Vuurtoren en Amber Knijn waren op weg in de VliegTaxi toen ze een tussenstop moesten maken.

Een explosief einde!

Collega Jason had beter misschien iets meer afstand kunnen nemen.
Een auto die volledig vlam vatte, een meneer van de Anwb die totaal sprakeloos stond te kijken van wat er gebeurde, geen brandblusser in de buurt vraagt om problemen. Het duurde dus ook niet lang voordat alle vloeistoffen in de auto tot ontploffing kwamen. Volgende keer afstand Jason!

Tanguy moet zijn zwemdiploma halen!

Tanguy Vandenputte had vorige week woensdag een flink mindere dag, het was laat in de avond omstreekt 10 voor 9 toen het compleet mis ging! Tanguy was niet in dienst, maar reed in zijn mooie privé auto, een chique Audi. Tanguy had op de snelweg een flauwe bocht over het hoofd gezien en is met zijn auto te water geraakt, hierbij is Tanguy het iets hoger op gaan zoeken zodat hij zelf wel droog bleef toen hij moest wachten op alle hulpdiensten. De ANWB en Ambulance waren onderweg naar zijn locatie want Tanguy kreeg onderkoelingsverschijnselen naarmate de tijd verstreek, de ANWB heeft zijn auto meegenomen naar een veilige plek en daar de auto in een grote bak met rijst getakeld om er voor te zorgen dat de auto natuurlijk weer vochtvrij was! Dit was blijkbaar een groot succes ( zou je niet zeggen! ) maar Tanguy kon de volgende dag zijn auto weer ophalen bij de ANWB nadat hij was opgewarmd en nagekeken door de Ambulance en hij veilig naar huis kon, warm in zijn bedje!

Rafa Carlos springt bij!

Collega Rafa Carlos heeft afgelopen zaterdag een mooie nieuwe bolide gekocht, namelijk een erg mooie Porsche! Hierbij is de kleur ondertussen al veranderd naar een mooie chique rode kleur. Echter dacht Rafa dat hij ook een steentje bij kon dragen aan onze mooie kantine die voorzien is van BigMac's en Water! Rafa is in zijn eigen tijd gisteren om half 9 in de avond begonnen met bijvullen, wij als Taxi zijn hier natuurlijk onwijs blij mee dat hij dit doet ookal hebben wij hier onze mannentjes voor! Een broodje meer of minder kan geen kwaad natuurlijk, of was het nou een bepaalde marketing slag zodat Rafa zijn auto voor de roldeur bij TaxiHB kon neerzetten zodat iedereen zijn mooie nieuwe auto zag? Niemand zal het weten alleen Rafa zelf! We zijn blij dat je dit hebt gedaan, we zullen lekker smikkelen van je broodjes!

Hakkiejj laat iemand vliegen!

Manager Hakkiejj Achteren liet iemand onwijs vliegen, tegen de bovenkant van de brug, en hoogstwaarschijnlijk was het ook nog een collega..

Waarom is die verdomde snelheidslimiet er nu?

In de dashcam van collega Gijs horen we veel muziek, een ravijn en wat water, en toen wat het feestje voorbij, want Gijs ging KO en zijn klant zat nog in de auto..

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Rafa.C! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer anders aan als vorige week! Terug van weggeweest! De woordzoeker. Stuur het goede antwoord in en wie weet win jij! Doe allemaal mee! Dit doen we in de privé berichten van Tom Vuurtoren!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen