Nieuws - 02 October, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Flame Mousti, Dylan Gunness, Moo Pistas, Micheal Doofenshmirtz, Santiago Diablo, Dani Banani, Elise Knaasknabbel, David Packouz, Leo Juliano, Mootje Papito, Micheal de Ruiter & Benny Goedman! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer was Thijmen de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Fera Ricciardo als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Fera over de duivel praat! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Eenzame hoogte

Collega's van Uberpolis hebben een lift gekregen naar het hoogste punt van de stad. Hier werd het voertuig van een andere collega naar beneden gebracht, echter liep de terugweg niet heel goed af!
Beide Ubers hebben een ANWB melding moeten maken, omdat hun voertuig niet meer zo netjes was als op de foto! De reis alleen al was een ervaring voor de chauffeurs, want z'n ritje krijg je niet heel vaak bij de taxi. De eigenaar van de RAM heeft het minder leuk ervaren, zijn auto was namelijk van de berg gevallen. Hopelijk heeft hij nog goed kunnen slapen die avond.

Weer een feestje op begraafplaats!

Ook ook een normale dag is het altijd feest bij Uberpolis. Zo was er laatst bij de begraafplaats even een klein gezellig feestje. Met de collega's van Uberpolis is het niet alleen gezellig van sfeer maar ook voor feestjes zegen de medewerkers van Uberpolis geen nee tegen!

Guan wordt gegijzeld!

Guan had een leuke avond! En kon nog veilig weg komen ook.

Tijl rijdt de KMAR voor z'n sokken!

Terwijl de meneer van de KMAR rustig zijn werk langs de weg aan het doen is rijd Tijl vervolgens vollop over de weg waardoor hij even rustig een KMAR agent mee nam met de auto. Gelukkig liep het goed af en mankeert de agent gelukkig niks.

Tips om warm te blijven

Onze collega Guan heeft voor iedereen een mooie manier om warm te blijven in de wintermaanden, ondanks zijn dubbele tong was het soms wat moeizaam om hem goed te verstaan en iedereen wist niet zeker of Guan nog wist tegen wie hij het had. Hij raadde een drankje aan wat zacht van smaak is met wat zoete tonen en liet Kevin een beetje proeven van zijn magische oplossing. Helaas ging het om Whiskey en word het iedereen streng afgeraden om hiermee te gaan rijden. Wij hopen dan ook dat Guan dit niet toepast tijdens diensturen en zien graag een alcoholslot in alle dienstwagens.

Uberpolis Water-Taxi

Collega John was onderweg vanuit de stad naar Sandy via de toeristenroute. Muziekje aan genieten van het uitzicht, en natuurlijk iets te snel dan toegestaan. Helaas is John nog al snel afgeleid, voor de brug liep wel een hele mooie vrouw! John was even ''subtiel aan het gluren'' zullen we maar zeggen..... Met het gevolg dat zijn wagen gekatapulteerd werd over de vangreel en bonjourde zo de plomp in! Gelukkig stond de KMAR 25 meter verder met een defect voertuig, deze mannen hebben snel een ANWB melding gemaakt voor John.

Toen de KMAR even een kijkje kwam nemen wat de situatie daadwerkelijk was, kreeg John bijna een bekeuring voor het ''fout parkeren''. Gelukkig is het bij een waarschuwing gebleven omdat het voertuig in een ''blauwe zone'' stond, en hij de parkeerschijf voor de voorruit had liggen.

John wilt daarom alle hulpdiensten bedanken die hem hebben geholpen om uit deze situatie te komen! Met specifiek de ANWB, deze man was tijdens het aansluiten van de lier bijna de waterval afgegaan i.v.m. de stroming! We kunnen wel stellen dat auto rijden en kijken naar mooie vrouwen kan zorgen voor onveilige situaties.

Dodelijk ongeval binnen Uberpolis!

Op 27 september, omstreeks 14:00 uur, heeft onze collega Ennes helaas een fataal ongeval gehad. Op dit moment verblijft hij in het ziekenhuis en zijn toestand is zeer ernstig. We willen graag een dringende oproep doen om altijd uiterst voorzichtig te zijn wanneer je op een openbare weg stilstaat. Daarnaast willen we onze oprechte steun betuigen aan de familie van Ennes en wensen we Ennes een spoedig herstel toe.


John kan vliegen!

Laatst waren Guan, Godell en John samen een heerlijk boottochtje aan het maken. Tot dat er opeens iets heel ergs gebeurde.. De motor was overbelast en ontplofte! Waardoor John opeens 3 meter de lucht in vloog.. Gelukkig was er snel hulp en zijn Kaatje en Godell geholpen en behandeld aan hun brandwonden. John daar in tegen werd het even heel heftig. Hij overleefde het nog maar net. Ze moesten reanimeren maar gelukkig kwam die uiteindelijk weer bij.

Uber auto van de week!

Weer een nieuwe Uber van de week! Deze keer is het een Mercedes E63 AMG!

Teamwork is dreamwork

Collega's van de Taxi, Ambulance, ANWB en de Brandweer zijn gefotografeert na een succesvolle hulpverlening, een persoon was onwel geworden en was enorm blij toen iedereen zijn/haar werk heeft uitgevoerd. Iedereen was blij dat de hulpverlening tot een goed einde is gekomen, namens Uberpolis bedanken wij onze overheidscollega's en hopen dat zij voor alle burgers klaar staan.

Collega's zitten in een gijzeling!

Zoals Guan een gijzeling had, hadden sommige collega's dat nog meer deze week, en Tijl als Marketing kon dat vastleggen!

Jason gaat van ongeluk naar ongeluk!

Jason rijdt eerst zelf tegen een muurtje aan, maar wat er dan gebeurd..

Spetter Spatter!

Tijdens het uitwerken van de locaties heeft onze waaghals Tijl zijn angsten overwonnen. Tijdens de voorbereidingen heeft hij een snoekduik genomen van de dam het water in, wat een held is het toch!
Tijl doet alles om de veiligheid te garanderen voor de deelnemers, ongeacht de risico's. Wellicht is een Marketing badpakje iets voor in de suggesties?

Feestje op TaxiHB!

Op 27-09-2023 gaf Ramona Brecht en Melvin Brecht een feestje met verschillende muziek soorten. Ook kwam het nummer Schultenbräu van Donnie en Chantal Janzen. En sloten ze het af met een knaller het nummer wat in de film werd gebruikt van Magic Mike My Pony dus alle mannen rond om Ramona behalve Guan deden hun t-shirt uit en deden ze een leuk dansje voor Ramona!

Melvin z'n geluksdag!

Melvin reed afgelopen week lekker in z'n mooie auto naar de oostpost, echter zag hij een vrachtwagen over het hoofd, en liep dit niet goed af..

Paul Dutch heeft een bril nodig!

Paul reed afgelopen week iemand aan, het leek op een hersenloze, maar was dit wel waar? Echter kon hij zich er niet al te druk om maken!

Service!

Dat Willem Batsbak zijn rijbewijs gekregen heeft bij een pakje boter is algemeen bekend, maar dat de ANWB hem allemaal bij voornaam aanspreken maakt het toch wel heel erg. Willem heeft in deze dienst zijn record aan ANWB meldingen behaald, wel geteld 3 in een half uur! Niet omdat Willem asociaal hard gaat, maar meer de kleine ongelukjes. Deze keer had Willem een klapband gehad op de vooras, de welbekende ''Agry Birds meneer'' van de ANWB heeft Willem moeten slepen. Als de ANWB een spaarkaart had gehad, had Willem vandaag wellicht een handdoek gekregen.

Wij willen de ANWB daarom bedanken voor hun service, en de liefde die er is tussen Willem en de Medewerker van de ANWB.

Onhandig is ook handig!

Kevin had het goede idee om tijdens het rijden ook te werken aan zijn marketing neventaak, helaas kwam hij erachter dat het zeer onhandig en vooral onveilig was. De ambulance was enorm snel ter plaatse, door de botsing is hij vervelend terecht gekomen en heeft de klant hem naar een veilige plek gebracht. Gelukkig was de ambulance snel ter plaatse en hebben ze foto's gemaakt van zijn arm, helaas was er een kleine breuk zichtbaar en moet hij een korte tijd gips dragen.

Daar sta en ga je dan.

Collega Ricardo ging buiten dienst wat leuks doen! Echter niet voor iemand anders.

Ricardo kan niet rijden!

Ricardo gooit hem in een greppel, maar lag dat nu aan hem?

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Milan.M! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als een tijdje geleden! Jullie kennen het allemaal, namelijk een woordzoeker maken! Doe je best en wie weet win jij! Doe allemaal mee! Dit doen we via de DM's van Tom Vuurtoren!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen

PS: Hij is al in het thema van deze maand!