Nieuws - 15 August, 2022
Team Marketing

GEBEURTENISSEN

Nieuwe Collega's!

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers! Wij wensen jullie heel veel succes en plezier! De nieuwe collega's zijn: Hassan Montana, Brian Peterson, Dennis de Manace, Robin van Biessum, Pascal Ypey, Mohmad Vandewalanie, Dirkjan Tiechelaar, Piet Jan, Pal Straat, Pieter Pan, Freddy Vervoort, Brent van Dijck, Simon Moses, Olivier de Bok, Ryan Boer, Louis Vos, Dylan Tucker, Rico Cool & Kaylin Keutel!

Medewerkers van de week!

Dit zijn de medewerkers van elk team die afgelopen week de meeste factuurtjes hebben uitgeschreven. Denk jij dat je het beter kan?

- A: Jordi Craats - 86 Facturen
- B: Teun de Pantertemmer - 124 Facturen
- C: Hicham Onepumpman - 178 Facturen
- D: Emiel Dimeo - 114 Facturen
- E: Dimitri Krakovvv - 169 Facturen
- F: Bas Dirks - 67 Facturen
- G: Andrej de Serv - 113 Facturen

Wat zijn jullie lekker bezig toppers!

FOTO'S & VIDEO'S

Team E Uitje!

Na 3 weken op rij de meeste facturen te halen van heel Uberpolis was het wel is tijd dat Team E op een leuk uitje ging. Daarom hadden Rivvy en Ivar geregeld dat alle leden van Team E in een aantal super unieke auto's mocht rijden. Er stond voor meer dan 60 Miljoen aan auto's. Dit is voor Team E denk ik een dag om nooit meer te vergeten.

Danny nam de Toeristische Route!

Op een dag dacht Danny Ton Antonio onze collega om de toeristische route te pakken. Alleen wist hij niet dat er een Bo-rent aankwam. De Bo-rent heeft hem namelijk bijna het ravijn ingeduwd. Gelukkig voor Danny kwam het Sleephuis snel ter plaatse.

Kees Duursma komt Herres Schoppen!

Onze oud medewerker Kees Duursma kwam weer eens om de hoek kijken en werd meteen helemaal gek van een collega van ons. Onze collega vroeg namelijk meerdere keren wanneer hij eenmaal in onze prachtige Tesla kon rijden en Kees werd daar helemaal gek van. Voor de duidelijkheid, jullie mogen in die prachtige Tesla rijden vanaf de rang Uber😉

Ali geeft concert op begraafplaats!

Om de dooie boel op de begraafplaats toch wat meer tot leven te brengen kwam Ali in zijn prachtige foodtruck langs de begraafplaats en gaf een prachtig concert. Gelukkig filmde Godell alles stiekem zodat jullie hier nu ook lekker van kunnen genieten!

Cocaïne bladeren op Taxi HB!

Onze ex collega Wolf Bakker is nog eens langs geweest op Taxi HB. Dit keer met een cadeautje, een cadeautje dat niet iedereen even leuk vond. Sommige van onze collega's hebben de politie gebeld die alles meteen opgeruimd heeft. Wolf moest je dit zien, je bent altijd welkom maar geen cadeautjes meer meebrengen. Jongens moesten jullie drugs zien, kom er niet aan en bel meteen de politie en maak foto's van je vondst.

Andrej neemt vliegcursus

Andrej dacht even uit zichzelf een vliegcursus te nemen. Helaas is ook hij net als zijn college Kevkoo vorige week niet geslaagd voor de cursus. Volgende keer beter!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijzen te winnen met de foto challange, en Loic heeft vorige week 50.000 euro gewonnen met 1 van zijn krasloten!! Ook de winnaar van deze week krijgt 5 prachtige krasloten met kans op 50.000 euro! De winnaar van deze week is 🥁🥁🥁 Berk B.!!! Jij mag je 5 krasloten op komen halen bij Kay K. als je hem tegenkomt in de stad.

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week moeten jullie weer een prachtige foto na maken! Ditmaal is het deze. Kleine hint: Het is bij Het Sleephuis, maar waar Het Sleephuis is moeten jullie zelf uitvinden😉Heel veel succes! De foto mogen jullie sturen naar Kay K.