Nieuws - 02 January, 2023
Marketing Uberpolis

Gelukkig nieuwjaar!GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Natgus de Waele, Hans Borsato, Ben Borsato, Daan Belhasa, Viggo van den Berg, Gino Chulo, Jef Deman, Milan Boelen, Andrej de Serv, Bas Montana, Simon Janssens, Ricky de Vries, Mo Losovice, Cas Henkie, Jemairo Chulo, Ikra Bakeries, Robbe Thoelen, Max Hanenkam, Dexter Huijbens White, Dough Nut, Sander Rousseau, Abdul Karim, Pino Jamma, Cedric Lagae, Ayro Killer, Willem Waterlo, Willem Hoogeboom, Arsene des Cites, Matz Makkinga, Tibe Nicosia, Ali Fietsendief, Bart Goudgans, Jimmie Kroes, Zayn Taktak, Kevin Smurf, Nick, Mike Kornelison & Django Linden! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Twee weken geleden was Noël Jansen de beste! Deze week is onze
Bart Goudgans weer als leuke RolePlay van de week gekozen omdat Bart laat zien hoe belangrijk het weer is om een EHBO-pasje te hebben! Max Hanenkam was er voor backup! Veel kijkplezier! Jullie kunnen je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de gloednieuwe thread op de Discord!

FOTO'S & VIDEO'S

Piet koopt een auto van 8 miljoen!

Onze Uberchauffeur Piet Brecht heeft op kerst avond een auto gekocht van 8 miljoen euro. Hiervoor was Piet week op week aan het strijden met hersenloze ritjes en maar zoveel mogelijk in dienst te zijn, heeft hij na lang zwoegen zijn droom auto kunnen kopen, het betreft een Mercedes-Benz 300SL Goldwing! Dit is een echte klassieker en dat kun je ook wel zien aan de duitsers die alle puntjes tot in details hebben afgewerkt bij deze auto, hij heeft mooie open slaande deuren en met zijn 240 pk is het ook zeker niet de langzaamste auto! We wensen Piet veel veilige kilometers in zijn nieuwe koets!

Kerst & Nieuw Party!

Afgelopen donderdag 29 December hield Uberpolis zijn party! Hiervoor hadden ze Club Exotica afgehuurd en hielden ze een waanzinnig feestje! Het feest begon om 20.30 en het was al hartstikke druk. We zien dat het publiek erg gemengd is. Veel ouderen ( met name Kay ), maar ook veel jongeren waren er. Bennie Tegeloven had een mindere avond, die was van al het lekkere zuipen in een steegje in elkaar gezakt en had een alcohol vergiftiging, hierna is hij afgevoerd door de Ambulance en kon de volgende dag zijn werkzaamheden vervolgen, als hij dat wou! Misschien was dat maar beter ook, want tijdens ons mooie feest was er ook nog een gijzeling, niemand raakte gewond gelukkig en iedereen is veilig thuis gekomen!

Max kan niet rijden! Of was dit dom geluk?

Max Hanenkam vloog over de vangrail heen, en daarna was het maar geluk denk ik

Taxi doet kerstdansje!

Onze lieftallige collega's stonden bij Rudolf het rendier voor een leuk dansje!

Harko ditcht zijn date!

Harko Brinkhalters heeft zijn kerst alleen gevierd maar waagde het erop om voor nieuwjaar een date te regelen, echter heeft hij dit nit goed aangepakt.

Harko had een slachtoffer gevonden om met hem mee te gaan, persoon in kwestie is Kay Kuipers en het leek hem een goed idee om mee te gaan met Harko! Harko kan echter alleen niet rijden ( laat je niet foppen dit is een Engelse auto! ) en parkeerde zijn auto onderweg naar het restaurant in een greppel en Kay was intens verdrietig dat het zo moest aflopen. Kay heeft zijn spullen uit de auto gepakt en is verder naar huis gelopen, en Harko heeft een blauwtje opgelopen, heeft nog steeds geen date gehad en gaat alleen het nieuwe jaar in!

Max Hanekam claimt zijn prijs!

Er was een intense battle afgelopen kerst wie zijn beste outfitje kon laten zien won een leuke prijs! De battle ging tussen Tiebe en Max, eerstgenoemde won in eerste instantie met 13 stemmen en Max werd tweede met 10 stemmen. Echter heeft Tiebe een vakantie geboekt naar het mooie Aruba en was niet bereikbaar wanneer de prijs werd uitgegeeld, hierdoor ging de prijs automatisch naar de tweede plaats!
Dit was Max Hanenkam, de prijs die hij had ontvangen was een Youga busje en 170 winnaarssapjes! Natuurlijk omdat hij een echte winnaar is, en een alcoholist 😉
Gefeliciteerd en geniet van je sapjes!

Bart en Collega's steken vuurwerk af!

Bart, Winston, Guan en Baschan wensen iedereen de beste wensen, en steken mooi vuurwerk af!

Viggo rapt door zijn inwerking!

Weer een "dood normale" inwerking. Viggo van den Berg was al eens taxi geweest en wist de regeltjes en kreeg dus de gelegenheid om zichzelf te bewijzen. Een rondje door de stad, dat verliep niet geheel vlekkenloos. Daarna kreeg hij een kans zichzelf te bewijzen met zijn rap skills.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Bobbie.H! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer anders aan als vorige week! Jullie gaan het grappigste, stomste, leukste of meest bijdehand onderschrift verzinnen voor dit ongeluk van Amber! Dus veel succes allemaal! Bedenk een leuk onderschrift bij de foto van Amber en stuur deze door in de Discord Thread #🎉WIN ACTIE🎉 ! De prijs houden we weer geheim! Veel succes met verzinnen!