Nieuws - 09 August, 2022
Marketing Uberpolis

Ali heeft een nieuwe wagen van €3,500,000,-

Onze Ali heeft een nieuwe foodtruck gekocht, een hele speciale! Een omgebouwde Volkswagen hot rod op basis van een Volkswagen T100, een uniek model en vast ontzettend duur. Hij is bedoeld voor marketing doeleinden en hij wilt hem zelf gebruiken voor het plezier en voor verhuur. Een plaatje als je het mij vraagt. Ali veel plezier ermee!

Amber kan niet rijden!

De laaste tijd, kan Amber van taxi niet zo goed rijden. Vaak zien we haar auto op de kop liggen of is de auto kapot. Zouden we haar terug moeten sturen naar de rijschool?

Nieuwe Team Kleur Team D!

Tyrone en Stijn hebben met zijn tweeën een nieuwe team kleur voor hun team gekozen. Dit is een prachtige kleur en ze hopen zoveel mogelijk mensen in de team kleur te zien rijden!

Nieuwe Team Kleur Team E!

Ivar en Rivvy hebben samen gezeten en dachten: "Deze team kleur dat we nu hebben hè, die is een beetje oud aan het worden." Toen zeiden ze tegen hun team; "Jullie mogen bepalen welke team kleur het wordt." Door middel van verschillende inzendingen is het uiteindelijk de kleur van Kevkoo H. geworden. Het is een mooie kleur geworden Kevkoo! Gefeliciteerd hierme.

Ivar had een engeltje op zijn schouder

Deze week had Ivar een partij geluk, hij ontweek namelijk op het nippertje een auto die hem bijna aanreed!

Auto zei BOEM!

Wiebe had deze week wat minder geluk, hij zag een brandende auto alleen zei die auto opeens BOEM! Wiebe heeft het gelukkig wel overleefd nadat de Ambulance kwam, alleen is zijn snor wel weggefikt.

Amber is te dik!

Het is misschien iets wat je niet tegen een vrouw hoort te zeggen maar we zijn er achter gekomen dat Amber toch iets te zwaar is... Ze ging namelijk op en auto liggen en duwde met al haar gewicht die hele auto weg!

Dansen op de begraafplaats!

Afgelopen week was het geen dode bende op de begraafplaats maar juist een feestje. Om de wachtende chauffeurs even te belonen voor het harde werk was er een mini feestje op de begraafplaats!

Kevkoo gaat vliegen!

Kevkoo was laatst aan het rijden en kreeg onverwachts vliegles. Helaas is hij niet geslaagd voor zijn vliegbrevet aangezien hij een lamp raakte tijdens het landen. Volgende keer beter!

Amber word keihard afgewezen!

Amber heeft het ook zwaar de laatste tijd. Eerst duwt ze met al haar gewicht een auto weg en daarna word ze afgewezen door onze collega Freek. Geef Amber even een knuffel zodra je d'r ziet.

Tom gilt als een meid

Laatst zat Tom met Amber in de auto en zoals veel mensen al weten is Amber niet de beste chauffeur. Tom zag zijn leven even voorbij flitsen en gilde zo hard als een meid!

Amber is een moordenaar!

Amber had laatst een een ongelukje met een motor rijder. Alleen vond Amber het zo zielig dat ze meneer meteen uit zijn lijde verlosde door vol over hem heen te rijden... Okay dit klopt misschien niet helemaal maar dit klinkt wel leuker dan dat we eerlijk zijn en zeggen dat Amber gewoon wat problemen had met d'r netvlies😜

Winnaar van vorige week!

De 3 beste inzendingen zijn een in rad gekomen en de winnaar is geworden🥁🥁🥁
Loic K. 🎉🎉🎉
Jij wint 5 krasloten met een kans op 50K! Je kan die komen ophalen bij Kay K. zodra jij hem tegenkomt in de stad!


Deze week moet je deze foto op z'n best namaken! Stuur dus je beste CitySkyline foto op naar Kay K. en wie weet win jij volgende week wel een mooie prijs!