Nieuws - 05 December, 2022
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Gerard de Lang, Lisa Verstraten, Pieter Westers, Jayden Sluimer, Willem van Wijde, Thibaut Oliwood, Sjakito Bokito, Jan Mendoza, Roderick Bortus,Kale Ahmet, Robbe de Jong, Jack James, & Carlos Blanco! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Piet Wateren de beste! Deze week is onze
Sophie Bloempot als leuke RolePlay van de week gekozen omdat ze onwijs goed met de situatie omging met de ANWB! Hopelijk laat je de auto heel *kuch* uit ervaring en Kaatje ook! Veel kijkplezier! Jij kan je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de gloednieuwe thread op de Discord!

FOTO'S & VIDEO'S

Factuurtjes rijden met een feestcombinatie?!

Onze collega Tom Vuurtoren heeft recentelijk op 2 Decembert 2022 een drastische keuze gemaakt, hij kocht een nieuwe Volvo XC90 T8 en een auto-trailer, en dat hebben de klanten geweten!

Tom begon vrijdagochtend aan een leuke dienst door zijn eigen BMW achter op te zetten op de trailer om zo zijn 'unieke' limousine te creëren. Dat dit een super idee moest zijn dat werd wel duidelijk, Tom nam verschillende collega's mee om te koppelen en de klanten konden mooi in de trekkende auto instappen zodat ze hun factuurtjes netjes ontvangden! Alleen een ding waar Tom niet over na had gedacht was de ANWB.. Die hebben al verschillende keren langs moeten komen om alles weer recht op z'n pootjes te zetten, dus Tom heeft sinds vrijdagavond maar een strippenkaartje genomen als hij vaker met dit span op pad gaat, maar een ding is zeker, de pret en plezier is er, en de klanten houden ervan!

Konijntje gaat een stapje omhoog!

Onze collega Amber Knijn is in de wolken! Ondanks dat iedereen haar ondertussen nu wel kent, en hoe irritant ze ook wel eens is, niemand is van mening dat ze het niet niet verdiend heeft! Amber is namelijk onze nieuwe Chef-Recruitment geworden nadat onze ex-collega Jaylin in een periode zit waar ze niet veel tijd meer heeft, en het op een lager pitje is! Dit bood de mogelijkheid om een stapje hoger te gaan voor Amber, nadat Stijn wel potentie zag! We wensen Amber onwijs veel geluk met haar nieuwe rang, en we hopen maar dat ze genoeg mensen mag aannemen in haar tijd als Chef-Recruitment! Gefeliciteerd!

Ben je blind Ouleh?!

Zoals hierboven al aangegeven stond had Tom een nieuw speeltje, en ondanks het grote gevaarte is het niet altijd even zichtbaar..

Tom heeft een speciaal middeltje!

Zoals voor de derde keer beschreven was Tom in zijn nopjes met z'n nieuw spul, en hij kan er ook nog wat leuks mee!

Winston gaat kamperen!

Onze collega Winston heeft een nieuwe auto gekocht, en daar moet hij natuurlijk gebruik van maken! Winston heeft deze auto kunnen bekostigen door middel van vele taxi-ritjes. Hij is al een paar keer op en neer geweest qua baantje maar hij vind elke keer zijn plekje weer bij ons! Afgelopen zondag werd het hem eventjes teveel en zocht hij de natuur op met zijn mooie gele Urus! Hij had zijn tentje meegenomen om lekker te gaan kamperen en even lekker tot rust te komen en de nieuwe komende werkweek vol goede moed er tegen aan te gaan, en volledig uitgerust!

Café Colombo wordt een fire avond!

Het was een super mooie avond! De Bingo die georganiseerd was door Kaatje kon helaas niet doorgaan omdat te weinig mensen zich hadden aangemeld, hierdoor kwam Jack met het idee om een leuk etentje te organiseren bij Café Colombo! Iedereen die oorspronkelijk aanwezig was bij de bingo die begaf zich naar het Café gelegen in TeDeaPolis. Eenmaal aangekomen en alles geparkeerd stond werd de reservering doorgenomen en kon iedereen aan de tafel gaan zitten! Nadat ze het voorgerecht op hadden en konden beginnen aan het hoofdgerecht ging het fout! Er was ook nog de duurste fles champagne besteld maar het mocht niet meer baten. Het brandalarm ging af en de brandweer moest ter plaatse komen, iedereen die in het pand was ging met paniek naar buiten! Collega Piet Brecht stootte zijn hoofd in alle paniek en hield er een hoofdwond aan over. Collega Jack moest afgevoerd worden met de ambulance omdat hij teveel rook had ingeademd, en dus op controle moest. Al met al een leuke avond met een nare twist.

Collega Jack doet stout!

Collega Jack zag met zijn andere baantje een mooie kans, om de politie even te helpen!

Stuntpiloot Guan!

Onze stuntpiloot Guan, en tevens manager gaat een toontje hoger vliegen.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar 🥁🥁🥁 Niemand!! 🎉🎉🎉 Jullie hadden helaas niks ingestuurd.
Niemand hoeft zich te melden in de DM's melden bij Tom Vuurtoren!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer anders aan als vorige week! Jullie gaan weer Galgje spelen! Blijkbaar was dit een groot succes en dus bekend bij jullie, dus veel succes allemaal! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we via de Discord! Hierbij gaan we verder in de thread #GALGJE
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen!