Nieuws - 30 January, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Barrie Fietsma, Samuel Baan, Floris Reaper, Joost de Jong, Semm Harris, Riley Streamt, Dirk de Dikke, Assi Cites, Jan-Willem Koning, Seppe de Graaf, Bogdan Vucic, NBG Smiles, Nino Tjabo, Marciano Salamanca, Ruurd Paddestoel, Rick de Blok, Pieter Post, Gladitorius Hermannes & Traci Drops! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Yanno Hon de beste! Deze week is onze Nio Steger
weer als leuke RolePlay van de week gekozen omdat Nio laat zien hoe de week van een TaxiChauffeur eruit ziet! Veel kijkplezier! Jij kan je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉ROLEPLAY VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Een interview met onze Onderbaas!

Wie ben jij?
Mijn naam is Rivvy. Ik ben 23 jaar oud en Ik werk momenteel als een van de Onderbazen bij de Taxi!

Waar kunnen we jou vinden naast werk?
Als ik niet aan het werk ben bij de Taxi zit Ik hoogst waarschijnlijk in het noorden bij mijn bedrijf genaamd AVA Cardealer. Dit is een bedrijf dat Ik ben gestart met 3 andere collega's genaamd Harko, Stijn en Kay!

Wat is jou doel binnen de taxi?
Mijn doel is om de Taxi altijd te blijven verbeteren waar ook maar verbetering in kan. Ook vind ik het belangrijk om de orde te houden binnen de Taxi.

Welke tip kan jij meegeven aan nieuwe taxi medewerkers?
Wees geduldig. Veel mensen komen kort tijdig en gaan al snel weer weg omdat zij vaak niet tevreden zijn met de salarissen. Als je het werk leuk vindt om te doen zul je merken dat naar maten jij langer blijft jij ook beter kunt gaan verdienen!

Waar in de lijst hoop jij deze week terecht te komen met je team?
Altijd boven aan natuurlijk! Elk team zal altijd moeten streven naar die eerste plek. Een vriendelijke competitie kan geen kwaad!

- Tim Tuchtte, Marketing

Taxi helpt mee met grote controle!

Afgelopen week, namelijk 27 Januari 2023 was het dan zo ver! De grote KMar controle die Xander van Zuidam had opgezet! Hiervoor waren 3 taxi-chauffeurs uitgenodigd om te ondersteunen bij deze grote controle. De controle begon om 19.00 en eindigde om 21.00, met een mooie debriefing om 21.30 op de legerbasis!

De taxichauffeurs die ondersteunde bij deze actie waren Amber Knijn, Piet Brecht en Tom Vuurtoren.

De avond begon rustig, Tom en Piet werde naar Klein-Venetië gestuurd bij een controle van de 3 opgezette locaties, hier hebben Tom en Piet een uur ongeveer gestaan, daarna werden ze verplaatst naar de West-post, om daar te stationeren voor mensen die hun rijbewijs kwijt zouden zijn. Op de West-post leverde dit 2 ritjes op voor, eentje voor Tom, en eentje voor Piet!

Ons konijntje hadden we alleen op pad gestuurd om bij de Oost-post te stationeren, hier heeft ze de gehele controle gestaan, en had het daar erg gezellig. Amber had ook een ritje, en veel Bo-Rent busjes geteld, namelijk 13! De KMar was erg blij met onze inzet, en die van de andere overheidsdiensten om deze mooie controle op te zetten. Dit werd verteld bij de debriefing die werd gehouden om 21.30

Zoals Xander zelf geciteerd: " We hebben met z'n allen een super mooie controle neer gezet. Iedereen die heeft geholpen super erg bedankt! Ook hebben we een mooie vangst binnnen gehaald met de controle, Namelijk:

1 Shotgun!
35 Kilo aan drugs!
1 Barreta!
En een aantal voertuigen die we in beslag hebben genomen omdat ze zich niet aan de eisen hebben voldaan.

Al met al een goede avond, en we hopen op nog veel meer samenwerkingen!

Geertje valt aan!

We weten al een tijdje dat Geertje slaapt bij ons Taxi-HB, maar nu was Geertje daadwerkelijk een keertje wakker..

Cooldown voor Andrej en Daniel!

Andrej had Daniel meegenomen om samen koppel te rijden, maar even later hadden ze een ongeluk waarbij ze NIET gewond waren geraakt. Toen koelden ze maar even af om van de schrik te bekomen!

Konijntje in de hoek!

Ons welbekend konijntje Amber is blijkbaar stout geweest. Afgelopen week is ze in de hoek gezet om verschillende redenen, die wij helaas niet weten, Amber had hier verder ook geen verklaring over, waarom ze in de hoek is gezet! Deed ze haar werk niet goed? Of zette ze Tom maar weer eens voor schut? We zullen het helaas nooit weten waarom ze daar in de hoek heeft gestaan. Echter was het een saaie middag voor Amber namelijk, Geertje de Taxi-hond lag in een diepe winterslaap en kon Amber het niet gezellig maken! In totaal heeft Amber hier twee uurtjes gestaan voor straf, en we hopen dat ze komende tijd gewoon luistert, en ze niet voor straf meer de hoek in hoeft!

Ali doet mee met HNTM!

Iedereen kent het mooie programma wel, Holland Next Top Model! Ali heeft hier recentelijk ook aan mee gedaan en heeft meer werk dan alleen de Taxi. We hebben Ali al wel eens vaker als handhaver gezien, maar nog nooit als supermodel! Zoals iedereen weet heeft Ali hier de looks wel voor, dat mooie afgetrainde lichaam laat hij shinen als de wax op z'n taxi auto's! Nu weten we ook meteen waarom Ali de afgelopen tijd er niet zoveel was! Hij was stiekem als model aan het spelen bij Exotica! Recruiter Sjonnie kon dit snel vastleggen op het internet, en wat er eenmaal staat, komt er nooit meer af! We weten nu niet of Ali aan het voorbereiden was op Taxi-HB, of dat hij vergeten was van outfit te switchen! We hopen dat Ali een baanbrekend succes heeft in de model-industrie en we hem vaak op mooie billboards mogen aanschouwen!

Alcohol kickt in!

Verschillende collega's van de Taxi waren op een leuk feestje afgelopen zaterdag! Alleen had de beveiliging niet helemaal opgelet hoe oud de bezoekers waren.

Ik ben een varken! - TDA Vol. 37

Wiebe heeft weer een leuke compilatie!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Thijs.P! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!


NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer hetzelfde aan als vorige week! Jullie gaan de plek raden! Het is vrij simpel! We hebben ergens in de stad een leuk fototje nagetekent, en jij mag raden waar dit is! Als je eenmaal weet waar het is, maak hier dan zelf een live-foto van! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we via de Discord! Hierbij gaan we verder in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen!

- Foto is getekend door Jack Karton!