Nieuws - 24 October, 2022
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Wessel Bonzales, Bolo the Destroyer, Robin Savastano, Gijz de Grijzeganz, John Vermeers, Matthi Saltside, Henk Kloppen, Ling Chong, Carlos de Bas, Seth de Boer, Piet van der Wal, Jason Sully, Thijs is Wijs, Rafael Trekhaak, Eagie Anang, Henk Veerman, Buck Maas, Ramses de Derde, Mohamed Ali, Ilias Mendoza, Henk de Kamperlant, Delano Geerman, Siebe Kocosmacrome, Youssef Arslan, Mitchell Cazado, Kees Kabeljouw, Riley Hunt, Sem de Banaan, Jerry Jackson, Krijn de Jong, & Louis Vermeulen. Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Medewerkers van de week!

Dit zijn de medewerkers van elk team die afgelopen week de meeste factuurtjes hebben uitgeschreven. Denk jij dat je het beter kan?

A: Dr. Pauper met 140 facturen!
B: Teun de Pantertemmer met 98 facturen!
C: Guan de Muan met 54 facturen!
D: Timon Havenaar met 41 facturen!
E: Hakkiejj Achteren met 180 facturen!
F: Bassie Vrucht met 67 facturen!
G: Dex de Groot met 357 facturen!
H: Bart Peters met 80 facturen!

Ga zo door toppertjes!

FOTO'S & VIDEO'S

Bom melding op AVA cardealer?!

Collega's Stijn, Kay, Erik, Noenie, Peter, Thomas, Rivvy,... Waren druk bezig met hun 2de baan als cardealer op postcode 905. Toen iedereen druk bezig was had een onbekend persoon een bom geplant. Een andere oplettende collega 'John Celie' die toevallig ter plaatse was alles gebeuren en nam meteen actie. Hij vertelde dat iedereen zo snel mogelijk afstand moest nemen en maakte een politie melding. De politie was na enkele minuten al ter plaatse en had al heel snel door dat het om een 'C4' ging. De EOD kwam met een gepantserde wagen, slaagde erin om de bom onschadelijk te maken en de situatie weer veilig te maken voor omstandigers.

Camping op taxi hb?

Jazeker je leest het goed vrijdag avond rond 7 uur. waren er een 5 tal campers te zien op de parkeerplaats van taxi hb, mensen dachten namelijk dat taxi hb een camping was, ze stonden allemaal mooi in een cirkeltje. Maar natuurlijk was dat niet zo. Want parkeerplaatsen zijn geen camping plaatsen en een taxi bureau is zeker geen camping. Dus hebben onze collega’s de politie gebeld en zijn ze de campers met een parkeerboete weggehaald.

Jason kan niet rijden!

Onze collega Jason was lekker aan het rijden in zijn Brabus G800. Tot dat hij een mooi paaltje kopte, hoe hij dit voor elkaar gekregen heeft weten we niet.

NIEUWE TAXI COMPILATIE!!

Misschien had je het al gehoord maar er is weer een nieuwe Taxi compilatie! Jullie kunnen hier zelf ook in voorkomen door jullie leukste clipjes in taxi-ooc te sturen. Wij wensen jullie heel veel kijkplezier en laat vooral in de comments weten wat jullie er van vonden!

Taxi schiet te hulp!

Toen collega Melvin aan zijn dienst bezig was zag hij een KMAR agent die in zijn eentje een voertuig probeerde staan te houden maar dat voertuig reed weg. Melvin schoot de agent direct te hulp! Zo ging hij zoals je kan zien in zijn roze audi RS7 achter het voertuig staan. De KMAR stond reeds voor het voertuig, dankzij Melvin is het voertuig niet weg kunnen komen. Goed gedaan Melvin!

Nieuwe pareltjes!

Onze collega en vriend Paul (voorraadbeheer) heeft een mooie nieuwe collectie erbij. 3 gloed nieuwe schitterende auto's.


Klein bedankje!

Omdat Winston op 8 mei 2022 Coen hielp de stad te verkennen op zijn eerste dag heeft Coen een leuk cadeautje aan Winston gegeven. En gloed nieuwe Abarth 695 Biposto!

Rivvy denkt te gaan vliegen!

Onze onderbaas Rivvy dacht even dat hij met een auto van 15 miljoen wel kon vliegen. Alleen liep dat even anders af dan hij dacht.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar Vorige Week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Noenie Flex! 🎉🎉🎉
Jij mag 5 krasloten ophalen bij Kay K. zodra je hem tegen komt in de stad!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week moeten jullie weer een prachtige foto na maken! Ditmaal is het deze. Heel veel succes! De foto mogen jullie sturen in de #🎉WIN ACTIE🎉 thread in de gemeente-app!