Nieuws - 03 April, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Pjotter Haalen, Ferre Heuvinck, Pie Kant, David Packouz, Gertjan Modz, Mohamet Mo, Skye Smith, Bas Santos, Frits Jansen, Willem Hoeksteen, Quinten Sinisterra, Gijs Berkvens, Dustin Jose Pep, Ruben van Urk, Pieter Anderson, Jesse Pieter, Henry Beuker, Tom Linders & Gerrit Gerritse! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was Rob Banks de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Jan Janssen als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Jan twee voor de prijs van 1 had! Maar of hij daar nu trots op moet zijn..? Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Noah en Sjonnie komen weer de KMAR tegen!

Afgelopen dinsdag was het dan weer zo ver. De twee collega's die het meest met elkaar rijden kwamen de KMAR maar weer eens tegen. Waar ze een week eerder hadden deel genomen aan het mooie Recruits event kwam het misschien nu van pas wat ze allemaal hadden geleerd tijdens dit evenement. Ze kwamen ook een oude bekende tegen die ook op het evenement was, namelijk Xander van Zuidam. Laatst genoemde stond te flitsen en hier waren onze taxi collega's het namelijk niet mee eens!
Ze hebben Xander ingeboxt omdat iedereen in onze mooie stad namelijk al zoveel moet werken en al hun centen kwijt zijn aan de overheid omtrent flitsboetes. Noah en Sjonnie hebben een hartig woordje gesproken met de KMAR agenten en hebben deze na een sanctie weer laten gaan. Jullie zijn lekker bezig jongens, zorg ervoor dat we niet meer hoeven te betalen!

Uberpolis ruled begraafplaats!

Afgelopen zaterdag stonden maar liefst 6 taxi collega's op begraafplaats. Nu is dit een onwijs mooi gezicht en zijn we natuurlijk harstikke blij dat we denken aan mensen die het leven hebben moeten laten in onze stad.

Echter is dit NATUURLIJK totaal niet de bedoeling dat dit gebeurd, want de regel luidt als volgt: Er mogen maximaal maar 3 taxi's stationeren op begraafplaats, ookal is dit natuurlijk wel een mooi gezicht om te zien zo. De volgende keer voor zon prachtige foto te maken kunnen jullie het beste een mooie garage op zoeken om zo'n foto te maken!

Auto vliegt voorbij!

Zelfs wanneer Kaatje rustig rijd vliegt er een auto voorbij.
PS. Godell, je wordt gemist heb ik het idee. Misschien weer eens met zijn tweetjes erop uit?

Hobbelig ritje!

Kaatje was er even lekker op uit om te gaan fietsen, maar kwam een weiland tegen!

Frits Feenstra maakt wat mee! Samen met de ANWB

Afgelopen maandag was het geen leuke dag voor Frits Feenstra en een ANWB medewerker. Ze waren beide in een tankstation die werd overvallen. Dit wouden ze natuurlijk niet zelf, maar het is ze helaas overkomen. Frits en de ANWB'er werden in de boeien geslagen en de gijzelnemer met helm liet ze in het midden van de winkel staan. Ondertussen was de Politie al gealarmeerd en was ook op locatie gekomen, we hebben vernomen dat na flinke onderhandelingen tussen Politie en de gijzelnemer beide Frits en de ANWB'er zijn vrij gelaten, zonder dat ze gewond zijn geraakt. Na de gijzeling is er slachtofferhulp opgeroepen voor de beide heren waar ze hun verhaal kwijt konden en is er nog een notitie opgenomen wat er allemaal precies gebeurd was, hierna kon Frits vertrekken en weer verder met zijn werk, maar of hij dat gedaan heeft is maar de vraag, want zo'n gijzeling gaat niet in de koude kleren zitten.

Jeroenlo & Co wachten op nieuwelingen!

Sinds onze nieuwe mensen van TeDeaPolis via het vliegtuig hun wegen maken in de stad, is dit niet onopgemerkt gebleven bij onze taxi collega's. Afgelopen zaterdag zat Jason Jeroenlo met wel geteld 5 collega's te wachten op het bankje tot de nieuwe mensen klaar waren met hun inschrijving in de stad. Zouden ze nu allemaal factuurtjes te kort komen? Of zijn ze nu gewoon zo blij dat er nieuwe mensen in de stad zijn dat ze hun willen helpen met de eerste lessen binnen de stad?
Niemand die zal het weten, maar een ding is zeker, deze nieuwe mensen hebben een onwijs warm welkom gekregen van onze chauffeurs, en zullen deze ervaring niet snel vergeten en we hopen maar dat ze terug denken aan hun eerste keer in de stad dat de Taxi voor ze klaar stond!

Tom rijd Amber dood!

We denken dat de liefde voorbij is, anders doe je zit niet zomaar, maar Tom heeft Amber niet zien staan, en reed haar zo van haar sokken.

Riley wordt Michael Jackson!

James was lekker een koppel aan het rijden met een super leuke klant, die misschien mensen wel kennen! Tot Riley voorbij kwam, en de klant zoals wel vaker een geniale opmerking had.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Sjonnie.S! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer anders aan als we gewend zijn, jullie gaan de auto's raden van bepaalde managers met hier onder de aller eerste! Stuur het goede antwoord in en wie weet win jij! Doe allemaal mee! Dit doen we via de privé berichten van Tom Vuurtoren!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen