Nieuws - 09 January, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Lucky Cowboy, Sil Snijders, Abdula Salah, Roy Lopez, Max de Beer, Berk Boom, Kars Snijders, Yben Heemskerk, Xavi de Korte, Ismet Chulo, Briek Peters, Kip Dunner, Bees Alba, Mootje Broodje, Tim Peters, Jan Jan, Mochi Frasdielie, Amin Zaka, Sjoerd Sloomer, Peter de Bakker, Koen Sok, Harrie Klaasen, Bas Jansen, Cheff Special, Jan Bezemsteel, Bart Peters, Kenji Meulen, Tim Bakker, Siilonee Sonrisa, Mino Lavi, Giena Koekman, Luuk Vegas, Donny de Vries, Nio Steger, Peter Pats, & Haki Taki! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Bart Goudgans de beste! Deze week is onze
Nio Steger weer als leuke RolePlay van de week gekozen omdat Nio laat zien hoe een dagje taxi werken eruit ziet! Veel kijkplezier! Jij kan je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉ROLEPLAY VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

EHBO wordt spannend!

Zoals iedereen ondertussen wel weet organiseren wij vanuit de Taxi leuke EHBO lessen om je pasje te kunnen halen. Afgelopen donderdag avond ging dat even wat anders dan dat ze gewend zijn!

De EHBO-cursus werd gegeven in onze welbekende club Exotica! Dit was even wennen voor iedereen en de cursist vond het ook even wennen, maar na eventjes vond hij het wel oke! Het leek net of de cursist een mooie show weg ging geven maar dat was niet het geval, deze locatie word gebruik zodat de cursist op een mooie vaste plek staat zodat iedereen kan luisteren, en kunnen zien wat er moet gebeuren! Het is eventjes wennen maar ik weet zeker dat iedereen hier wel goed mee kan omgaan! De komende EHBO-lessen zullen hier ook plaats vinden.

Ambulance heeft te veel gezopen!

Onze marketing collega Jack Karton was lekker een dienstje aan het rijden met zijn limo tot hij iets merkwaardigs tegen kwam. Er was een grote urenlange gijzeling gaande met alle gevolgen van dien. Na uren is het uitgelopen tot een nare situatie,
hierbij is ook de hulp van de Ambulance nodig en helaas heeft die ook hulp nodig van de ANWB! Zou de Ambulancier wat gedronken hebben? Of is het gewoon pure pech.

Zo zie je maar dat je als taxi chauffeur weer genoeg tegen komt als je bezig bent met je dienst, en blijf dus altijd op je hoede! Wie weet lig jij een keer op z'n kant ipv dan Ambulancier!

Andrej wilt Jack zijn rijkunsten leren.

Tijdens een avondje koppelen wou Andrej zijn rij kunsten overbrengen op Jack.
Weet niet of dat dit de bedoeling was, maar als dit Andrej zijn rijkunsten zijn..
Moeten we inzetten om Andrej wellicht opnieuw naar het CBR te sturen.

Gelukkig ging het na het ongeluk redelijk goed met beide.
Helaas konden we niet het zelfde zeggen over het voertuig waar zij in reden.

Shampoo red de dag!

Afgelopen vrijdag rond een uur of 10, zat Tommy.V in zijn auto en ineens verloor hij de macht over het stuur en slipte weg. Hij bedacht zich geen moment en riep "Shampoo!" Waar wij zouden vloeken blijft Tommy rustig, en dat heeft hem gered!

De sneeuw is weg! En het oude jaar ook!

Afgelopen week was het eindelijk zo ver! De sneeuw is weg, vertrokken! De dagen van lekker warm bij elkaar zijn en lekker met de familie zijn is voorbij. We hebben alle mooie dagen achter ons gelaten en gaan ons focussen op het nieuwe jaar in 2023! Hiermee ook dat de sneeuw weg is, geen glibberen en glijden meer, hopelijk mensen die fatsoenlijk kunnen rijden en dat iedereen zijn goede voornemens heeft!
We gaan er weer onwijs goed tegen aan in het nieuwe jaar!

De sneeuw toch terug?!

Afgelopen donderdag omstreekt half 8 's avonds barstte het weer los! Er kwam een heuse sneeuwstorm over TeDeaPolis heen en niemand wist er wat mee te doen! De combinatie van sneeuw en harde wind veroorzaakt extreem gevaarlijke omstandigheden voor iedereen op de weg, en dus wel een sneeuwstorm. De storm was er gelukkig niet lang, maar een half uur was hij aanwezig. We hebben niet vernomen dat er enige crashes zijn gebeurd binnen ons taxi team tijdens de sneeuwstorm maar let altijd goed op de omstandigheden op de weg! Voor het weet sta je achterste voren in plaats van bij je klant! Hopelijk zijn we van het barre weer af, en komt het zonnetje ons tegemoet!

Vliegende Raptors!

In Wiebe zijn compilatie maakt hij weer genoeg mee!

Max springt te vroeg!

Ex-collega Max Hanekam springt te vroeg, en dat moest hij bekopen..

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Harko.B! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!


NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer anders aan als vorige week! Jullie gaan jezelf in een andere setting plaatsen! Pak de foto in de thread van de win actie en plaats hem ergens leuk overheen of bij! Dus veel succes allemaal! Er staat een voorbeeld hieronder hoe we het verwachten! Laat je los gaan en stuur deze door in de Discord Thread, hier vind je ook de foto! #🎉WIN ACTIE🎉 ! De prijs houden we weer geheim! Veel succes met knutselen!