Nieuws - 15 May, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Jannes Fritsen, Mohammed Ali, Amano Lima, Sjef van Hout, Barry Handgranaat, Osman Yilmaz, Niels Vandyck, Lorenzo Patronimici, Benjamin de Jood, Jerome Attidore, Gerard Houtsma, Frank Visser, Melvin Jansen, Hugo Blanco, Ilias Mendoza, Jamal Johnson, Finn Baksteen & Matjo Pam! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was Twan Santiago de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Rik van Beuken als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Rik in zijn sportieve Fiat al aangeeft dat het fout gaat, en dat gaat het ook! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

RolePlay van de maand!

Beste taxi collega's!

Heb je behoefte aan wat extra geld en wil je graag wat bijverdienen? Goed nieuws, dat kan! Het enige wat je hoeft te doen, is deelnemen aan deze unieke kans. Vanaf deze maand introduceren we namelijk een prijs voor RolePlay van de maand, voor het taxi personeel. Maar hoe kun je deze prijs winnen? Het is eigenlijk heel eenvoudig je moet een plaats bemachtigen in de top 3 van de Roleplay van de Maand uitslagen op de officiële hoofddiscord van Tedeapolis. Dus zoals je misschien wel gewend bent gewoon lekker je RolePlay doorsturen in de officiële Discord en dan verdien je vanuit ons gewoon een extratje! Hoe vergroot je je kansen? Maak een creatieve en uitgebreide roleplayvideo van een evenement of iets anders en als je liever geen video wilt maken maar toch wilt meedoen, dan is dat ook mogelijk. Je kunt ook mooie foto's inzenden en wie weet win jij wel de hoofdprijs! Onthou wel dat je er altijd verplicht tekst bij moet zetten, zowel met video's als fotos als je het instuurt!

FOTO'S & VIDEO'S

Een dodelijk ongeluk!

Afgelopen woensdag omstreeks 15:40 uur maakte Thibo iets vreselijks mee. Hij raakte betrokken in een ongeluk met een motorrijder. Thibo handelde direct goed door de persoon te reanimeren en een melding te maken bij de ambulance. Zodra de ambulance arriveerde, kwamen er twee bekende handhavers, namelijk Pris en Kaily Kuipers, even kijken. Zij zorgden ervoor dat het verkeer veilig kon doorstromen, zodat de ambulancier zijn werk kon doen. Helaas was de persoon niet meer te redden en moesten ze hem met de lijkwagen vervoeren.

Graag willen wij de familie van het slachtoffer veel sterkte toewensen!

Nieuwe marketingversterking!

Het was een grote zoektocht voor Kaatje en Tom. Maar eindelijk hebben ze de nieuwe mensen gevonden die ze geschikt vonden voor de Martketing functie. Hun moeten een proef periode afleggen van 2 weken om te bewijzen wat ze waard zijn! We feliciteren hierbij: Tatta de Bruijn, Rowan Steenwijk, Moess Zoet, Nio Peters
en Piet Vuurtoren. We wensen hun enorm veel succes en veel plezier natuurlijk met hun nieuwe functie! Hopelijk gaan ze de proef periode succesvol behalen!

Godell heeft stoplicht van dichtbij bekeken

Godell was gezellig met Kaatje een gezellig rondje aan het rijden. Tot dat Godell dacht dat ze de auto opeens liet vliegen en vervolgens volle kracht tegen een stoplicht aan vloog. Uiteindelijk is de auto op z'n kop beland. Gelukkig gaat het verder goed met Godell en Kaatje en hebben ze geen verwondingen eraan over gehouden. Wel zijn ze natuurlijk enorm geschrokken van de korte vliegles. Misschien voor Godell ook maar een extra curcus leren auto rijden!

Gijs wint €55.000 uit een kraslot!

We hebben fantastisch nieuws dat we graag met jullie willen delen! Een van onze collega’s, Gijs, heeft onlangs maar liefst €55.000 gewonnen met een kraslot. We zijn ontzettend blij voor hem. Gijs had het kraslot gekocht bij een man op blokkenpark en kon zijn ogen niet geloven toen hij ontdekte dat hij de gelukkige winnaar was van 55.000 euro!

Nieuwe Chef-Marketing bij Uberpolis

Uberpolis heeft een nieuwe Chef-Marketing verwelkomd die vastberaden is om de marketingafdeling naar nieuwe hoogten te leiden. De chef deelt zijn eerste indrukken en zijn ambitie om marketing weer op de kaart te zetten.

In zijn eerste week als chef-marketing bij Uberpolis werd Tom Vuurtoren positief verrast door de warme ontvangst en de betrokkenheid van zijn collega Kaatje. Hij voelde zich direct thuis en waardeerde de mogelijkheid om samen beslissingen te nemen. Het sollicitatieproces en het inwerkingsgesprek waren hoogtepunten voor Tom, waarbij nieuwe talenten werden aangetrokken en de teamdynamiek werd versterkt.

Waarom werd Tom Chef-Marketing bij Uberpolis? Hij merkte op dat marketing voorheen niet de aandacht kreeg die het verdiende. Met de wens om marketing weer op de kaart te zetten en het team naar nieuwe hoogten te brengen, koos Tom voor deze uitdaging. Hij streeft naar een top team dat op elkaar kan vertrouwen en is vastbesloten om marketing terug te brengen naar haar vroegere glorie.


Pas op voor oplichters!

Afgelopen zaterdag om omstreeks 17:00 werd onze collega Hakkiejj Achteren opgelicht. Het was een mooie dag, in onze mooie stad en Hakkiejj had hard gewerkt, veel zweet gelaten om een mooie UniMog te kunnen kopen van zijn hard verdiende centen! Hij maakte een afspraak met de verkoper en de verkoper leek betrouwbaar te zijn en een leuke gast. Echter kwam Hakkiejj van een koude kermis thuis toen hij het geld had overgemaakt want de persoon stapte in zijn UniMog en reed zomaar weg! Gelukkig heeft Hakkiejj zijn geld terug gekregen maar zal in de toekomst wel twee keer nadenken voor hij zomaar geld overmaakt! Dus let goed op voordat je iets koopt!


Chef Rijtraining?

Laten we zo zeggen dat Stijn zeker nog wel wat meer ervaring met Off-roading mag opdoen gezien deze skills nog niet op niveau zijn. Anders was dit ongeval niet gebeurt. Hopelijk zijn de twee personen achterop niet gewond geraakt en zijn ze er zonder kleerscheuren van af gekomen.

Pim betrokken bij een zwaar ongeval!

Afgelopen donderdag rond een uur of 5 in de middag maakte Pim wat verschrikkelijks mee. Hij was betrokken bij een ernstig ongeval en is hierbij van zich eigen afgegaan, Pim heeft verschillende botten gebroken, dus we wensen hem veel sterkte komende tijd!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Bobbie.H! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als vorige week! Jullie kennen het concept! Kies een nummer tussen de 1-100 en stuur deze naar ons door! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen