Nieuws - 14 November, 2022
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn:Jordy Kulusevski, Tahsin Sokar, Jesse Bonanno, Daan Wichhart, Harrie Bertinelli, Marwan Gedoededouche, Stijn Blokzijl, Joseph de Boer, Luca de Boer, Mike Molenkamp, Romano Sinclair, Hugo Boss, Addicted Martines, Mauro Vandebuurt, Widar Zegers, Boon Jansen, Lemmy Vandewiele, Danny Verhulst, Tobias Neigha, Kaay Petrov, Hassan Montana, Piet Wateren, Burak Kutlu, Perry de Vogel, Dylan Kiwi, Zeno Maegerman, Luke Stout & Achie Bakker! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Klaas de Vries de beste! Deze week is onze
Pepe Mousti als leuke RolePlay van de week gekozen om bepaalde balletjes weer de goede richting op te sturen! Jij kan je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de gloednieuwe thread op de Discord!

FOTO'S & VIDEO'S

Een foto met de politie!

Thomas & Stijn kwamen drie politie agenten op een fiets tegen, hun waren een hele leuke achtervolging aan het doen met een persoon op een scooter! Hierbij hadden ze de persoon in kwestie gevangen en meegenomen in de boeien. Een politieagent ter plaatse had ervoor gezorgd dat de persoon in kwestie tegen de vlakte ging en Thomas hielp ook een handje mee om de politie te helpen! Is de politie dan tรณch onze beste vriend?! Daarna kreeg Thomas ook de mogelijkheid om met de drie fietsers een foto te maken, en zich te vereeuwigen tussen hun!

Sophie Brecht wint een auto!

Sinds de vorige nieuwsbrief was het de bedoeling om een woordzoeker in te sturen, dit hadden veel mensen gedaan, en daaruit waren 3 winnaars uitgekomen, onder andere Sophie. In een hevige kartstrijd tussen Loic en Sophie, trok Sophie aan het kortste eind en won ze met een tijd van 36.024 ten opzichte van 36.073! Heel weinig verschil! Dus het had alle kanten op kunnen gaan. De andere hebben een respectievelijke geldprijs gekregen voor hun inzet. Hopelijk is Sophie blij met haar auto en we wensen haar veilige kilometers, en we hopen dat er veel taxi-kilometers op komen ๐Ÿ˜‰

De Burgemeester kwam langs voor Freek!

Je hoort het goed! De Burgemeester kwam langs voor onze Freek! Hij wou een knuffel! En kreeg nog een complimentje!

Taxi Compilatie #3

Er is weer een nieuwe compilatie vol humor en andere leuke dingen!

Effect van de muren

De eerste gijzeling na het plaatsen van de muren is helaas een feit.
Ze hebben gewacht tot iemand zijn/haar auto wou weg zetten.
Hierdoor hebben ze een klein tijdvak gekregen om zichzelf naar binnen te werken.
Waarom is nog niet echt duidelijk! Zijn ze misschien zo boos over de muur?
De muren doen niet waar ze voor gekomen zijn, de rust bij ons TAXI-HB. Is er dan toch echt nodig om misschien schrikdraad te gaan ophangen zodat ze buiten blijven? Een gijzeling is immers niks voor ons! En onze Freek was weer de lul!


Freek in het zonnetje!

Onze Freek wordt alleen maar in het zonnetje gezet! Afgelopen keer kwam de burgemeester al langs voor een knuffel, en wat complimenten en nu weer! Tijdens de gijzeling die hierlangs is besproken stelde Freek zich goed op, en blijf erg rustig tijdens de gijzeling, wat we ook vernomen hebben is dat dit al de derde keer is dat Freek zo'n leuk complimentje krijgt! Wat zijn wij toch super blij en trots met z'n fijne werknemer bij de taxi, en dan leert hij nog nieuwe mensen in ook! Wat willen we nog meer?

Freek smeert de politie bij!

Onze Freek gaat maar door! Nu smeert ie de politie bij, en die staan met een bek vol tanden!

Wiebe kopt viaduct!

Er komt een auto recht op Wiebe aangereden die op zijn motor zit, en dan gaan ze vliegen..

๐ŸŽ‰WIN ACTIE๐ŸŽ‰

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ Swify.B ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer anders aan als vorige week! Jullie mogen deze week galgje gaan spelen! Dit gaat via de Discord! Hierbij komt er een nieuwe thread #GALGJE
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen!