Nieuws - 13 November, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Sjoerd Sloomer, Bogdan Eugeniusz, Jake Bruijs, Ray Hermse, Papito Cristal, Jef Osram, Mohammed Bakouchi & Joost Kass! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer was Jacob Bonta de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Siebe Taktak als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Siebe het aan ziet komen, maar toch ook weer niet eigenlijk! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Elise veroorzaakt grootste water drama!

Elise heeft iets geleerd. Rij nooit met je auto vol gas door een bocht! Want helaas liep dat niet helemaal goed af voor Elise en haar auto. Ze kwam namelijk in het water ermee terecht. Er kwam zelfs van alles bij van Amublance tot ANWB.. Helaas kwamen de auto's van de ANWB en de Ambulance ook in het water terecht. Hoe ze dit allemaal voor elkaar hebben gekregen blijft onduidelijk gelukkig is het na urenlang gelukt de autos weer uit het water te krijgen. En zijn de auto's allemaal weer gemaakt. En stiekem weten we dat Elise dit gewoon elke dag doet, rijden kan ze gewoon niet.

Tragisch auto-ongeval: Michael overlijdt nadat Rowan's waarschuwing wordt genegeerd

Bij een recent auto-ongeluk nam een ogenschijnlijk normale rit een tragische wending. Rowan, de passagier in de auto, had herhaaldelijk gewaarschuwd dat ze linksaf moesten slaan, maar Michael, de bestuurder, negeerde deze aanwijzingen. Toen Rowan eindelijk besloot in te grijpen en het stuur naar links draaide, ontstond er een tragische worsteling tussen de twee inzittenden. Het gevolg was een verwoestende botsing tegen een lantaarnpaal, waardoor Michael uit de auto werd geslingerd en helaas is overleden. De autoriteiten onderzoeken nu de omstandigheden van dit noodlottige ongeval, dat velen doet speculeren over de rol van Rowan in deze tragische gebeurtenis. Tevens was Michael jarig, maar heeft hier niet lang van kunnen genieten.

Rowan valt op magische wijze uit de lucht keihard op de grond!

Laatst beleefde Rowan iets heel geks, hij vloog zomaar 500 meter de lucht in en viel vervolgens keihard op de grond waardoor hij door de klap het niet overleefde! Helaas was hij niet meer te redden.. Godell en Daniel zagen het gewoon gebeuren en hun waren er enom van geschrokken. Ze zijn naar psychiater gegaan, en daar proberen hun trauma te verwerken met een behandeling. We wensen Rowan familie en vrienden enorm veel sterkte toe met het verlies.. Al is hij dit wel vaker gewend

Stijn gaat magisch dood?

Afgelopen week stond Stijn op HB en kreeg last van z'n hoofd, hij denk ik eet wat, drink wat en snel een ibuprofen maar dat was niet genoeg, Stijn legde het loodje aangezien zijn Recruiter-taken zoveel is!

Manager van de week!

Deze week is Thijs (volgens zijn team) Manager van de week! Hij heeft stukjes taart gekregen cadeautjes en ook deze gezellige voorstelling.
We kunnen allemaal zien dat Thijs in de wolken is. Dit is ook helemaal niet erg Thijs, bij de Taxi werken alleen maar mooie mannen!

Dus wil jij Thijs eens verrassen? Doe dan een leuk dansje voor hem.

Marketingcollega Willem zonder reden in elkaar geslagen!

Op een mooie avond keerde Willem, onze marketingcollega, na een lange werkdag terug. Terwijl hij op een taxi wachtte, zag hij een handhavingsambtenaar aan de overkant staan. Vrolijk liep hij erop af, maar tot zijn verbazing werd hij zonder reden aangevallen en in elkaar geslagen.

Willem, geschokt en verward, wil nu dat de handhavingsambtenaar zijn excuses aanbiedt voor deze ongerechtvaardigde daad. Met de steun van collega's en getuigen hoopt hij op gerechtigheid en een verontschuldiging om deze onplezierige ervaring af te sluiten. De stad, eens verlicht door de avondzon, wordt nu overschaduwd door de donkere wolk van onrechtvaardigheid die Willem vastbesloten is te verdrijven.

Danny draait z'n dag wel door!

Afgelopen week had collega Danny iets bijzonders meegemaakt, hij stapte in een Tesla en toen ging alles verkeerd, letterlijk.

Kaatje en Go snappen er niks van!

Ineens stapte onze nieuwe collega Michelle in bij Kaatje en Go! Terwijl ze eigenlijk in moest stappen bij Jochem, echter ging dit compleet verkeerd en dit levert hilarische beelden op! Toen kwam onze Chef Kay erbij en wist niemand niks meer.

Frietkar van Brecht!

Melvin heeft deze week zijn jongensdroom waargemaakt! Hij heeft namelijk een Frietkar gekocht, samen met Ramona.
Frietkar 't vettig hokje is de naam van de wagen! Dus zie jij ergens Melvin en Ramona staan met de frietkar? Stuur dan snel een foto in, en wie weet win jij wel 1 week gratis friet.

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd!

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver! Collega's Willem en Johh hadden een mooi evenement opgezet om maar liefst 2 geweldige auto's weg te geven! Tom Vuurtoren hielp mee om de auto te verstoppen, maar dat mocht de pret niet drukken!

Gister om 20:00 was het dan zo ver, van te voren waren de auto's verstopt door John en Tom en Willem gaf het startsein zodat iedereen kon gaan zoeken, door middel van hints in een deepweb konden ze gaan zoeken naar de auto's. Uit betrouwbare bron werd vermeld via John dat de zoekers vaak langs hem af waren gekomen maar niemand zag hem staan en zo duurde het nog lang voor John gevonden werd, echter bij Tom kwam niemand tot een uurtje of half 9, toen kwam Jan langs in zijn gele Range Rover en claimde de eerste auto! Niet veel later werd de auto van John geclaimed! Al met al hadden we een leuke avond en de auto's? Die zullen waarschijnlijk niet als Uber gebruikt gaan worden.. Gefeliciteerd Jan en Dave!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Ray.H! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we aan met iets wat we al gedaan hebben! Namelijk weer de woordzoeker maken! Doe allemaal mee! Dit doen we via de DM's van Tom Vuurtoren!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen!

PS: Aangezien het wat kouder wordt deze dagen, en kerst en winter bijna samen komen hebben we een woordzoeker in het thema 'winter'