Nieuws - 27 November, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Sem Santan Parker, Robin de Jong, Anry Zaj, Alexander Janssen, Willem Hoeksteen & Jack James! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer was Janus Bonta de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Moess Zoet als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Moess cursus krijgt, en er nog niks van kan! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Rowan sloeg Tom Vuurtoren knock out!

Rowan was laatst helemaal over de rooie. Hij was zo woest enzo kwaad dat die Tom gewoon knock out. Tom was Rowan namelijk aan het pesten om zijn rijstyle want die is nogal ''beroerd'' Rowan trok het op gegeven moment niet meer en greep Tom bij de keel en sloeg hem knock out! Gelukkig is Tom niet overleden aan z'n wonden maar moest wel met spoed naar het ziekenhuis voor onderzoek en behandeling.

Ter land ter zee!

Het ging laatst even niet helemaal goed tijdens het dienstje van Moess, hij had een iets te hard de bocht genomen. Waardoor hij het macht over het stuur verloor. Hij kwam uiteindelijk met z'n auto in het water terecht. Gelukkig heeft de ANWB weten die auto weer uit het water te krijgen.

Een onverwachte botsing!

Mark beleefde laatst iets zo geks. Een auto die uit het niets verscheen. En helaas botste die vollop tegen Mark z'n auto. Hoe en waar die auto uberhaupt vandaan komt is helaas onbekend.

Elise ziet de autos langs haar heen vliegen!

Bij Elise valt altijd wel weer wat te beleven. Zoals laatst weer toen was ze rustig in de stad haar dienstje aan het doen. Maar het tegenverkeer dacht er even anders over. Ze reden allemaal zo hard dat er gewoon auto's zo hard botste dat er gewoon auto's gewoon begonnen te vliegen door alle harde klappen die ze hadden. Gelukkig is Elise ongedeerd gebleven, voor een keertje.

Rik heeft een demote te pakken!

Onze bekende collega Rik, heeft laatst een flinke straf gekregen een demote! Hij had namelijk iets heel brutaals gedaan. Hij had laatst de muren bij het Uberpolis HB beklad met verf. En heeft zomaar een aantal uberpolis auto's bekrast met een scherp voorwerp. Hierop is Rik betrapt! Zijn straf was daarom ook een week uitzendkracht! Hopelijk leert hij hiermee z'n lesje! Want dit mag natuurlijk niet! Laten we hopen (echt hopen!!!) dat Rik z'n lesje een keer heeft geleerd.

Thijs heeft z'n bijbaantje gevonden bij de AVA cardealer!

Onze trouwe manger Thijs, heeft zijn nieuwe bijbaan gevonden! Naast dat hij manager is van Uberpolis. Is hij aangenomen bij een andere bedrijf als bijbaantje! Hij werkt nu namelijk bij AVA cardealer. Hij heeft in die korte tijd al flink wat auto's verkocht. En in 1 week tijd natuurlijk al een promotie te pakken! Hij heeft nu de functie ''Junior-Verkoper'' We wensen hem natuurlijk enorm vee succes met z'n bijbaantje! Maar ook meteen voor alle duidelijkheid Thijs blijft gewoon bij Uberpolis! En blijft gewoon trouw aan Uberpolis!

Een gezellig praatje zat er niet in!

Laatst had Michelle tijdens haar dienst even een gezellig praatje met iemand wat natuurlijk ook kan bij Uberpolis. Helaas liep dat gesprek minder gezellig af... Er reed opeens vollop iemand tegen Michelle aan. De klap was zo hard dat ze zelfs is flauwgevallen tijdens het ongeluk. De persoon zelf is vervolgens door gereden.

Jan gaat freestylen!

Collega Jan was lekker op het dak aan het freestylen toen hij ondertussen belde met Mario! Alleen Mario kreeg na een tijdje geen gehoor meer..

Kaatje en Daniel voeren een geheim gesprek?

Jaja, ook de hoge mensen moeten wel is een gesprekje voeren. Zoals hier het geval was bij Kaatje en Daniel. Niemand weet waar het gesprek over ging, we weten alleen dat ze samen gesingaleerd zijn! Misschien gaat het over 't loon? Of zou het over ontslagen gaan? Niemand die het weet en we hopen maar dat het een positief gesprek is voor de Taxi!

Bijzondere manier van parkeren!

Rowan onze gevaarlijkste chauffeur van Uberpolis heeft het weer voor elkaar gekregen. Hij heeft voor de zoveelste keer weer zijn auto kapot gereden. Maar nu heeft die niet alleen z'n auto kapot gereden. Nee, hij heeft ook z'n auto op een zeer bijzondere manier weten te parkeren. Rowan is ook altijd de enige die zeldzame situaties heeft met z'n auto, en misschien toch ook Elise!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Niemand! 🎉🎉🎉

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we aan met een bekend concept! Namelijk cijfertjes insturen! Doe allemaal mee! Dit doen we via de threads: #🎉WIN ACTIE🎉!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen!