Nieuws - 17 April, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Kain Lozlo, Tyron Piquet, Esco Douwer, Ilias Qlawi, Kevin Nazard, Jeff Elvore, Joost de Jong, Jefke Argiots, Bert de Sterck, Jaap Staap, Lucky Luukiee Walker, Andre Romelle Young, Matai Drix, Hicham Ali & Frank van der Meer! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was Kaatje Osram-Keutel de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Godell Tukker als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Godell rechts inhaalt, wat sowieso al geen goed idee is.. Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Marco en Dean ownen begraafplaats!

Elke taxichauffeur kent het wel, begraafplaats, het is een breed begrip in onze carrieré als taxichauffeur zijnde. Marco en Dean weten hier namelijk alles van! Ze hebben afgelopen zaterdag lekker een begraafplaatsdienstje gedraaid en dat ging hun soepel af! Ze waren onwijs lekker bezig en de factuurtjes stroomde binnen. Marco en Dean zijn een mooi voorbeeld dat je niet altijd hoeft te snipen om aan je factuurtjes te komen, want dit gaat makkelijk als je op begraafplaats staat! We zijn blij dat jullie het goede voorbeeld geven, en de klanten zijn natuurlijk ook harstikke blij.

2 Nieuwe Managers!

Op maandag 10 April waren de Manager uitslagen! Er was erg veel spanning binnen het team maar toch wisten we eindelijk welke 2 toppers het Manager team kwamen versterken. En de twee nieuwe managers zijn:
🥁 Tromgeroffel 🥁
Johan Dewus en Jack Karton!

Een dikke proficiat aan deze twee toppers 🥳. Natuurlijk jammer voor al de andere toppers die een sollicitatie hebben ingediend. Maar dit betekend nu niet dat de Manager sollicitaties nooit meer open gaan! De volgende keer gewoon weer je sollicitatie indienen! Maar verder over de twee nieuwe managers, natuurlijk zijn managers meestal een teamleider van een team en het team waarvoor deze twee toppers gaan zorgen is Team E. Wij wensen de nieuwe managers heel veel succes en heel veel plezier.


Rivvy en Ali maken rare geluidjes!

Rivvy en Ali maken rare geluidjes, werd er gezegd door iemand, tot dat die persoon ook rare geluidjes maakte..

Hakkiejj's fiets explodeert!

Hakkiejj was lekker aan het fietsen, tot hij naar het ziekenhuis kon.

Rowan heeft de tijd van z'n leven, dacht hij..

Afgelopen vrijdag gingen Rowan, Godell, Kaatje en Marco samen op stap naar de mooiste en grootste berg van heel TeDeaPolis! Echter brengt deze berg gevaar met zich mee, omdat menig mensen hier het leven al hebben gelaten en nooit meer zijn teruggekeerd van hun onschuldige tripje. Echter is dit hier niet het geval, alleen moesten er wel helaas twee naar het ziekenhuis.

Godell was gestruikeld over een steen en is naar beneden gestort en heeft verschillende ribben gebroken, met een ingeklapte long. Dit is heel heftig en we wensen Godell hierbij veel sterkte, het was zo erg dat Marco en Kaatje meteen bij Godell zijn gaan liggen zodat ze ze zich niet alleen voelde. We hebben vernomen dat Rowan hierna ook erbij is gaan liggen, maar zeker weten doen we het niet. Rowan is na alles zo van het padje geraakt dat hij ook naar beneden sprong, echter is dit NIET de bedoeling en Rowan moest ook naar het ziekenhuis om geholpen te worden, het gaat met Godell en Rowan goed, en kunnen hun taxi werkzaamheden weer hervatten met ingang van de nieuwe week!

VliegTaxi wordt KMAR?

Afgelopen woensdag hadden Jack en Wiebe weer een leuke dienst in de vliegtaxi, echter verliep deze niet volgens plan. Jack en Wiebe waren onderdeel geworden van een gijzeling op de westpost! Aangezien hun met de vliegtaxi waren hebben ze alles onwijs mooi meegekregen wat er allemaal gebeurde, en er was veel sensatie! De personen in kwestie hebben geprobeerd te onstappen met een snel voertuig, of dit gelukt is weten we niet zeker, omdat ze zo snel waren dat de VliegTaxi het niet bij kon houden, voor in het vervolg kan de KMAR beter om back-up vragen van de Taxi, want we kennen er eentje die super goed kan vliegen, het zal aan de naam liggen maar Daniel weet wel hoe dit moet! Zo hebben we allebei een win-win situatie!

Flexen met BMW gaat fout! - TDA Vol. 40

Wiebe heeft weer een geweldige compilatie!

Kaatje vliegt met de bende van ellende!

Kaatje ging op een mooie fietstocht met zoals gebruikelijk, Godell, Marco, Ricardo en Hakkiejj, en dat is pure ellende..

Uberpolis x Valhalla!


Afgelopen vrijdag heeft Valhalla een super leuke speurtocht georganiseerd voor de taxi medewerkers,
Tijdens deze speurtocht moesten ze hun stad kennis gebruiken en hun speur kennis.
Aangezien de Motorrijders van Valhalla op 6 verschillende plekken stonden in de stad, Waar onze taxi medewerkers door middel van kleine aanwijzingen heen moesten rijden.
Dit ging bij de een heel soepel bij de andere wat minder soepel. Zo hadden Rick en Wiebe last van een van de locatie’s. Ze konden maar niet de Motor rijder vinden op de brug. Na een zoektocht van 30 minuten was het hun toch gelukt om hem te vinden en een foto met hem te nemen! Ook Lucky had problemen met de speurtoch hij had last met het raadsel oplossen, Hij kreeg maar niet het goede antwoord. Na 5 Pogingen was het hem toch gelukt. We hebben hem daarom ook maar aangeraden het handboek nog is een keer te lezen 😛.

Uiteindelijk Kwamen Rick V. en Wiebe als eerste aan bij de Eindstreep, Dit deden ze in een record tijd van 55 minuten en 32 seconden!

Tijdens deze Speurtocht konden de eerste 10 Taxichauffeurs zich plaatsen voor de Ride-out met Valhalla op Zaterdagavond. De planning was om ze mee te nemen met de groep en samen met Valhalla door de stad te touren en zo te genieten van het uitzicht.

De zaterdag avond begon bij de motorclub zelf. Hier kwamen alle taxi medewerkers aan in hun taxi auto, en begonnen zich op te stellen voor de briefing van de President van Valhalla. Dit verliep allemaal vlekkenloos en het was heel gezellig Hadden veel lol en waren ons klaar aan het maken voor het echte werk. “De ride-out”.

Toen de briefing afgelopen was begon de ride-out. Aangezien Rick V. het evenement had gewonnen op vrijdag mocht hij mee in een mooie tripod. Hiermee reed hij ook vooraan in de stoet achter de President van Valhalla. Hier was Rick V. super blij mee, en omdat hij deze ervaring super leuk vond mocht hij uiteindelijk ook de tripod mee naar huis nemen als souvenir. Hiervoor willen we Valhalla ook enorm bedanken!

Daarna waren we door gereden richting 2e hands om daar mooie foto’s te maken met de groep, en om wat lekkers te eten en te drinken vanuit de foodtruck van Valhalla.

Uiteindelijk waren we op pad en hebben we een mooi ritje mee mogen maken met Valhalla, we waren als eerst richting Begraafplaats gereden, daar kwamen we er al snel achter dat sommige taxi chauffeurs vergeten waren om te tanken dus moesten een snelle pitstop maken bij het benzine station.

Vanuit daar gingen we weer verder toeren, aangezien het te druk werd op die plek. Want met al die mooie motoren en taxi wagens trek je veel aandacht. Dus wilden we een mooie tour maken dwars door de stad heen, Helaas probeerde er een burger een aanslag te plegen op de President van Valhalla, Hij reed namelijk met volle snelheid in op het voorste groepje motoren. Gelukkig was Ambulancier Kaylee snel ter plekken en was een van de members van Valhalla er met kleerscheuren vanaf gekomen. Hierna zijn we verder gegaan richting onze eind bestemming,
We zijn namelijk richting observatorium gereden om daar een mooie groepsfoto’s te maken, en de loterij te doen. Iedereen kreeg namelijk een lootje die meedeed aan de Ride-out, en de top 3 van de speurtocht van vrijdag kregen extra lootjes. Uiteindelijk ging Rick Verkuijlen met de hoofdprijs van €100.000,- ervandoor. Dit moest hij natuurlijk wel delen met Wiebe, Aangezien die helaas niet bij de Ride-out aanwezig kon zijn.
Hierna hebben we het evenement afgesloten. Het was een geslaagd evenement, En wil iedereen bedanken die hieraan mee heeft gedaan.

Nog speciaal bedankje aan Valhalla, ANWB en de AMBU.
Zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn geweest!

cc: Krantenartikel is geschreven door Mister Flame.

De gehele groep compleet!Rick zijn Tripod!Tankstation is onveilig!Een mooie blauwe lucht!De avond viel..Briefing van de President!🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Rick Verkuijlen! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan zoals als vorige week! Jullie gaan de auto's raden van bepaalde managers met hier onder de derde! Stuur het goede antwoord in en wie weet win jij! Doe allemaal mee! Dit doen we via de privé berichten van Tom Vuurtoren!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen