Nieuws - 07 August, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Jelle de Steen, Janick Duif, Molo Carton, Giuseppe Morabito, Thomas Coppers, Jasper Brommels, Pascal Ypeij, Mex Bakker, Cay Pendi, Rik Rivera, Pieter de Jong, Ferry Bak, Rev Kussens, Tagi Potloot, Jan Pieter, Alexander Janssen, Bart de Vries & Floris de Jong! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer was Gijs Knijn de slechtste chauffeurs van de week! Deze week is Mick van Bergen als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Mick de bocht iets ruimer had mogen nemen! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

De EHBO Cursus!

Deze week werd er weer de maandelijkse EHBO-cursus voorzien door het ziekehuis aan onze taxi medewerkers. Hierbij werden diverse vragen gesteld over hoe je iemand kan helpen die hulp nodig heeft. De vragen waren niet makkelijk maar ze hebben het allemaal gehaald. De koe in kwestie was een mooie lotus om alle voorbeelden op uit te oefenen!

De Buggy Race!

Afgelopen vrijdag had onze Marketing-Chef Kaatje Osram Keutel weer een leuk evenement uit haar mauw geschud! Godell had ook meegeholpen weer! Deze keer weer iets met buggy's maar wel een ander format! Namelijk een heuse buggy race. De deelnemers kregen allemaal een buggy toegewezen en konden hun race beginnen op het strand. Ze vlogen allemaal stuk voor stuk over het strand heen op weg naar de finishlijn!
We hadden natuurlijk ook een mooi podium bij dit evenement!
Sjonnie had de eerste plaats bemachtigd en heeft een mooie Golf GTI gewonnen!
Thijs had de tweede plaats bemachtigd en heeft een lucky wheel ticket gewonnen!
Daniel had de derde plaats bemachtigd en heeft een geldsom van 10.000 gewonnen!

Het was een leuk evenement en we hopen op vele meer! Binnenkort komt er weer een race aan hebben we vernomen!

Sjonnie wil z'n nest in!

Afgelopen week liet onze baas Ali een trucje zien waar Sjonnie mee te maken kreeg. Nadat Sjonnie plotseling buiten stond bij taxi HB, kwam hij naar binnen. Hij had een gedoe met het pinapparaat, wat hem niet blij maakte, aangezien hij al moe was. De rest van de mensen in het kantoor moesten erom lachen die avond 😂

Veel dierbare herinneringen!

Afgelopen week heeft de stad aangekondigd dat de Porsche Panamera Techart en andere bijzondere auto's uit de stad worden verbannen. Dit besluit is genomen om ruimte te maken voor nieuwe voertuigen. Helaas waren veel mensen erg gehecht aan hun voertuig. Jack Evans van R3D was niet blij met dit besluit, en Godell verloor haar geliefde RS3, waarmee ze veel plezier beleefde met Kaatje & Marco.

Daniel zit 1 jaar bij de Taxi!

Afgelopen vrijdag was het grote moment daar voor Daniel. Hij heeft z'n mijlpaal behaald die hij graag voor ogen had. 1 Jaar bij Uberpolis! En dat is hem zeker gelukt want hij loopt nog rond bij ons, Daniel heeft genoeg meegemaakt bij Uberpolis en heeft zich mooi opgewerkt tot Manager. We wensen Daniel nog vele jaren bij ons, en dat hij z'n pensioen bij ons mag vieren! Drink niet teveel biertjes Daniel!

Cedric zoekt het randje op!

Afgelopen woensdag had Cedric een iets mindere dag hier bij Uberpolis, wat begon als een normale avond dienst, veranderde in een angstaanjagende avond. Cedric was met zijn Mercedes onderweg om een hersenloze af te zetten in de stad, toen het noodlot toe sloeg. Cedric kwam met zijn auto op een afgrond te hangen, en z'n voorwielen hingen letterlijk flinke meters boven de grond, waar ook de ophanging van de auto een flinke beschadiging heeft gehad. Hoe Cedric in deze situatie is beland weten we niet, maar we weten wel dat alles gelukkig goed gegaan is, en nadat Cedric een nieuwe Taxi-auto heeft kunnen bemachtigen zijn weg weer kon vervolgen! Let de volgende keer wel op Cedric, want ietsjes verder en je had beneden gelegen.

Pascal zingt een liedje!

Gijs, Pascal en Rik zaten samen in een mooie uber auto toen Pascal besloot te gaan zingen, en dat is niet voor iedereen weggelegd!

Guan wordt beschoten!

Collega Guan de Muan van onze marketingafdeling was niet in dienst toen hij met z'n prachtige Rolls-Royce Overdose richting het noorden ging, maar dit werd niet een ritje om snel te vergeten.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Gijs.K! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we aan zoals vorige week, maar toch leuk is! Jullie moeten een onderschrift bedenken bij deze foto, en jullie MOETEN zelf stemmen op de leukste in de thread #🎉WIN ACTIE🎉! Dus laat je creatieve mind werken en stuur deze naar ons door! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen