Nieuws - 23 August, 2022
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe Collega's!

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Jean-Pierre Driessen, Frenchie Montana, Peter Jackson, Cedric Lagae, Gijs Banksteren, Len Brummer, Joske Boske, Mohamed Khoujalli, Felipe Liepies, Julian Kraan, Parra Balt, Travis Snhot, Yassin Rodriguez, Michiel de Zwart, Thomas Boesmans, Jan Smith, Liam Senechal, Gijs de Wit, Jantje van de Hoek, Timon Havenaar, Jerry Kokesmakroon, Hamed Ividik, Gerben Eskobar, Danny Meijer & Ray Vijver. Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Medewerkers van de week!

Dit zijn de medewerkers van elk team die afgelopen week de meeste factuurtjes hebben uitgeschreven. Denk jij dat je het beter kan?

A: Travis Snhot - 50 Facturen
B: Yassin Rodriguez - 74 Facturen
C: Hicham Onepumpman - 107 Facturen
D: Sjuul Krapuul - 61 Facturen
E: Dimitri Krakovvv - 125 Facturen
F: Brian Peterson - 267 Facturen
G: Mohamed Khoujalli - 101 Facturen

Wat zijn jullie lekker bezig toppers!

Uberpolis X ๐”…๐”ฉ๐”ฌ๐”ฌ๐”ก๐”ฐ

Ja mensen, jullie lezen het goed! Uberpolis heeft een mooie samenwerking gehad met The Bloods. Stef de Serv en Dutchie gingen namelijk trouwen! Het ja woord werd gegeven boven op de Mount Chiliad en wie heb je dan nodig om iedereen boven op de berg te krijgen? Ons natuurlijk! Het begon bij The Bloods op de blok waar we met z'n alle in een trouwstoet richting het noorden gingen. Daar stapte iedereen over in een Taxi om de berg op te gaan. Behalve het bruidspaar, die stapte in de heli om zo naar de top van de berg gebracht te worden! Daar werd het JA woord gegeven. Na een prachitge speech ging iedereen parachute springen naar beneden om vervolgens met z'n alle weer richting de stad te gaan om een groot feest te geven in Club Exotica! Het was een prachtige geslaagde dag om nooit meer te vergeten! Wij willen ๐”…๐”ฉ๐”ฌ๐”ฌ๐”ก๐”ฐ bedanken voor het vertouwen in Uberpolis en wensen Stef en Dutchie een mooie maar vooral gelukkige tijd! Hier zijn nog wat mooie foto's van de avond!

Feestje!Het JA woord!TDA Flightschool geeft een Show!Parachute Springen!Vervoer Staat Klaar!Met z'n alle de berg op!FOTO'S & VIDEO'S

Team C geeft een auto weg!

Na al het harde werk wat onze collega Hicham O. had gedaan in team C dachten Amber en Tom dat het eens tijd werd voor een beloning. Ze hebben Hicham deze flitsende bolide cadeau gedaan voor al het harde werk. Laat dit motivatie voor iedereen zijn! Heel veel plezier en veilige kilometers met je nieuwe bolide Hicham!

Collega word gegijzeld!

Donderdag werd collega Ryan B. gegijzeld tijdens dat hij zijn werk aan het doen was. De gijzelnemers probeerden een winkeloverval te doen maar helaas voor de overvallers was deze winkel recent al overvallen. Toen hebben ze onze collega gewoon op straat in handboeien afgezet!

Kevkoo is Geslaagd!

Laats ging Kevkoo al voor zijn auto-vliegbrevet maar slaagde helaas niet... Deze week probeerde hij het opnieuw en hij is geslaagd! Hij maakte een mooi pirouetje en lande daarna weer mooi op zijn wielen. Gefeliciteerd Kevkoo, jij hebt officieel je auto-vliegbrevet gehaald!

Nieuwe Recruiters!

Na keihard nadenken is het eindelijk zover, er zijn 2 nieuwe recruiters bekent. Het was een lastige keuzen maar de nieuwe recruiters zijn๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ Dimitri K. & Kevkoo H.
Wij wensen jullie HEEL veel succes als recruiter en hopelijk kunnen jullie wat goeie nieuwe medewerkers binnenhalen binnen het Uberpolis team!

๐ŸŽ‰WIN ACTIE๐ŸŽ‰

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐ŸฅLemmy V.๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Jij mag 5 krasloten ophalen bij Kay K. zodra je hem tegen komt in de stad!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week moeten jullie weer een prachtige foto na maken! Ditmaal is het deze. Kleine hint: Ze houden hier heel erg van de kleur rood๐Ÿ˜‰Heel veel succes! De foto mogen jullie sturen naar Kay K. via Discord!