Nieuws - 04 September, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Niels de Ruiter, Mees Jacobs, Henk Putten, Lars Malone, Luuk Klootsjaak, Mathijs Jansen, Milan Moons, Harry van Badpak, Qurly Surenos, Tim Stone, Kai Walker, Fietsen Dief, Danielle Osram, Brian Janssen, Vince Jan, Dylan van Boven, Remy Damaso, Parallax Romano, Rico Domingo, Ennes Srevyuc, Milan Makovitz, Yoeftie Mousti, Albert Vandehogen, Esther Jackson, Brum Klinkert, Lucas Worst, Justin Bakker, Miloen Jimenez, Abdi Karim, Sander Koekske, Opa Gerard van Dijkhuizen, Nassim Vandeblok, Bart Bauer & Jerry Santos! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer was Pie de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Isa de Jong als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Isa zegt dat ze goed kan rijden! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

1 Team 1 Zak!

Deze week werd het evenement 1 Team 1 Zak! georganiseerd.
Hierbij moesten de 2 personen per scooter met de bestuurder die een zak op het hoofd kreeg. Dit zorgde natuurlijk voor een grote chaos en hilariteit. Er zijn bij deze race 3 teams die gewonnen hebben.

De 3 teams die hadden gewonnen waren:

P3: Joppe & Jules
P2: Gerard & Tijl
P1: Luuk & Isa

Alle 6 hebben ze een mooi prijsje gekregen en het evenement was zeer zeker geslaagd, het was een super mooie avond!

Wij hopen dat jullie ervan genoten hebben.

De Ambulance en ANWB waren ook aanwezig!Guan geeft de groep uitleg!Sommige zijn er klaar voor!De eerste race ging van start!Ineens deed Rivvy mee?Tom had een Ambulance nodig van al het lachen!FOTO'S & VIDEO'S

Ernie zijn auto is gestolen!

Afgelopen week ging onze Ernie naar een tweede hands om een auto te zoeken die hij kon weggeven tijdens een evenement. Onderweg kreeg hij echter auto problemen. Hij besloot de ANWB te bellen vanaf de parkeerplaats, maar de situatie verliep anders dan hij had verwacht.

Kaatje ziet beertjes!

Kaatje begon laatst zomaar opeens te spacen en begon gewoon dingen te zien die er niet waren. Er begon zelfs een bizar gesprek te ontstaan tussen Kaatje en Godell over beren!

Varen zonder water?

Afgelopen week hebben we een paar gekken aangetroffen op TaxiHB. Ze zijn aan het oefenen voor een wedstrijd, maar het vreemde is dat ze oefenen zonder boot en zonder water. Hoewel het advies is om het met spullen te doen, lijkt het erop dat ze dit of niet konden bekostigen, of de taxi pot leeg was, wel weten we een ding, en dat is dat ze voor geen meter vooruit komen!

Uberpolis dag!

Deze week was het Uberpolis dag.
Hierbij moest iedereen in regulier taxi voertuig rijden waaronder:

Mercedes C63
Mercedes BlueTec V250
Mercedes CLA

Guan en Godell besloten om ook in andere kleding te lopen.
Guan is als Regio-Taxi chauffeur gekleed en Godell is Uitzendkrant Taxi-chauffeur.

Wij hopen dat deze vaker georganiseerd wordt.
Bedankt Uberpolis voor deze dag.

Malone Auto Sales

Deze avond ging Malone Auto Sales open op postcode 851, deze cardealer is gespecialiseerd in de verkoop van occassions. Wij als taxi hadden geluk, Ernie kon een mooie samenwerking starten om te zorgen dat de drukte in die omgeving nihil bleef en iedereen veilig die locatie kon betreden. Met de kracht van 4 Vito busjes worden de klanten die dit wensen gebracht richting de locatie en natuurlijk ook weer terug.

Namens Uberpolis wens ik Malone Auto Sales een enorm voorspoedige toekomst!

Een explosief koppel!

Godell reed samen met uitzendkracht Mathijs J. een rustige ochtend dienst, dat dachten ze. Onderweg explodeerde de auto uit het niets! Was het de auto waar iets aan mankeerde zonder dat Godell dit wist? Of was er opzet in het spel Wij zullen het niet weten. Wel werd het een knallend einde van deze koppeldienst!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Kees.W! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als vorige week! We gaan weer cijfertjes insturen! Stuur je cijfertje in en wie weet win jij! Doe allemaal mee! Dit doen we via de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen